Karnında bebeğini kaybetmek ve sonrası

Çok güzel yazmışsınız. Rabbim meleğinizi şefaatçi eylesin size de. Allah büyük dediğiniz gibi. Doğru tercih ve kararlarla inşallah hayırlı günlere çıkabilirim ben de. Darda kalan herkese yardım etsin Allahım

Daha bi cesaretlendim, duygusal değil mantıksal düşünmeye başladım sizlerin sayesinde. Dediğiniz gibi yaşayabileceğim en büyük acıyı yaşıyorum zaten. Daha ne kötü olabilir değil mi gözümü karartmakla

Çok sağolun. İnanın bilemiyorum, hak veremiyorum ona bi türlü. Önceliğim destek almak ve cesaretle doğru kararı vermek olacak artık

Başınız sağolsun
Eşmiş, kvmiş hepsini boşverin
İçinizden nasıl geliyorsa öyle hareket edin
Bağıra bağıra ağlamak, konuşmadan oturmak… acınızı yaşayın, kolay değil öyle
Belki ailenize gitmek, eşinizden ve evden uzak kalmak da iyi gelebilir bir süre.
Destek alın mutlaka içinize atmayın, size dönüşü kötü olur

Size de başsağlığı diliyorum. Çok iyi anlıyorz birbirimizi şuan. Önce kendimi iyileştireceğim artıK buna karar verdim ben de. Çok özendim ve takdir ettim ve adınıza çok mutlu oldum çünkü daha huzurlu olduğunuzu hissettim. Çok dha güzel günler görün inşallah

Arkadaşım bak aynı yaştayız bu konuda seni anlayabiliyorum. Ama bu adamla olmaz. Bu adamdan çocuk yapılmaz. İnan böyle adamlar çocuktan sonra düzelmiyor 10 kat kötüleşiyor. Yazık değil mi o çocuğa böyle bir baba vereceksin. 20 gün olmuş bu kadar üzünülür mü diyor adam. Biz ilk bebeğimizi 11 haftalık gebelikte kaybetmiştik. Benim eşim arkasından benimle aylarca üzüldü. Şimdi 4 yaşına yakın kızım var, geçenlerde senin bir ablan var seni korur dedi. Hala düşünüyor hala üzülüyor benle , normal olan bu. Ne eşin ne kv normal değil. Seni manipüle etmelerine izin verme , kaç git. 35 yaş geç gibi geliyor ama 75 yaşına kadar yaşayacağını farzet, 40 yıl daha bu adama katlanılır mı?

Sağolun Hassas noktalarımı çok iyi biliyor. Ailemin de. Fiziksel şiddet görmedim, zaten o olsa hiç affedemezdim böyle bir şeyi. Ailem sağolsun arkamda olur ama onları çok incitecek şeyler olmasından korkuyorum. Ama dediğim gibi gözüm daha karardı sabahtan bu yana okuduklarımla. Hayırlısı

Allah razı olsun sağolunAllahım daim etsin dirliğiniziBebeğiniz de cennette karşılasın sizleri

Yok canım benim çocuğum malesef önceki gebeliğimde 7.haftada kaybettim, şimdi de 6 aylıkken. Kucağım boş anlayacağınız. Tutunacağım, sarılacağım evladım yok malesef. Ne kadar bi evlat sahibi olup teselli olmayı umsam da evliliğim dolayısıyla bu umuda da tutunamıyorum. Ne olacak, boşanabilirsem doğru adam çıkacak mı.. falan falan..umarım size en yakın zamanda Rabbim hediyesini gönderir

Allah gönlünüzü ferahlatsın. Korkacaginiz bir şey yok. En büyük sıkıntı çocuk mevzusunda olurdu. İllaki üzülürsünüz yılların alışkanlığını bir çırpıda silmek kolay değildir tabii. Ama belki hayatınızda yeni bir sayfa açmak için önünüze çıkacak fırsat budur. Belki yeni sayfa sizi çok daha mutlu edecek.

