- 10 Ocak 2022
- 39
- 7
- 54
-
- Konu Sahibi kahvekokusu7
Merhaba ben de 2. Ayim bitti hemGecmis olsun. Zorlu bir yolculuk ama sizin gibi komplikasyon yasayan cok kisi oldu uzun veya kisa surecte hepsi gecti gitti. Moralinizi bozmayin. Bir seneyi bulabilcek bir iyilesme periyodu var karin germenin. Uc gunde iyilestim bir haftada superdim kalktim gezdim isimi gordum diyenlerin ya karin kasi dikilmemistir ya da agri esigi taa arsi-alaya kadar yukselmistir. Alti aydan once karnin sekli bile net olarak belli olmuyor. Buradan tanistigim 16 cm yarasi acilan doku nekrozu olan arkadasin bile artik yara sorunu yok. Sadece sabirli olun. Korseyi de surekli takmayin derim dolasim problemi yaratiyor. Aslinda korse ilk baslarda hele ki yara sorunu olan hastada illaki surekli giyilmeli mi tartisilmali bir konu bence. Ama gececek rahat olun
8 ci aydan önce karnının dümdüz olmasını bekleme. Ama olacak:) sanır sabırMerhaba ben de 2. Ayim bitti hem
Karin germe hem lipo fakat hala cok sislik ve odem var dumduz olabilecekmiyim onu dusunuyorum bazen .,, ne zaman ideal dumduz karna ulasabilecegiz daha vakit var mi
? Bu konudaki deneyimlerinizide alabikir miyim cok moralim bozuk
Esneyecektir illaki.Merhaba benimde kol germe ameliyatı oldum bugün 13.günüm doktorum gergin kol yapmak istemiş ameliyat sırasında çok gergin olduğu için bu sefer kolu kapatamamış Aralıklı dikmiş bugün pansuman gittim kollarım ara ara açık hiç böylr bişey geldimi başınıza veya duydnzmu 1 aya kadar düzelecek diyor ama inanın hiç umudum yok açık yaralar var napaym sizce korse takmaya devm edeyimmi
Çok teşekkürler8 ci aydan önce karnının dümdüz olmasını bekleme. Ama olacak:) sanır sabır
Canım Facebook kullanmıyorum yaSende facebookdaki gruba gelsene orda cok guzel sohbetler var inanirimki sanada ihtiyac olucam
Üc aya kadar takan var. Ama ben birinci ay sonu başlamıstım yaralar kapanınca iyice emin olduk takmaya başladım ve ücüncü aya yyaklaşırken bıraktım. Faydası dersen insana güven veriyor hareketi rahatlatıyor bir de ödemin artmasına engel oluyor. Şekil veridgine ise inanmıyorum olmaz yani teknik olarak mümkün degil. İlk ay çok önemli takın derler ama ben takmadım bir şekil sorunum da olmadıÇok teşekkürlerPeki korse takmaya devam etmelıyım ne bılıyım evdeyken mesela … bı faydası olur mu 2 ay sonrada
Çok kötü görünüyor bir de çok yukarda kalmış sizin dişiniz ben anlayamadımSelam kızlar tam 1,5 ay önce liposuction ve tam karın germe ameliyatı oldum. İç karın kaslarım ayrıktı baştan aşağı komple dikildi(fermuar gibi) ameliyat sonrası çok zorlu geçmedi,dayanılmayacak acılar yaşamadım yani. Olması gerektiği gibiydi. 2 gece kaldım. drenlerle çıktım hastaneden. 5. Gün onlar alındı. Karnımda kırmızı bi leke oluşumu vardı sanırım sigaraya bağlıdr zamanla geçeceğini söyledi. Göbek altı dikişlerim bir türlü kapanmıyor artık psikolojik olarak çok etkileniyorum büyük yara oldu birleşmiyor. Kendi dr um harici dermatoloğa gittim yara kabuklarını temizledi kremler verdi. Bu arada hergün istisnasız pansuman yaptım doktorun verdiği kremlerle. Hala karnım gergin,hala korsesiz tam dik duramıyorum bunların üstüne yara bere içindeyim çıldırıcam. Nolur bana bişeyler söyleyin. Başına gelen varmı? Fotoğraflar bu güne ait kremli olduğu için parlak çıkmış olabilir
