Karnında bebeğini kaybetmek ve sonrası

Ne diyim bilemiyorum başınız sağolsun Allah sabırlar versin size. İnşallah bir gün hayalini kurduğunuz bebeginizi kucağınıza almak nasip olur size cok dua edicem rabbim isteyen herkese sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah

Başınız sağolsun. Çok zor bir süreçten geçiyorsunuz. Acınızı dibine kadar yaşamanız gerekiyor ki, hayatınıza devam edebilesiniz. Bakın içe atılan duygular yıllar sonra daha güçlenmiş şekilde karşınıza çıkar veya Allah korusun hasta eder insanı. Eşiniz zalim bir insan, kaynananız ise kendisi hiç anne olmamış, bir bebek taşımamış sanki. Vermeniz gereken kararı biliyorsunuz zaten, önce yasınızı tutun, sonra da kararı verip yolunuza bakarsınız. Ayrıca bunu söylemek ne derece doğru bilmiyorum ama aslında meleğiniz de kendisini istemeyen bir babanın evladı olmaktan kurtulmuş, cennet kuşu olmuş. Yaşayan bilir, bir çocuk için istenmeyen olmak çok zordur.

Siz mutlu olmayı hakediyorsunuz, belli ki kalbi güzel ve naif bir insansınız. Hayat karşınıza umarım sizin gibileri çıkarır. Bu adamdan baba olmaz, eş olmaz, gençliğinize yazık etmeyin. Umarım çok mutlu olursunuz

Psikolojik destek almalısınız. Psikiyatri degil psikologa gitmelisiniz.
Burda aslında konu sahibinden çok eşi psikolojik destek almalı hatta psikatriye bile gitmeli.

Konu sahibi normal bir süreç yaşıyor kolay bir şey değil yaşadıkları. Acısını yaşıyor. Sadece intihar düşüncesi biraz üzücü belki onun için bir destem alabilir.

Ama kocası tam bir felaket. Bu adam normal görünmüyor. Tedavinin alâsını görmeli.

Psikologa/psikiyatra giden insanların yasadigi travma sebepleri genelde baska bir insan oluyor. O insan tedavi olmadigi icin cevresindekileri hasta ediyor. Tavrı bu olan bir adam gönül rizasi ile tedavi olmak istemeyecektir.

Çok üzüldüm kaybınıza ama bu adama katlanmanıza daha çok üzüldüm. Lütfen annelik iç güdüsü ile değil, kadınlık iç güdüsü ile hareket edin ve size bu kadar acımasızca davranan adamı boşayın

Aminn inşallah, sağolun Kimse bu acıyı yaşamasın, isteyen herkesin hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağı dolsun

Siz de ne iyi niyetlisiniz, çok sağolun, sizin de herşey gönlünüzce olsun

Canım oğlum benimbedenimden uçup giden meleğim.. o masumumun çok iyi bir yerde olduğunu bilmek az biraz da olsa rahatlatıyor. Ama gönül isterdi annesinin göğsünde olsaydı

Geri gelmeyecek ne yazıkki, kavuşmamız mahşere kaldı Ama inşallah Rabbim ben ve benim gibi ciğeri yananlara inşirah verir

Psikologa/psikiyatra giden insanların yasadigi travma sebepleri genelde baska bir insan oluyor. O insan tedavi olmadigi icin cevresindekileri hasta ediyor. Tavrı bu olan bir adam gönül rizasi ile tedavi olmak istemeyecektir.
Keşke gitse tedavi görse. Ama kabul bile etmiyor ki yanlışını İntihar etmek evet asla yapamayacağım, yapmayacağım bir şey, inancım gereği mümkünatı da yok ama söz gelimi o kadar her şeyden, yaşama isteğimden vazgeçecek kadar dibe çöküşüm, çaresizliğim oldu

Evladinizi kaybedeli 20 gun olmus. Ve kendinizi dizi izleyip yorum yapmaya, pasta borek pisirmeye zorluyorsunuz. Neden ? Vicdansiz insanlari memnun etmek icin.
Aciniz cok buyuk. Buna saygi duymayan insanlarla bi arada durmayin. Bosanirsiniz bosanmazsiniz, bu adamdan tekrar cocuk yapmaya cabalarsiniz falan bunlar sizin karariniz elbet. Ama su an sizin yaraniza merhem olabilecek kisilerle beraber olun. Derhal ailenizin yanina gidin. Lohusa sayilirsiniz, bu kosullarda uzun vadeli depresyona girmeniz isten degil.

eşim boşanmayla çirkinleşir diyorsunuz; daha çirkinleşecek yeri mi kalmış güzel arkadaşım. adam zaten empatisiz merhametsiz çirkin bir şeye dönüşmüş. bu evliliğin içinde iyileşemezsiniz. kopartın atın bu adamla bağınızı, sonra kendinizle ilgilenin. çok geçmiş olsun bu arada

