- 12 Ocak 2025
- 101
- -101
- 13
- 25
- Konu Sahibi heygirlgirl
-
Flörtlestigim erkek değil psikologun sekreteri yedi.Hocam mıyani flörtleştiğiniz kişi mi size hocam diyor? Mesleğiniz Bedir öğretmenler psikologlar doktorlar felan kendi aralarında hitap olarakta hocam der öyle bir şeyse normalde onun haricinde çok tuhaf hopp birader desin bir de tam olsun
E tamam anormal bir durum yok öyleyse. Psikologlara hocam denir zaten sizde psikoloji okuyorsanız size öyle hitap ediyordurFlörtlestigim erkek değil psikologun sekreteri yedi.
Ben öğrenciyim.
Üniversitenin psikologuna gitmiştim sekreter adam bana hocam dedi.Hocam mıyani flörtleştiğiniz kişi mi size hocam mı diyor? Mesleğiniz nediröğretmenler psikologlar doktorlar felan kendi aralarında hitap olarakta hocam der öyle bir şeyse normalde onun haricinde çok tuhaf hopp birader desin bir de tam olsun
Ha hayır ben hastasıyım psikologun.E tamam anormal bir durum yok öyleyse. Psikologlara hocam denir zaten sizde psikoloji okuyorsanız size öyle hitap ediyordur
Ben öğrenciyim daha.Ha hayır ben hastasıyım psikologun.
Giyininis tarzım arkadaş çevrem tarafından ergen gibi giyiniyorsin diyen bile olur.Belki görünüşten değil davranış biçiminiz mesafelidir, ya da giyim tarzınız ağır geliyor olabilir.
'Hörmetlerimi sunarım' da diyebilir
Kırıkkale deAnkarada mi yasiyorsunuz
Ağiz aliskanligidir. Dayım da mesleki defermosyon olarak herkese hocam derÜniversitenin psikologuna gitmiştim sekreter adam bana hocam dedi.
Adana'da sordum neden öyle dediniz diye.Ağiz aliskanligidir. Dayım da mesleki defermosyon olarak herkese hocam der
Adama'da*Adana'da sordum neden öyle dediniz diye.
Ağız alışkanlığı dedi ama yinede sinirlerim bozuluyor
Ankarada herkes hocam der birbirine genellikle, cunku kimin ogrenci kimin hoca oldugu belli olmadigindan, otomatik olarak herkes hoca oluyor. Belki sizin de oyle bir durumunuz olmusturKırıkkale de
Neden hocam deniliyorki ? Okul ortamında mı böyle konuşuyor?25 yaşındayım olgun gösteriyorum sanırım napıcam ben böyle ya belkide ondan yalnızım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?