- 17 Şubat 2015
- 8.445
- 22.928
- 548
- Konu Sahibi heygirlgirl
-
Bilmemek değil öğrenmemek ayıpeee ben bilmiyorum o hikayeyi
ODTÜ geleneği hmmmm...ODTÜ geleneğidir aslen
Aslında bende problem yok bu ülkenin insanı bir tuhaf aw.Sizin baya baya problemleriniz var Allah sabır versin çevrenize. Ben sizinle uğraşamam. Geçmiş olsun.
ODTÜ geleneği hmmmm...
Aslında bende problem yok bu ülkenin insanı bir tuhaf aw.
Beni delirten bu saçma sapan ,saçma sapan insanlar.Aslinda anormal olan ben değilim bu ülke ciddi ciddi söylüyorum bu ülke.
Ulan ne ekonomi düzgün,ne eğitim,ne sağlık,ne karakter,nede zeka mk.
Benim gibi hassas insanlar için gerçekten sakıncalı bu ülke gerçekten .
İnsanlar kendine azıcık çeki düzen vermiyor.
Erkekler bile bir kadın için ne kadar kırıcı olduğunun farkında bu hocam kelimesinin .
Ama sen hala bir kadın olarak bana bunu savunuyorsun.
Hoş birşey değil bitti yani.
Bu kadar net bunun sende farkındasin herkes farkında,kırıcı bir durum.
ODTÜ geleneği deyip üste çıkmaya çalışmayın herkes ODTÜ okumuyor birde bu taraftan bakın azıcık empati kursaniz ne kadar kırıcı olduğunu anlarsınız.
Bu arada iyiki ODTÜ'de okumuyorum şükür ettik şu an.
Bu türk kadını tam bir enayi bunu anladım.Ne alakası var anlayamadım, aksine gayet saygılı bir hitap şekli. Neden desin gel bakalım genç güzel küçük hanım mı desinBulmuş da bunuyorsun yani git Esenyurta da orda hanımefendiyi bayanı göstersinler hitap nasıl olur görürsün
Ömrü boyu ankaradan dışarı çıkmamış insan en mükemmel üniversiteyide okusa ondan bir skm olmaz.Detay verirsem siyasete girecek o yüzden siz kendiniz araştırın ama ömrünün bir noktası Ankara’dan geçen herkes bu hitabı en az bir kez duymuştur. O yüzden kalitesizlik olarak algılamayın aksine çok anlamlı bir hikayedir çıkış noktası.
Anlamıyor kiAha yazılmış bile habshjsks
Bu türk kadını tam bir enayi bunu anladım.
Saygısızlığa bile göz yumuyor sizin gibi kadınlar birşey derdimde neyse mevzu uzayacak.
Ayyy banlayın bunuÖmrü boyu ankaradan dışarı çıkmamış insan en mükemmel üniversiteyide okusa ondan bir skm olmaz.
Diyemezler işte buna göz yumuyorsunuz.Bana da abla, teyze falan diyorlar. Ne yapayım, oturup ağlayayım mı? Nedir bu kırılganlık?
Doğruyu söyleyince banlayın dersin.
Ben şu satırları okuyunca psikoloğa gitmeniz gerekliliğine ikna oldum. Altı üstü hocam demiş, beğenmiyorsanız başka birini tercih edebilirsiniz. Büyük göstermediğiniz için olduğunu İnsanlar anlatmış açıklamış, hala alınmaya devam ediyorsunuz. Ben de ODTÜ mezunu değilim. Bürün ülkenin suçlu haksız olduğuna değil de kişisel alınganlığınıza odaklanmalısınız ki kendinize faydanız olsun, yani herkesi değiştirme gücünüz olmadığını kendi bakış açınızı değiştirebileceğinizi yazmak istedim. Hakaret olarak değil, bilmem anlatabildim mi, bilmem anlayabildiniz mi.ODTÜ geleneği hmmmm...
Beni delirten bu saçma sapan ,saçma sapan insanlar.Aslinda anormal olan ben değilim bu ülke ciddi ciddi söylüyorum bu ülke.
Erkekler bile bir kadın için ne kadar kırıcı olduğunun farkında bu hocam kelimesinin .
ODTÜ geleneği deyip üste çıkmaya çalışmayın herkes ODTÜ okumuyor birde bu taraftan bakın azıcık empati kursaniz ne kadar kırıcı olduğunu anlarsınız.
Keşke biraz doğruyu söylesen, biraz mantıklı şeyler yazsan. Bir de Türkçe öğrensenDoğruyu söyleyince banlayın dersin.
Kardeşim sen zaten oraları kazanamazsın çok da şaapma boşver. Bi papatya çayı iç sakinleş ablası kurban. Hadi.ODTÜ geleneği hmmmm...
Yaa niye demesin, ne var bunda. Terbiyesizlik yapmadığı sürece abla da der, teyze de der, hocam da der. Takılmam böyle şeylere.Diyemezler işte buna göz yumuyorsunuz.
Kadınlara hocam etmesi benim de garibime gidiyor.hiç de yakışmıyor.eskiden sadece erkeklere derlerdi.şimdi maalesef kadınlara da demeye başladılar.yaşla alakası yok.bizim millet hitap etmeyi bilmiyor.ya gencecik kadınlara abla diyorlar ya da böyle hocam mocam.25 yaşındayım olgun gösteriyorum sanırım napıcam ben böyle ya belkide ondan yalnızım...
Ülkedeki çoğu üniversite rezalet zaten çok havaya girmene gerek yok.Ulkede eğitim denen birşey kalmamış zaten aq."Hala bu üniversite şu univeriste" diyecek kadar kapasiten eksik nasıl kazandın bilmiyorum.sen bırak ODTÜ’de okumayı, kapısından içeri bile giremezsin bu kafayla sana hocam demeleri iltifat olmuş resmen. Çünkü bilselerdi, asla bu güzelim hitabı senin için harcamazlardı
Allahım kafalar pırıl pırılÜlkedeki çoğu üniversite rezalet zaten çok havaya girmene gerek yok.Ulkede eğitim denen birşey kalmamış zaten aq."Hala bu üniversite şu univeriste" diyecek kadar kapasiten eksik nasıl kazandın bilmiyorum.
Kapısından içeriye de iyiki girmemişim.
Kimse kimseye hocam diyemez bitti.
Hala kafan algılamıyor yada haklı çıkarmaya çalışıyorsun kendini .
Bak şimdi ODTÜ sınırları içerisinde birbirine hocam diyebilinir bunu anlarım ama benn ODTÜ de okumuuuyorrummmm kalın kafan anladımı bunu?
O yüzden bu konuda alınganlık yapmam normal anladıysan süper.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?