Ah ahh bu karna germe yapan doktora dava açmak haktır .. hiçbirşey yokmul bu karında lipoya bile gerek yokmuş.. sağlam bi antrenörle ne karın olurdu be kaslı kaslı ah ahhhCok sagolun cok moral veriyorsunuzallah razı olsun. Ne kadar pahalıda olsa 32 bin tl değildir. Bir an önce İyileşmesi icin bir o kadar daha verirdim cünkü neler cektiğimi psikolojimin nasıl oldugunu ben bilirim . 3 bucuk yasındaki kıImın 2 yaşındaki ogluma bak annenin karnına düşersin karnı hasta demesi beni ne kadar etkilediğini ben bilirim bunlar bir yana annemden babamdan işittiğim azarları demiyorum bile onlardan habersiz yaptırmıştım işte bu göbegi gerdirdim
Ben burda o kdar cerraha gittim plastik ceraha gittim aile doktoruna gittim bana pflege dienst eve geldi windzentruma gittim kimse bisey demedi hepsino krankenkasse üzeri ama en son pladtik ceraha gittim bana dedi insallah krankenkasse farkina varmaz ama varirsa ne yapmissan hepsini geri ödemek zorundasin yada krankenkasse ile anlsip onlar birazini ödesin. Bunu duymadan änce istanbuldaki doktorum o kdar gel diyordu gitmiyordum aptal gibi burda üc ay boyunca rezil oldum ama para olayini krankenkasse olayini duyunca hemen doktorumu arayip geliyorum dedimsimdi cok sükür cok iyi keske daha önce gitseydim. Alman doktorlar sabir diyor zaman diyor ama istanbuödaki gittim 8 gün vakuumtherapie sonra dikis ati simdi allahima binlerce sükür olsun iyi. Asla iyilesecegini düsünmüyordum
Merhaba aranıza yeni katıldım bende 3 hafta önce lipo ve karın germe oldum herşey yolunda gidiyordu birden bi kan pıhtısı belirdi vajinanın üst dikiş bölgesinde doktorum kendi atar atmazsa temizlemem lazım dedi sonra iltihap akmaya başlauınca temizlemek zorunda kaldı ve o kabuğu çekince altı 10 cm civarı açık yara şuan temizliyor pansuman yapıyoruz ama ölü doku canlanması gerekiyormuş dikemem şuan diyor vakum tedavisi önerdi banada haftaya kadar bekleyelim kapanma olmazsa onu uygulayalım dedi çok korkuyorum vakum tedaviside acılı bir işlemmi acebaCok tesekkür ederim ama simdi biraz iyi. Enfeksiyon yok sadece yara iyilesme problemi varmis diyorlar seker hastalari gibi bende sekerde yok
Siğara kullanmıyorsan sorun minimal çıkar bana göre inşallah güzel geçer ameliyatınız benim 3 cü haftam zor bi süreç ama siparadan kaynaklı sorunlar yaşadım26 nisanda amelyat olcam ve bu okuduklarimdan sonra korktum acikcasi
Selam kızlar tam 1,5 ay önce liposuction ve tam karın germe ameliyatı oldum. İç karın kaslarım ayrıktı baştan aşağı komple dikildi(fermuar gibi) ameliyat sonrası çok zorlu geçmedi,dayanılmayacak acılar yaşamadım yani. Olması gerektiği gibiydi. 2 gece kaldım. drenlerle çıktım hastaneden. 5. Gün onlar alındı. Karnımda kırmızı bi leke oluşumu vardı sanırım sigaraya bağlıdr zamanla geçeceğini söyledi. Göbek altı dikişlerim bir türlü kapanmıyor artık psikolojik olarak çok etkileniyorum büyük yara oldu birleşmiyor. Kendi dr um harici dermatoloğa gittim yara kabuklarını temizledi kremler verdi. Bu arada hergün istisnasız pansuman yaptım doktorun verdiği kremlerle. Hala karnım gergin,hala korsesiz tam dik duramıyorum bunların üstüne yara bere içindeyim çıldırıcam. Nolur bana bişeyler söyleyin. Başına gelen varmı? Fotoğraflar bu güne ait kremli olduğu için parlak çıkmış olabilir
Siz nerede ve kaça oldunuz amaliyatıSiğara kullanmıyorsan sorun minimal çıkar bana göre inşallah güzel geçer ameliyatınız benim 3 cü haftam zor bi süreç ama siparadan kaynaklı sorunlar yaşadım
Acaba grup hala duruyorsa link atabilirmisinizMerhaba kizlar, facebookta grup açtım. 21/22 karın germe.olan ve olacak lar diye. Orda daha iyi takipte kalınır. Burda girmeyince haftalar sonra görülüyor mesajlar.
Grub gizli, ne aramalar da çıkıyor ne de grupta kimler var gözüküyor.. girmek isteyen bana mesaj atsın. Linki atarım.