Destek gorseniz bu kadar buyuk uzuntu olmazdi size. Cok yalniz kalmissiniz. Terapi almaya calisin, hic degilse 1 2 seans

Öyle istiyorum ki meleğimin gidişini sindirip anlattığınız gbi acımı yerinde ve zamanında yaşamayı.. acımın içinde bile yine de yaranamadım bu yanımdaymış gibi yapan insanlara. Dediğiniz gibi bugün karar verdim ailemin yanına gideceğim yakın zamanda ne olacaksa da olur artık
Çok teşekkür ederim kardeşim. Kangren olmuş bi evliliğe dönmüş meğer artık bizimkisi. Kesip atmak lazım biliyorum. Korktuğum sonuçların hepsini göze alacak cesareti toplamya başladım bugünkü okuduklarımla.

Dün siz dedikten sonra online terapiler kafama yatmaya başladı bikaç yere de baktım. Alıcam inşallah parasını ayarlar ayarlamaz
Her sey cok guzel olacak. Cok saglikli olacaksiniz. Ama yeniden hamile kalacaksiniz demek istemiyorum. Esiniz cok dogru bir insan degil. Hayatinizi baska türlü sekillendirme imkaniniz var mi? Bosanmayi düşünür müsünüz?

Okurken gelip kocaman sarılmak istedim, çok zor şeyler yaşadıklarınız. Eşiniz anlayış gösterip sizi sarabilse, ona sarılıp anlayabilseniz keşke, ama malzeme ortada. En iyisi bir psikologdan destek almak, lütfen yapın bunu, iyi hissetmek sizin hakkınız.

Tek birşey diyebilirim. Ya ne olursa olsun eşinizin böyle davranması bence yanlış. Konu da bebek kaybı olmasaydı direk boşan lütfen diycektim. Ama eşininde kaybı belki o duygularını böyle yansıtıyor olabilir. Ama eşinizden çekinerek gizlicede hemde arkadaşlarınızla his paylaşmak normal bir ilişkide olmadığını gösterir kanımca. Bence paylaşmıyorson ve çözüm sağlanamıyorsa eşinle ayrı kalman daha mantıklı. Çünkü şuanda senin acınla uğraşlar gerek eşinle değil yani. Ve normalde bir durum bunu sana sorguyatacak kadar yaşatmışki sorguluyor un. Karşına alıp duygularını açıkça konuş. Herkes herşeyi aynı düzeyde kaldırmak zorunda da değil. Ve de duygularını içine atmak zorunda kalman çok yanlış. Ya bence bir süre ayrı kalın paylaşamılcaksanızda bu nedir ya. Sinirlendim özür dilerim.

Her sey cok guzel olacak. Cok saglikli olacaksiniz. Ama yeniden hamile kalacaksiniz demek istemiyorum. Esiniz cok dogru bir insan degil. Hayatinizi baska türlü sekillendirme imkaniniz var mi? Bosanmayi düşünür müsünüz?
Amin inşallah dediğini gibi olur. Ne kadar yanlış bir yerde olduğumu çok daha net görebilmeye başladım. Boşanmayı düşünüyorum. Hamileliğimden dolayı ücretsiz izine çıkmıştım, döndüğümde iyi kötü devam ettirebilirm şükür. Yeter ki güzelce boşanabilelim

Ah keşke.. çok iyisiniz sağolun Dua edin benim için bir cümlelik dahi olsa lütfen

Konuşmaya çalıştım. Ki konuşmama bile gerek olmadan beni en iyi anlayacak kişi o olmalıydı. O da hiç üzülmedi diyemem ama işte anca belki 3 5 gün. Sonrasında hiç bir şey olmamış gibi şen şakrak hatta beni ve acımı küçümseyecek kadar.. inanın bunaldım. İçimde zaten baş etmeye çalıştığm koca bir acı varken bir de bunları yaşamak beni iyice dibe çekiyor. Hayırlısıyla inşallah kurtulabilirim bu çukurdan

Siz hala lohusasınız aslında. Neden bu kadar vicdansızlar acaba?

Belki bana kızacaksınız ama bizim için en hayırlı olanı Rabbim biliyor. Böyle bir insandan çocuk sahibi olmak doğru mu sizce?
Karısına merhamet etmeyen biri nasıl bir baba olurdu tahmin edebiliyor musunuz?

Bana kızmayın ama her şerhde bir hayır vardır.
Veren Allah alan Allah. Meleğiniz cennette sizi bekleyecek. Ama siz bu vicdansız aileden kendinizi bir an önce kurtarmaya bakın. Baba vasfı olmayan merhametsiz birini çocukla ödüllendirmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…