Karşıcinsim bana hocam diye hitap ediyor🥺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
25 yaşındayım olgun gösteriyorum sanırım napıcam ben böyle ya belkide ondan yalnızım...
Konuşmayı bilmiyordur, takılma böyle şeylere. Hanımefendi veya "siz" saygı ifadesi ile iletişime geçememiştir. Her konuşan gerçekten hitap edip konuşmayı maalesef bilmiyor. Doktoruna durumu sorabilirdin. Bana böyle ifade etmesi bende bunu uyandırdı diye. Kafanda da soru işareti kalmazdı
Belki sekreterin konuşma tarzında dikkatli olması konusunda kibarca uyaracak şahsı.

Sormayı unuttum aksilik ...
Birdahaki gidişimde soracağım mutlaka.
Sinir bozucu gerçekten.

Bundan bir yıl öncede bu durumu yaşamıştım.
Bir çocuğa soru sormuştum benim yaşlarımda 25-26 filan.
Bana buyur hocam demişti bende neden hocam diyorsun demiştim teyzemi deseydim dedi

Okuduğu okuldan alışkanlık kalmış olabilir, Ankaralı olabilir, bir sürü sebebi olabilir. Ben ODTÜ mezunuyum, ben dahil tüm arkadaşlarım herkese hocam diyorduk. Bana normal geldi. Bunun da şöyle normal anlamı var; her insan her insandan bir şeyler öğrenebilir o yüzden hocam derdik. Ayrıca da cinsiyetsiz bir hitap ben çok seviyorum.

Hiç hoş değil samimiyet yoksa arada.

ahh kuzum yaa takma kafanı boșver. eminim cok güzelsindir. bu arada ben de balıkesirliyim.
belki ciddi bir durușun vardır o yüzden diyorlardır.

Eşimin işi gereği Güneydoğu'ya atandı gecen yıl. bulunduğumuz şehirde herkes herkese hocam diyor taşındığımız siteninn marketine gittiğimde bana da hocam dediler eve gidince eşime dedim ki Sen öğretmensin diye beni de öğretmen sandılar galiba bana da hocam dediler dedim.Bir gülmeye başladı burada herkese hocam diyorlar diye belki memleketi gereği ağzı öyle alışmıştır hocam bir hitap şekli genelde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…