• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşıcinsim bana hocam diye hitap ediyor🥺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hitap konusuna takmış ama gelmiş burda küfür ediyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu 😂 Sana psikolog yetmez ki, psikiyatra gitmen lazım. İlaç falan ancak toparlar bu kafayı 😂
Ben gerektiği yerde kabalaşırım kalın kafanız basmıyor çünkü nezakete.

Ben şu satırları okuyunca psikoloğa gitmeniz gerekliliğine ikna oldum. Altı üstü hocam demiş, beğenmiyorsanız başka birini tercih edebilirsiniz. Büyük göstermediğiniz için olduğunu İnsanlar anlatmış açıklamış, hala alınmaya devam ediyorsunuz. Ben de ODTÜ mezunu değilim. Bürün ülkenin suçlu haksız olduğuna değil de kişisel alınganlığınıza odaklanmalısınız ki kendinize faydanız olsun, yani herkesi değiştirme gücünüz olmadığını kendi bakış açınızı değiştirebileceğinizi yazmak istedim. Hakaret olarak değil, bilmem anlatabildim mi, bilmem anlayabildiniz mi.
Ben alınganlık yapıyorum farkındayim bunun ama birseylerin bu ülkede ne kadar ters olduğuna tepki veriyorum

Keşke biraz doğruyu söylesen, biraz mantıklı şeyler yazsan. Bir de Türkçe öğrensen 😂😂😂 Bir de küfür etmesen 🙏🏻
Hızlı yazıyorum sinirden Türkçem düzgündür.
Ben sizi anlıyorum ama siz beni anlamıyorsunuz ben alınganlık yapıyorum ama hoc kelimesinin hoş olmadığını anlatmaya çalışıyorum anladınmı?

Ulan mk saygısızlık saygısızlık hicmi kafanız sorgulamiyor bunu.

Sekreter adam ne dediyse dedi de kızım, onu beğenmeyip bir çuval küfür yazdın bizlere farkında mısın :KK51: Bu derece ağzı bozuk olup hitaba takılmak ne desem .... değişik:110:

Düzgün filan değil gerçekten bak kendimede sürekli dürüst olan bir insanım haksız olsam gerçekten sen haklısın derim.
Ama bu konuda aynı şey geçerli değil.
ODTÜ okusada bir insan konuşmasını bilmiyorsa benim için bitmiştir.

Kimse tanımadığı bir kadına hocam diyemez bu nasıl bir düşünce tarzı ya bunun çıkış hikayesi var diyorsun eee ben bilmiyorum o hikayeyi bilmeyen insan için ne kadar kırıcı bir durum.
Birşeyler çok eksik ülkede gerçekten.
Her şeyi bu kadar abartır mısınız

Ülkedeki çoğu üniversite rezalet zaten çok havaya girmene gerek yok.Ulkede eğitim denen birşey kalmamış zaten aq."Hala bu üniversite şu univeriste" diyecek kadar kapasiten eksik nasıl kazandın bilmiyorum.
Kapısından içeriye de iyiki girmemişim.
Kimse kimseye hocam diyemez bitti.
Hala kafan algılamıyor yada haklı çıkarmaya çalışıyorsun kendini .
Bak şimdi ODTÜ sınırları içerisinde birbirine hocam diyebilinir bunu anlarım ama benn ODTÜ de okumuuuyorrummmm kalın kafan anladımı bunu?
O yüzden bu konuda alınganlık yapmam normal anladıysan süper.
Yalnız küfür olmaz. Küfredeceksek hocam hitabından da rahatsız olmamalıyız o zaman
Hocam hitabı eğer ki bir profa,öğretmene,doktora ya da öğretim görevlisine Karşı yapılmıyorsa magandalıktır.

Ulan mk saygısızlık saygısızlık hicmi kafanız sorgulamiyor bunu.
Hocam abla, teyze diyen saygısız ama sen çatır çatır küfür ediyorsun. Aferin sana, boş boş konular açıp ortanı germekten başka bir amacın olduğunu düşünmüyorum. Normalde kimseyi şikayet etmem burada ama seni şikayet etmekten büyük zevk alacağım şimdi.

Yalnız küfür olmaz. Küfredeceksek hocam hitabından da rahatsız olmamalıyız o zaman
Hocam hitabı eğer ki bir profa,öğretmene,doktora ya da öğretim görevlisine Karşı yapılmıyorsa magandalıktır.
Ya siz hangi otorite olarak bizlere maganda diyorsunuz acaba? Bazı şeyler karşıdakinin anladigi kadar işte.

Bende bunu anlatmaya çalışıyorum ben terbiyemi bozdum bunun farkındayım.

Ama hepsi üstüme üstüme geliyor elim ayağım titriyor şu anda gerçekten.
Bu sitede ne zaman farklı bir fikir ortaya atsam linç ediliyorum.
Magandalık yani başka birşey değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X