- 11 Şubat 2023
- 10.832
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.197
- 528
- Konu Sahibi heygirlgirl
-
Adana'da sordum neden öyle dediniz diye.
Ağız alışkanlığı dedi ama yinede sinirlerim bozuluyor
Umarım öyledir söylediğine göre ağız alışkanlığım dedi ama bilmiyorum...Ağiz aliskanligidir. Dayım da mesleki defermosyon olarak herkese hocam der
Konuşmayı bilmiyordur, takılma böyle şeylere. Hanımefendi veya "siz" saygı ifadesi ile iletişime geçememiştir. Her konuşan gerçekten hitap edip konuşmayı maalesef bilmiyor. Doktoruna durumu sorabilirdin. Bana böyle ifade etmesi bende bunu uyandırdı diye. Kafanda da soru işareti kalmazdı25 yaşındayım olgun gösteriyorum sanırım napıcam ben böyle ya belkide ondan yalnızım...
Sen psikologa neden gidiyorsun ?Umarım öyledir söylediğine göre ağız alışkanlığım dedi ama bilmiyorum...
Sormayı unuttum aksilik ...Konuşmayı bilmiyordur, takılma böyle şeylere. Hanımefendi veya "siz" saygı ifadesi ile iletişime geçememiştir. Her konuşan gerçekten hitap edip konuşmayı maalesef bilmiyor. Doktoruna durumu sorabilirdin. Bana böyle ifade etmesi bende bunu uyandırdı diye. Kafanda da soru işareti kalmazdı
Belki sekreterin konuşma tarzında dikkatli olması konusunda kibarca uyaracak şahsı.
Ben Balıkesirsirliyim.Karpuzlu araba sen de Adanalıyım demiştin. Sizin oralarda sana da hocammm diyorlar mı
Bundan bir yıl öncede bu durumu yaşamıştım.belki de ağız alışkanlığıdır. gençlerde sürekli oluyor bu.
o sekreter arkadaş da eğer gençse,
caliștığı psikoloğa sürekli hocam diye hitap ediyordur. yani ağız alıșkanlığından olabilir.
Hiç hoş değil samimiyet yoksa arada.Okuduğu okuldan alışkanlık kalmış olabilir, Ankaralı olabilir, bir sürü sebebi olabilir. Ben ODTÜ mezunuyum, ben dahil tüm arkadaşlarım herkese hocam diyorduk. Bana normal geldi. Bunun da şöyle normal anlamı var; her insan her insandan bir şeyler öğrenebilir o yüzden hocam derdik. Ayrıca da cinsiyetsiz bir hitap ben çok seviyorum.
Ciddi duruşum var evet ...ahh kuzum yaa takma kafanı boșver. eminim cok güzelsindir. bu arada ben de balıkesirliyim.
belki ciddi bir durușun vardır o yüzden diyorlardır.
O nasıl soru ya ahiret sorusu gibi hshshshshshs yok panpa ben hocam diyorum genelde doktora yada ögretmeneKarpuzlu araba sen de Adanalıyım demiştin. Sizin oralarda sana da hocammm diyorlar mı
Olayın samimiyetle ilgisi yok. Zaten tanımadığımız insanlara hocam diyoruz saygıdan. Ama bunu anlayacak altyapı lazım işte.Hiç hoş değil samimiyet yoksa arada.
O nasıl soru ya ahiret sorusu gibi hshshshshshs yok panpa ben hocam diyorum genelde doktora yada ögretmene
Psikolojik rahatsızlığim var terapi görmek için gidiyorum.Sen psikologa neden gidiyorsun ?
Konu sahibinin meslegini öğrenelim hemen hocam dicemBen de öğretmene ve doktora öyle diyorum genelde
Olayın samimiyetle ilgisi yok. Zaten tanımadığımız insanlara hocam diyoruz saygıdan. Ama bunu anlayacak altyapı lazım işte.
25 yaşında üniversite 2. Sınıf öğrencisiyimKonu sahibinin meslegini öğrenelim hemen hocam dicem
Konu sahibi bizi aydınlat lıtfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?