Bana da link atar mısınız?Merhaba kizlar, facebookta grup açtım. 21/22 karın germe.olan ve olacak lar diye. Orda daha iyi takipte kalınır. Burda girmeyince haftalar sonra görülüyor mesajlar.
Grub gizli, ne aramalar da çıkıyor ne de grupta kimler var gözüküyor.. girmek isteyen bana mesaj atsın. Linki atarım.
Merhaba, aynı durumdayız. Tam 1,5 ay önce sırt komple lipo yapıldıSelam kızlar tam 1,5 ay önce liposuction ve tam karın germe ameliyatı oldum. İç karın kaslarım ayrıktı baştan aşağı komple dikildi(fermuar gibi) ameliyat sonrası çok zorlu geçmedi,dayanılmayacak acılar yaşamadım yani. Olması gerektiği gibiydi. 2 gece kaldım. drenlerle çıktım hastaneden. 5. Gün onlar alındı. Karnımda kırmızı bi leke oluşumu vardı sanırım sigaraya bağlıdr zamanla geçeceğini söyledi. Göbek altı dikişlerim bir türlü kapanmıyor artık psikolojik olarak çok etkileniyorum büyük yara oldu birleşmiyor. Kendi dr um harici dermatoloğa gittim yara kabuklarını temizledi kremler verdi. Bu arada hergün istisnasız pansuman yaptım doktorun verdiği kremlerle. Hala karnım gergin,hala korsesiz tam dik duramıyorum bunların üstüne yara bere içindeyim çıldırıcam. Nolur bana bişeyler söyleyin. Başına gelen varmı? Fotoğraflar bu güne ait kremli olduğu için parlak çıkmış olabilir
Memnun kaldınız mı tavsiyeniz var mı bende 1 ay sonra tamamen aynı ameliyatı olacağım..Kaç kiloydunuz toplamda kaç kg yağ alındı acaba şu an kaç kilosunuzMerhaba, aynı durumdayız. Tam 1,5 ay önce sırt komple lipo yapıldı
Meme küçültme ve dikleştirme yapıldı
Karın komple lipo yapıldı
Ve tam karın germe ameliyatı hepsini aynı anda yaptırdım. Ve sizinkiyle aynı şekilde hatta daha da kötü olduğunu söyleyebilirim yaralarım var. Korkmayın evet süreç biraz uzuyor ama doktorunuza güvenin. En zor iyileşen yer yağlı dokuların olduğu bölgelermiş.
Sarı gördüğünüz doku ölü deri oluyor. Alttan canlı doku gelmesi için beklemek gerekiyor. Bazı bünyeler estetik iplerine reaksiyon geliştiriyormuş. Sigara yüzünden diye kendinizi suçlqmayın. Allerjik reaksiyon bu. Şimdi ben hala pansumana devam ediyorum tam 1 aydır yara tedavim sürüyor. Doktorumun yönlendirmesi sayesinde izotonik su ile günde 4 kere pansuman yapıyorum. Ve gerçekten alttan canlı dokuların geldiğini görebiliyorum. Yeniden dikiş atabilmesi için bu süreci geçirmemiz gerekiyor. Evet yaralar korkunç gözüküyor ama her ameliyatta olduğu gibi bunda da ufak tefek sorunlar olabiliyor. Moral çok önemli. Eğer kendinizi moral olarak bozmaz ve bu yaralar iyileşiyor diye inanırsanız süreci hızlandıracaksınız. Ağustos başında yeniden dkiş atılarak kapatılacak yaralar. Ancak o zamana kadar ben yaralarımın ölü dokudan kendiliğinden ayrılması için pansumanlarımı mutlu olarak yapıyorum. Doktorum aynen bana şunu dedi. Ben bunu hemen temizler ve yarayı kapatırım ancak 10 gün sonra iki katı daha açılabilir. Bu yüzden biraz vücudunun kendi iyileşme sürecinde alttan canlı dokuların gelmesini beklemek senin için sağlıklısı dedi. Lütfen doktorunuza güvenin ve moralinizi yüksek tututn. Herkese danışmayın çünkü herkesin bir fikri var ama ameliyatınızı yapan doktor ve tecrübesi bu süreci daha iyi atlatmqnıza neden olacak. Tekrar dikiş atılacaksa size bunuda doktoruna sorun. Size iyi veya kötü tüm süreci anlatmasını rica edin. Çünkü insan ancak doğruları duyduğunda kendini hazırlayabiliyor. Çok geçmiş olsun.