Karın germe ameliyatı dikiş açılma/yara sorunu

Merhaba ben de 2. Ayim bitti hem
Karin germe hem lipo fakat hala cok sislik ve odem var dumduz olabilecekmiyim onu dusunuyorum bazen .,, ne zaman ideal dumduz karna ulasabilecegiz daha vakit var mi
? Bu konudaki deneyimlerinizide alabikir miyim cok moralim bozuk

8 ci aydan önce karnının dümdüz olmasını bekleme. Ama olacak:) sanır sabır

Esneyecektir illaki.

Çok teşekkürler Peki korse takmaya devam etmelıyım ne bılıyım evdeyken mesela … bı faydası olur mu 2 ay sonrada
Üc aya kadar takan var. Ama ben birinci ay sonu başlamıstım yaralar kapanınca iyice emin olduk takmaya başladım ve ücüncü aya yyaklaşırken bıraktım. Faydası dersen insana güven veriyor hareketi rahatlatıyor bir de ödemin artmasına engel oluyor. Şekil veridgine ise inanmıyorum olmaz yani teknik olarak mümkün degil. İlk ay çok önemli takın derler ama ben takmadım bir şekil sorunum da olmadı

Çok kötü görünüyor bir de çok yukarda kalmış sizin dişiniz ben anlayamadım

Ah ahh bu karna germe yapan doktora dava açmak haktır .. hiçbirşey yokmul bu karında lipoya bile gerek yokmuş.. sağlam bi antrenörle ne karın olurdu be kaslı kaslı ah ahhh

Cok tesekkür ederim ama simdi biraz iyi. Enfeksiyon yok sadece yara iyilesme problemi varmis diyorlar seker hastalari gibi bende sekerde yok
Merhaba aranıza yeni katıldım bende 3 hafta önce lipo ve karın germe oldum herşey yolunda gidiyordu birden bi kan pıhtısı belirdi vajinanın üst dikiş bölgesinde doktorum kendi atar atmazsa temizlemem lazım dedi sonra iltihap akmaya başlauınca temizlemek zorunda kaldı ve o kabuğu çekince altı 10 cm civarı açık yara şuan temizliyor pansuman yapıyoruz ama ölü doku canlanması gerekiyormuş dikemem şuan diyor vakum tedavisi önerdi banada haftaya kadar bekleyelim kapanma olmazsa onu uygulayalım dedi çok korkuyorum vakum tedaviside acılı bir işlemmi aceba

Acaba grup hala duruyorsa link atabilirmisiniz

Bana da link atar mısınız?

Merhaba, aynı durumdayız. Tam 1,5 ay önce sırt komple lipo yapıldı
Meme küçültme ve dikleştirme yapıldı
Karın komple lipo yapıldı
Ve tam karın germe ameliyatı hepsini aynı anda yaptırdım. Ve sizinkiyle aynı şekilde hatta daha da kötü olduğunu söyleyebilirim yaralarım var. Korkmayın evet süreç biraz uzuyor ama doktorunuza güvenin. En zor iyileşen yer yağlı dokuların olduğu bölgelermiş.
Sarı gördüğünüz doku ölü deri oluyor. Alttan canlı doku gelmesi için beklemek gerekiyor. Bazı bünyeler estetik iplerine reaksiyon geliştiriyormuş. Sigara yüzünden diye kendinizi suçlqmayın. Allerjik reaksiyon bu. Şimdi ben hala pansumana devam ediyorum tam 1 aydır yara tedavim sürüyor. Doktorumun yönlendirmesi sayesinde izotonik su ile günde 4 kere pansuman yapıyorum. Ve gerçekten alttan canlı dokuların geldiğini görebiliyorum. Yeniden dikiş atabilmesi için bu süreci geçirmemiz gerekiyor. Evet yaralar korkunç gözüküyor ama her ameliyatta olduğu gibi bunda da ufak tefek sorunlar olabiliyor. Moral çok önemli. Eğer kendinizi moral olarak bozmaz ve bu yaralar iyileşiyor diye inanırsanız süreci hızlandıracaksınız. Ağustos başında yeniden dkiş atılarak kapatılacak yaralar. Ancak o zamana kadar ben yaralarımın ölü dokudan kendiliğinden ayrılması için pansumanlarımı mutlu olarak yapıyorum. Doktorum aynen bana şunu dedi. Ben bunu hemen temizler ve yarayı kapatırım ancak 10 gün sonra iki katı daha açılabilir. Bu yüzden biraz vücudunun kendi iyileşme sürecinde alttan canlı dokuların gelmesini beklemek senin için sağlıklısı dedi. Lütfen doktorunuza güvenin ve moralinizi yüksek tututn. Herkese danışmayın çünkü herkesin bir fikri var ama ameliyatınızı yapan doktor ve tecrübesi bu süreci daha iyi atlatmqnıza neden olacak. Tekrar dikiş atılacaksa size bunuda doktoruna sorun. Size iyi veya kötü tüm süreci anlatmasını rica edin. Çünkü insan ancak doğruları duyduğunda kendini hazırlayabiliyor. Çok geçmiş olsun.

Memnun kaldınız mı tavsiyeniz var mı bende 1 ay sonra tamamen aynı ameliyatı olacağım..Kaç kiloydunuz toplamda kaç kg yağ alındı acaba şu an kaç kilosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…