Karnında bebeğini kaybetmek ve sonrası

herkes aynı şeyi demiş ben de diyeceğim gerçekten eşiniz vicdansız
bir de doğduğunu düşünün o yavrucak kim bilir neler yaşayacaktı.
bebek çok güzel bir şey evet ama ateşi var, yememesi var, emmemesi var, gazı var, koliği var, allah korusun hastalıkla geleni var... Bu merhametsiz adamla bir de masum yavrucakla nasıl başa çıkacaktınız hem de küçücük bir bebekle?

Muhakkak dediğiniz gibi her şerde bir hayır, ardında bir sebep vardır. Ama işte acı bu kadar yoğun olunca hayrını düşünmek çok zor oluyor. yavrumun mutluluğu için her şeyimi feda etmeye hazırken bile eminim Yaratıcımızın yanında çok daha mutlu. Duam bu evlilikte yarasız kurtulup zamanı gelince doğru insanla karşılaşıp sağlıkla bir evlada kavuşup hasretimi bi nebze dindirmek.

Sizin de evladınızı sağ salim kucağınıza almanızı dilerim. Hamilelerin duası kabul olur diyorlardı benim için de dua edin nolur

Sizin de dediğiniz gibi belki çok zor olacaktı, ben her ne kadar çocuğum için tüm zorlukları elimden geldiğinden fazlasıyla göğüslemeye hazır olmuş olsam da belki bebeğim baba sevgisine doyamayacaktı. Ama belki kucağına alınca babası da bambaşka bir adam olacaktı bi ihtimal.bilmiyorum inanın.. bi an önce içimin ferahladığı günlere çıkmak istiyorumm

İşin meslegin varsa gerisini dusunme. Kimseye bagimli olmadigin surece her sey yag gibi akar insallah.

Canım herkezin acıyla baş etme yöntemi farklıdır. Ancak içe gömlek en tehlikelisi ve en yanlışı. Eşinde bunu yapıyor ve hattasana kızarakta bence sadece kendine olan tepkisini gösteriyor. Ama işte burda en çok tabiki yine anne etkileniyor.

Allah sabırlar versin, yaşadığınız durum çok zor, kardeşimin başına geldi her aşamasını yakından biliyorum, kaldırması çok zor bir durum...

Eşinize gelince ; ben merhametsiz insandan korkarım... size karşı merhameti yok, bunu kolayına kimseye yazmam , boşanın bu vicdansız adamdan

İçimdeki boşluğu tasvir edecek kelime yok. Yazsam sayfalarca yazarım da yine de anlatabilmem mümkün değil nasıl yandığımı. İnanın anlam veremiyorum tavırlarına, kendime de kızıyorum kaç yıldır hiç mi tanıyamadım diye.ama burama kadar doldum dediğim yerdeyim
Amin çok sağolun, sizlern de başı sağolsun. Dediğiniz gibi Allah korkusu, insan merhameti olmayan insanla bir ömür beraber yaşamayı bırakın oturup iki kelime etmek bile zor. Boşanmaya dair başka türlü endişe ve korkularım vardı, burada daha cesaretlendim. İlk olarak perşembe ailemin yanına gidiyorum. Sonrasında da olması gereken için adımımı atacağım inşallah hayırlısıyla

Kocanın hiç bir davranışını hak etmiyorsun. Hele şu durumda asla.
Lütfen anlat ailene. Çok üzüldüm durumuna..

Ablam sen boşanamıyor musun bu adamdan belalı mı bu adam vefa falan anlamaz haketmez de zaten yapabiliyorsak git ayrıl sorun sende de değilmiş zaten kendine yeni bir hayat kurmak bence sana iyi gelecek

Ayrıca bebeğiniz için çok üzgünüm inşallah rabbim çok güzel günler yaşatır size bebeğiniz şefaatçiniz olucak insallah cennette bekliyor olucak sizi

Ayrıca bebeğiniz için çok üzgünüm inşallah rabbim çok güzel günler yaşatır size bebeğiniz şefaatçiniz olucak insallah cennette bekliyor olucak sizi
Amin inşallah sağolun Yaşadıklarım artık tak dedirtti canıma, korksam da boşanma için adım atmaya daha cesaretlendim. Siz de sağlıkla kavuşun bebeğinize Rabbim bana da o mutluluğu yaşatsın inşallah doğru zamanda, duanızda yer verin bana
Kocanın hiç bir davranışını hak etmiyorsun. Hele şu durumda asla.
Lütfen anlat ailene. Çok üzüldüm durumuna..
gidicem bakalım. İnşallah ilerleyen günlerde daha olumlu gelişmeleri paylaşabilirim burada

