Karnında bebeğini kaybetmek ve sonrası

Çok yapıcı, çok güzel bir dille yazmışsınız çok teşekkür ederim. Karakteri bambaşka oldu adamın. Ne umdum ne buldum durumundayım. En iyisi yoluma bakıp nasipse ilerle belki doğru adamla bu sürece girmek. Şuan acımı hafifletip, ayrılma sürecini nasıl kolay yürütürüm onu düşünüyorum.

Kalpten diliyorum ki çok güzel ilerler tedavi süreciniz ve sağlıkla tez zamanda yavrunuza kavuşursunuz

Başınız sağolsun size sımsıkı sarılmak istedim. Ben de üç sene önce tedaviyle sahip olduğum bebeğimi doğumuma gün sayarken kaybettim doğum sürecim ayrı bir travmaydı zaten. Bir süre destek aldım. Nolur siz de destek alın. Acınızı ertelemeyin.

Yapmam gereken bu biliyorum. Sizlerden güç almak istemiştim bir çare. Amin çok sağolun

Rabbim evladınızı bağışlasın size Amin inşallah dediğiniz gibi ben de doğru zaman ve doğru yerde evlat kokusu duyar hasretimi dindirebilirim. Acımı zamana bırakıcam bırakmasına da işte çok zorlanıyorum içinde bulunduğum koşullarda. Allah büyük tabi ne olacağı da belli olmaz, hayırlısı..

Lütfen yanlış anlamayın. Amacım sizi üzmek asla değil. Sadece sarsmak.

Ben de altı ay önce yedi aylık bebeğimi kaybettim şu an boşanma aşamasındayım. Sizi çok iyi anlıyorum o yüzden. Acımız çok büyük, çok derin ve hep içimizde kalacak. Önemli olan bu acıyla birlikte güçlenerek hayata devam etmek. Öncelikle lütfen bir psikiyatrist ya da psikolog ile görüşün bana çok faydası oldu. Daha çok taze acınız, çok yeni yas sürecinin en başındasınız. Benim doktorum bu sürecin bir yıl sürebileceğini ve bu süreçte acı çekmenin, üzülmenin, hayata devam edemiyormuş gibi hissetmenin normal olduğunu söyledi. Uyuyabilmem ve yemek yiyebilmem için ilaç başlandı. Bunları anlatıyorum çünkü sizin önceliğiniz kendiniz olmalı. Eşiniz ya da ailesinden önce kendinize odaklanın yaralarınızı sarmaya çalışın. Anladığım kadarıyla eşinizin merhamet duygusu yok. Siz önce kendinizi toparlamaya çalışın sonra da eşinizi ölçüp tartın iyi bir insan mı, onunla ne olursa olsun bu hayatı geçirmek istiyor musunuz bunları sorun kendinize. Benim bütün sorulara cevabım hayırdı ve boşanma kararı aldım. Kararı aldığım andan itibaren rahatladım ve eskiye göre daha huzurluyum. Siz de eğer o hayatınızdan gittiğinde daha mutlu, huzurlu olacağına inanıyorsanız lütfen korkmayın. Boşanma süreci çok sıkıntılı olabiliyor evet ama eni sonu bitiyor sıkıntılar. Ama yok ben boşanmak istemiyorum derseniz de lütfen hem siz hem de eşiniz destek alın, çift terapisine gidin. Umarım her şey güzel olur sizin için. Bizim bebeklerimiz cennet kuşu oldular ama içimizde hep yaşamaya devam edicekler o yüzden onlar için de yaşamalıyız

Allah sabır versin size her anlamda. Evladın büyüğü küçüğü yok acısı da tarifsiz. Eşinize de söyleyecek kelime bulamadım rezil herifin teki. Doğmamış çocuğuna merhametsiz, bu adamdan her şeyi beklerim. Acınızı bile korkudan yaşayamıyorsunuz, belki de hepsi işaret bilmiyorum. Bu adamdan kurtulmak için tam zamanı belki de. Çocuğunuz yok, holding ya da ne bileyim devasa bir servet de yok sanırım. Adam neyle tehdit ediyor flört ettiniz diye mi, olan olmuş evlenmişsiniz istediğini anlatsın. Babanız onun elinde ziyan olmanızı istemez sanırım. Sizi seven, değer veren bir aileniz varsa geri kalan her şey hava cıva. Bu adam size hiç şiddet uyguladı mı, ondan mı korkuyorsunuz?

Başınız sağolsun, yaşadığınız şeyler ağır ve her türlü desteğe ihtiyaç duyduğunuz bir zaman .Naçizane tavsiyem bu adamla tekrar çocuk denemesi yapmayın,asla sorumluluk almaz, huzursuz ederek erken doğum belki daha kötüsüne neden olur.Evlenmeden sevgili olduğunuzu babanıza söyleme tehtidide çok saçma . Gülüp geçin ,ciddiye almayın evlisiniz yaaa

Çok geçmiş olsun.başınız sağ olsun çok büyük bir acı bu. Eşiniz ve eşinizden çocuk sahibi olma konusunu bir daha düşünün derim. Ben de oğlumu 36. Haftada doğumda kaybettim eşim ve ailemin desteği olmasa toparlanamazdım. Bebeğim melek olduktan 6 sene sonra oğlumu kucağıma aldım o arada istedik ama olmadı. Eşim (bir çocuğumuz da olmasına rağmen) sen tekrar çocuk sahibi olmayı çok istiyorsun istersen beklemeyelim artık tüp bebek düşünelim dedi. Yaz tatili vb aradan çıksın derken hamile kalmışım. 14 yıllık evliyim arada çoook sıkıntılı olduğumuz dönemler(işsizlik, parasızlık) oldu ama sevgisinden eminim.