Sahiden çok mantıklı ve beni sarsarcasına yazmışsınız. Kendime şu üç haftadır çok zarar verdiğimi yeni yeni farkediyorum. Haksızlık ediyorum biliyorum kendime. Güç toplamak istedim. İyi ki yazmışım buraya. Sağolun

Amin, Allah razı olsun Ne iyi niyetlisiniz

Lütfen sesli sesli ağla. İçine akıtma. Psikolojik destek al. Ve odamdan ayrıl. Kendine bunu yapma. Ben sana çocuk falan yok demiş yaaa. Asil sana çocuk yok. Çocuğu olmayan sensin de vur yüzüne hakediyor çünkü. Terbiyesiz. Allah sabır versin. Bu adamdan bidaha çocuk yapma.

Çok uzucü ama bir silkelenip kendinize gelin ve bosanin. Bu adamdan çocuk yapinca o cocuga yazik k3ndinize saygi duyun biraz. Annesini de onu da kapinin önüne koyun aciniz buyük gercekten

Aklın yolu birmiş. Hepiniz de öyle güzel ve doğru şeyler diyorsunuz ki. Olması gereken aslında çok netmiş benim gözüm kapalıymış meğer. Sağolun

Kaç yıl yaşayacağımız belli bile değil di mi.. ömür sermayemi tüketmek de istemiyorum dediğiniz gibi. Kaybınız için üzüldüm ama evladınız için de sevindim bir yandan.

Kızlarrr.. hepinizden Allah razı olsunİyi ki yazmışım buraya. Hiç tanımamasına rağmen empati kurabilen, iyi niyetli insanların olması hayatın hala yaşanabilir olduğunu bi kez daha hatırlattı bana. Destek olmaya çalışan, fikir vermeye çalışan hepinize ayrı ayrı yazmaya çalıştım, tekrar buradan da minnettar olduğumu belirteyim. Çok çok zor bir süreçteyim. İçimde derin bir boşluk ve hasret var. Üstüne gördüğüm bu haketmediğim muamele de cabası. Ama ilk mesajları okuduğumdan bu yana kafamda bazı şeyler daha mantıklı bi şekilde oturmaya başladı. Bundan sonraki süreci de buradan paylaşacağım. Dilerim kimse yaşamaz yaşadıklarımı ama belki kararlarım ve sonuçlarının bir gün birilerine faydası dokunur. Bu mesajlarımı kim okursa dua etsin benim için lütfen

Eşiniz zalim bir insan. Daha acınız bu kadar tazeyken söylenecek şeyler değil bunlar. Siz lohusasınız ya, hormonlarınız bile normale dönmedi. Vücudunuz bile iyileşmemişken ruhunuzun iyileşmesi için henüz erken. Kimseye boşan demedim hayatım boyunca çünkü her ilişkinin dinamiği farklıdır. Ama sizin yerinize kendimi koyabildim ben de evlatlarımı erkenden kaybettiğim için. Siz yaşanabilecek en acı şeylerden birini yaşadınız ve kimsenin haddi değil acınızı nasıl yaşayacağınızı söylemek.Bu müsveddenin yanında durmayın. Kendinize reva görmeyin bu muameleyi.

Sizin de başınız sağolsun. Dediğiniz gibi hala lohusayım. Şuan atacağım adımlar, destek alıp ailemin yanına bir süreliğine gidip daha sağlıklı bir kafayla olması gereken kararı vermek olacak. Sizlerin de dediği gibi bunca yaşadığım şeyin üstüne anladım ki evladımın acısıyla, umut(suzluk)larımla, gerçekleşmesini beklediğim hayallerimle ben bana sahip çıkmalıyım ilk başta

İnşallah senin için de çok güzel olur her şey. Lütfen kendini ihmal etme, canının kıymetini bil. Ne zaman istersen de konuşabiliriz özelden de, yakın şehirlerdeysek yüz yüze de görüşebiliriz. Ben ilk başlarda hep aynı şeyi yaşamış insanların yazdıklarını okudum, bu durumla ilgili kitapları, filmleri araştırdım. Toparlanmam aylar aldı. toparlanmıyosun diye bana da kızdılar ama inan umrumda olmadı. Acını bastırma içine atma lütfen. Umarım bundan sonraki hayatın sağlıklı, huzur dolu mutluluklarla geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…