YARDIM🥺 regl oldum ama iki testte de silik çizgi

gulperis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2025
35
1
1
30
herkese merhaba. bu ay 3 gün erken regl oldum. yaklaşık 4 gün sürdü ama normal regl gibi değildi. ve sanırım reglden hemen önce yumurtlama gördüm. bittikten sonra bir sürü belirti yaşadım hatta hala devam ediyor ve reglime şuan 13 gün var. sorum şu ki gebelik olabilir mi? çünkü daha önce de test yaptım silik çıktı, 2 gündür yine yapıyorum yine silik çıkıyor. hamile olabilir miyim, kan testi yaptırsam kesin sonuç alabilir miyim?🥺

Eklentiler

• IMG_2896.webp
    IMG_2896.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 131
  • IMG_2900.webp
    IMG_2900.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 137
kaset test artimed ve dün akşam yaptım ki biliyorum hiç güvenilir değil. diğeri de prodictor earyl test ve onu da bugün yaptım ama ilk idrarla değil🥺

kaset test artimed ve dün akşam yaptım ki biliyorum hiç güvenilir değil. diğeri de prodictor earyl test ve onu da bugün yaptım ama ilk idrarla değil🥺
Bence şüpheniz varsa kan verin ama bu testler ne yazık ki yanıltıcı olabiliyor birkaç gün bekleyip idrar testini yenileyin varsa gebelik koyulaşır iki güne

şüphem var çünkü tahminimce geç yumurtladım akıntıdan öyle anladım yani. sonra regl oldum sonrasında belirtiler başladı. bel ağrım çok fazla, kasık ağrım var ve bacağıma vuruyor. mide bulantım var ve asla iştahım yok. bazen kafamın içi dönüyor gibi ve göğüslerim patlayacak derecede acıyor, hem de damarlarım gittikçe belirgin oluyor. şuan reglime 13 gün gösteriyor ama ben bayadır regl olacakmış gibi hissediyorum

bir de prodictor early yalancı pozitif çıkarır mı ki acaba? ben gayet iyi bir test diye duymuştum

kan testim negatif maalesef.. şuan reglime 6 gün kaldı ama ciddi bir bel ve kasık ağrısı yaşıyorum. göğüslerim aynı şekilde dolgun ve iştahım çok açıldı.. yani şikayetlerim devam ediyor hatta daha da belirginleşti. ve bugün kahverengi lekenmem gibi bir şey oldu. kısacası kafayı yemek üzereyim🥹 siz kan testi yaptırdınız mı acaba? çünkü israr testlerinin sonucu hep hüsran..

Back
X