Başınız sağolsun

Sende cennet annesisin, bi tanede yanında evladın var sanırım canım. Kaç yıl oldu cennetligine, sonra ikinci yavrumu kucagin alınca nasıl oldun.
Bende 112 gün önce yavrumu cennete uğurladım,annesinin ilk ve tek bebeğiydi, çok beklemiştim onu.. bundan sonra Rabbim kardeşlerini nasip eder umudum sonsuz ama bu aciyla nasıl yaşayacağım bundan sonra kardeşi olsa nasıl olur acaba diye çok üzülüyorum. Daha evvel yakın kaybı yaşamadım. Bu yakın kaybı da değil sanki ben ölmüşüm gibi bı his. Ben ölsem öldüğümü bilmeyecektim ama ölmüşüm ve biliyorum gibi bı his evladının acısı

7 sene önce flört etmişsiniz eee yani? korkmayın inmez kalbine filan. sanki babanız bilmeyecek mi adam boşanma yüzünden çirkinleşiyor...zaten önce siz konuşup herşeyi anlatmalısınız.

bakın yanlış anlamayın benim de oldukça muhafazar bir çevrem var. ailemde başını örtmeyen ilk kadınım ben, bu yüzden de o... ilan edilmişliğim vardır. öyle bir çevre. (neyseki çekirdek ailem öyle değil ama velev ki öyle olsalardı da anne-baba hakkı ayrı ama yine bildiğim hayatı yaşardım...) belki siz burada yazdıklarımı okumamışsınızdır diye anlatıyorum: 39 yaşındayım, bekarım ve hiç de o çevrenin "kurallarına" göre yaşamıyorum açıkçası.

ve fakat inançlıyım, aile kurumuna saygım sonsuz ama saygı duyduğum şey düğün nikah değil, sadakat, emek, birlikte bir ömür dirayet.... herşeyden önce insanı severim, minicik bebeğinizi için, sizin için çok üzüldüm, başınız sağ olsun. Allah size sabır versin.

bu evlilik mi sizce?
siz bunu mu hak ediyorsunuz?
yapmayın Allah aşkına

bir de...depresyonlara girmedim, ağlamadım, dizi izleyip yorum yapmaya çalışıyorum filan yazmışsınız.

inanın görüp göreceğiniz en "güçlü" diye bilinen, herkesin öyle tanımladığı kadın modeliyimdir. ağladığımı bilen gören yoktur.

ama başlarım dizisine de kayınvalidesine de

sizin acınızın hiç mi kıymeti yok?
siz şimdi evlat kaybetmişken acınızı yaşmayacaksanız ne zaman yaşayacasınız?
bunun ileride acısı çıkmayacak mı sanıyorsunuz?

etmeyin eylemeyin.
evet şu an doğru zaman olmayabilir ama "eş" evladın acısını da yaşatmıyorsa...

Hissetikleriniz çok normal ve doğal. Kendinizi suçlamayın ve acınızı bastırmayın. Sizi tanımıyorum şurada okuduğum satırlar yüzünden benim kalbim acıdı burada. Allah önce size sağlık versin. Eşinize de merhamet ve sevgi eksin inşallah kalbine. Tekrar anne olmanız için dua geçirdim içimden. Bence bir psikolog desteği alın. Anlatın, dökün içinizi. Bir de burada siz gibi çok hanımefendi var. O başlıkları takip edip yazın. Destek olur size. Rahatlatır içinizi.

Öncelikle başınız sağ olsun. Allah dayanma gücü versin.
Sizin koca dediğiniz varlık daha ne kadar çirkinleşebilir ki? Bence beklemeyin. Bir an önce boşanma avukatı bulun. Ailenizden bu konuda destek isteyin. Kendinize yazık ediyorsunuz.

Başınız sağ olsun
KV ve eşinizin tavrı hiç normal değil
Tabi ki acınızı yaşayacaksınız
Daha 20 gün olmuş
O kadar maddi manevi zorluk yaşamışsınız
Böyle hissetmeniz normal

Yerinizde olsam o evden hemen ayrılır annemin evine gider , acımı orada yasardım.

Bu arada çocuk Sahibi olmamak dünyanın sonu değil.
Evlat edinirsiniz yine olur çocuğunuz.

Çok uzucü ama bir silkelenip kendinize gelin ve bosanin. Bu adamdan çocuk yapinca o cocuga yazik k3ndinize saygi duyun biraz. Annesini de onu da kapinin önüne koyun aciniz buyük gercekten

İlahi bir mesaj belki de, ben de almam gereken dersi arıyorum yaşadıklarımda. Burdaki herkes konfor alanımdan çıkmama cesaret etmeme yüreklendirdi beni.dediğinize hak veriyorum

Amin sağolun. Zor süreçler, kendi başına göğüslenecek hiç değil. Sahiden çok büyük değişiklikler oldu ama tavır önemli, anlayış önemli ne yaşanırsa yaşansın. Artık burda da arkadaşların yazdığı gibi dönüşü yok bu evliliğin. Hayırlısı. İnşallah sağlıkla evlat sahibi olursunuz

Size git kendini at diyen bir manyaktan çocuk yapmayın ne olur. Yaşınız genç. Ben ilk çocuğumu 38, ikinciyi 42 yaşında dogurdum. Artık doğum yaşı ilerledi. Şu adamdan hamile kalsanız ne olacak. Çocuğa da size yaptığını yapacak. Zaten istemiyor belli ki. Kurtulun bu adamdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…