Dua ederim tabiki inşallah o mutluluğu tadarsınız ben inanıyorum bunca acı yaşamışsınız elbet vardır bunların sebebi bence ümidinizi kaybetmeyin ve güçlenmeye bakın böyle bir adamla ömür geçmez sizin acınızı anlamayan ortak olmayan adamdan ne beklenir ki dilerim en güzel mutluluklar sizi bulur

Başın sağ olsun .Aılene gıt .Paran fln varsa altınların varsa sl gıt .Sonra hemem terapıye başla

Allah bir daha yaşatmasın böyle bir acı.
Size gebeyken bağırıp çağıran birisi acınıza saygı duymayan aynı kişi. Oysa ki ortak acınız. Birlikte sarılıp ağlayacağınız...
Arkadaşlarınızla bile gizli odaya kapanıp konuştuğunuzdan bahsediyorsunuz.
Belki evliliğiniz tekrar düşünülmeye muhtaçtır.
Bazen böyle yaşanan acılar insanların gerçek yüzünü gösterdiği için kopuş noktası oluyor.
Birlikte acıyı yaşayamayan insan mutluluğu asla yaşayamaz.

Öncelikle basınız sağolsun..
Sizi çok iyi anlıyorum iki gün önce bende bebeğimi kaybettim doğru 5 ay yaşadı ve vefat etti. Yutkunamayacak kadar zor bu acı. Sizden sizi anlayan bir anne olarak ricam yaşayın acınızi kim ne derse desin sizin canınızdan parça kopmuş daha kucağınıza alamadan ki bende kucağıma alamadım 5 ay hastaneden yattı rahatsızdı kucağıma alamadım son haline bakamadim ama içim ferah inanın çünkü onlar cennette ve bizi bekliyorlar onlar orda o kadar iyilerki onlar orda çok mutlular onlar Allah bilir hangi peygamber ile beraberler lütfen gönlünüzü ferah tutun çünkü bu bir imtihan Allah kazananlardan etsin amin. Sizi çok iyi anlıyorum ama lütfen duaya sarılın ve içinizi ferah tutun yavrularımız orda oynuyorlar onlar bizi almadan cennete girmeyecek ha size şöyle müjde vereyim hani onlara sarilamadik öpüp koklayamadik oynayamadik ama cennette onlar hangi yaşta vefat ettiyse o şekilde olacakmış yani bebek orda sonsuz sevgi olacak sonsuz mutluluk lütfen bunları düşünün. Esinizide duymayın elbet pişman olacak merak etmeyin ama bu sürecte kulağınızı tıkayin susun tepki vermeyin eşinize Allah demek ki eşinizi bu duygulardan mahrum bırakmis ne yazikki siz kendinize bakın içiniz nolur ferah olsun onlar çok iyiler çünkü onlar bize bakıyorlar annem niye ağlıyorki diyorlar lütfen.. Allah'a emanet olun..

Sizinde başınız sağolsun yazdıklarınızı okurken çok duygulandim. Rabbim sabır versin size en kısa zamanda tekrar bir yavrunuz olur inşallah

Gözlerim bir kez daha doldu şuan ama bu sfer sizin için başınız sağolsun. Dediğiniz gibi bir gün onlarla buluşma ümidine tutunarak yaşıyoruz yaşıyorsak da. İçinizin acısını anlıyor olsam da aylardır yaşadığınızı hayal bile edemiyorum, çok ama çok kötü oldum. Kuzunuz dediğiniz gibi şuan aklımızın alamayacağı kadar güzel bir yerde. Benim oğlum da öyle. Kimbilir biz böyle acımızı paylaşırken yavrularımız da orda bir araya gelmiş ve dediğiniz gibi şuan bizi izliyorlardır. Ne mutlu size, isyan etmeyişinize ve iman gücünüze. Verdiğiniz müjde sahiden de aklı selim düşününce en büyük teselli. Cennette şuan mahrum kaldığımız o taze bebek kokusunu ebedi alacağız inşallah.

Eşim bu yaptıklarından pişman olur mu birgün inanın hiç emin değilim. Bu kadarını yapan bir adamdan her şeyi bekliyorum. Ona kendimi anlatmaktan, beni anlamasından vazgeçtim artık. Pişman olsa da anlasa da bir önemi yok artık. Kendi yoluma bakmaya kararlıyım. Yaşadıklarım beni fazlasıyla tüketmişken, onun yüzünden günlerdir içime içime ağlarken ona akıtacağım tek bir damla gözyaşım kalmadı artık.

Rabbim metanetinizi korumayı nasip etsin. Gücünüze güç katsın inşallah. Ve bana yazma lütfunda bulunmanız bana da ayrıca güç verdi. Güzel insan, Allah razı olsun sizden

Amin sağolun, dilerim hiç bir anne böyle bir acı yaşamak zorunda kalmazAcıda da mutlulukta da aynı paydada buluşulan evlilik hayatı nasip olsun hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…