Karşılıklı bardak fırlattık

Ay dalga geçercesine yaptınız mı gerçekten çok hoşuma gitti

Ama sasirdim birilerinin yanında kavga edilmesine,
kimseyi şahit tutmam kavgama

Ben de bir keresinde eski sevgilimin evinde elime gelen tüm bardak vs ne varsa kirmistim,hatta cami catlatmistim (eksi 10 derece falandı) . Evdeki tüm kağıt,belge, foto falan sobaya atmıştım:) teknik bir aksakliktan dolayı bir gece orada kalmak zorunda kalip küçük bir ateşkes sonrası ertesi gun kalan tabakları da kirmistim. Son olarak duvarlara öğrencilerine aldığım yüz boyama kalemleriyle hakaret içerikli yazılar yazmıştım
Çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadığım bir andı ama şimdi çok keyifli hatırliyorum ya. Ne yaptiysam iyi ki de yapmışım:) insan deşarj oluyor gerçekten de.
Benden sonra silmistir artık duvarlarını:)

*Çok gençtim,neredeyse ilk sevgilimdi. Daha da böyle bir şey yapmam heralde

bu düşünce yapısıyla 2 prens de yetiştiriyormuş.inşallah o prenslerle birgün benim kız karşılaşmaz .

Ben çalışıyorum ama evden çalışıyorum bugün 8 saat ders verdim özel ders ve kurumda. Kendisi 7de geldi 9da dersim bitti ona makarna yaptım dersten sonra çok yorgundum yemek yapamamıştım öncesinde. Ama dediğiniz evde olduğum için her şey bana bakiyor kendisinin yardımı yok

Ay dalga geçercesine yaptınız mı gerçekten çok hoşuma gitti

Ama sasirdim birilerinin yanında kavga edilmesine,
kimseyi şahit tutmam kavgama
Yaptım vallahi
Bazı kavgalar öyle ani gelişir ki istemeden de olsa olabiliyor bu durumlar demek ki
Yalnız şimdi olsa o bardak kaç para deyip ellerinden alırım

Yaptım vallahi
Bazı kavgalar öyle ani gelişir ki istemeden de olsa olabiliyor bu durumlar demekki
Gercekten çok para oldu
Geçen gün doğum için bardak şerbet sebili filan alayım dedim

Fiyatları görünce b.k icsinler dedim yapmadım bı hazırlık kışa doğru duserseeee belki.

Stres atıcı şeyler iyi oluyor dönüşü size patlamayacaksa
Elinize sağlık

Yaptım vallahi
Bazı kavgalar öyle ani gelişir ki istemeden de olsa olabiliyor bu durumlar demekki
amma eğlenceli anlattı herkes.evdeki tabak çanak ne varsa kırasım geldi gece gece .

Ikiniz neye dolup birden delirdiniz ki? Yani bu aralar gercekten bir cok kisi gergin. Ama konu tek bir kase yoghurt degildir diye düsünüyorum. Ama söylemeliyim: Iyiki "Affet pasam hemem kendi ellerimle sana yoghurt yapip, sonra ayaklarini yikarim" moduna gecmemissiniz. Temas etmesi kötü olmus tabi, ama böyle sindiremeyecegini gördü en azindan

Bu kırma dökme eğilimiyle karşılaşıldığında sessiz kalındığı zaman alışkanlık yapma olasılığı çok yüksek. Ağır el şakalaşmaları da öyledir. Argo kelimeler de böyledir. Tepkini anlıyorum. Tepkisiz kalındığında çığ gibi büyüyor malesef. Çevremde çok şahit oldum. Bence buradaki önemli çizgi kendinize başlatılan saygısızlığın nasıl bir duygu olduğunu karşı tarafa doğru aktarabilmek. Eğer ikinizde tepki olarak bu hareketi her sinirlendiğinizde devam ettirirseniz evde eşya kalmaz diyim. İlk tepkinizi vermişsiniz, sonrasında tekrarlanmaması için geri adımı ilk atan olmayın derim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…