Karşıcinsim bana hocam diye hitap ediyor🥺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dün de bir şahıs herkese küfür etti. Bugün de farklı birisi. Ne oluyor yahu 😠
Yani bunlar normal hareketler değil kesinlikle. Duygu durum bozukluğu mu, öfke kontrol sorunu mu bilmiyorum ama böyle bir insanın toplum içinde olması beni çok korkutuyor.

Ben de düşündüm, siber suçlarla mücadeleye mi bildirmek gerekiyor bilginiz var mı?
Yok artık çok basit. Direkt e devlet üzerinden vatandaş uyapa girip savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Kadınlar kulübü Türk menşeili bir site olduğundan ilgili makamlar istediğinde hemen IP veriliyor. Hassas kalpli küfürbaz hanım efendimiz çok kolay bir şekilde bulunur.

Yok artık çok basit. Direkt e devlet üzerinden vatandaş uyap üzerinden savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Kadınlar kulübü Türk menşeili bir site olduğundan ilgili makamlar istediğinde hemen İP veriliyor. Hassas kalpli küfürbaz hanım efendimiz çok kolay bir şekilde bulunur.
Hemen yapıyorum teşekkürler bilgi için 🙏🏻

Yok artık çok basit. Direkt e devlet üzerinden vatandaş uyapa girip savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Kadınlar kulübü Türk menşeili bir site olduğundan ilgili makamlar istediğinde hemen İP veriliyor. Hassas kalpli küfürbaz hanım efendimiz çok kolay bir şekilde bulunur.
Yorumların fotoğraflarını eklemek gerekir mi? SS alayım.

Dünya hassas kalpler için cehennem diye bir söz var ya...
Tamda durumum bunu özetliyor.
Dediğim gibi sizin gibi insanlar yü

Doktor bu durumumu biliyor.
Dekanda biliyor hatta dekanın dediği şu bu ülkede okadar çok teşhisi konulmamış hasta var ki hasta sen değilsin onlar diyor.
Sen misin hassas kalpli olan? İki saattir yedi ceddimizi belledin burada. Hepimiz psikolomiz bozuk diye önümüze gelene küfür edelim o zaman, belki böylece ülkenin seviyesi yükselir. Bizler sığ beyinliyiz ya, ondan diyorum 🤔

Yani bunlar normal hareketler değil kesinlikle. Duygu durum bozukluğu mu, öfke kontrol sorunu mu bilmiyorum ama böyle bir insanın toplum içinde olması beni çok korkutuyor.
Evet çok basit bir konuydu ama fazlasıyla uzadı. Kesinlikle normal bir durum değil. Herkese hakaret ediyor. Hocam denilince üzülüp ağlayıp kırılanı ilk kez görüyorum. Yorumlardan dolayı çok şaşkınım.

Bir hocam kelimesi nasil 11 sayfa konusuldu yahu, yine ne kacirdim ben. Ne olmus hocam dediyse uni ve ustunu okuyanlar genelde hocam diye konusurlar, bende cok kullaniyorum kabalik miymis bu anlamadim?
Kabalik ne kelime, yobazlık hatta ve hatta magandalıkmış. Bi de salon kadını ol olcan püh sana

e3236f01-8a1c-4f56-b6c8-65871f433648.jpeg
Hanımlar adımlar oldukça basit, 5 dakikada yapılıyor. Şahsıma edilen hakaretlere göz yumacak değildim. Bilgi verene teşekkür ediyorum. Yalnızca evrakları udf formatında yüklemeniz gerekiyor. Artık konu sahibi düşünsün.

Hacim mi deseydi😂 ee böyle her şeyi kafa takarsan tabi olgun görünürsün o hocam dediyse sen de abi deseydin o şok olsaydı 🙈

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X