Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Spor yapmadan tam çıkmaz ki o bilemedimKomple şişlik bende de var, ama özellikle dikişin orası daha şiş ve akşam taş gibi oluyor. Bromelian tarzı bir ürün kullandınız mı? 2 ay daha masaja devam dedi. Toplam 6 ayda yara kremini sürmeye devam
Liposuction da karın çizgisi oluşturuyorlar daha gözükmüyor demek ki sizde de.
Öyle ödem atıcı bir ürün de kullanmadımKomple şişlik bende de var, ama özellikle dikişin orası daha şiş ve akşam taş gibi oluyor. Bromelian tarzı bir ürün kullandınız mı? 2 ay daha masaja devam dedi. Toplam 6 ayda yara kremini sürmeye devam
Liposuction da karın çizgisi oluşturuyorlar daha gözükmüyor demek ki sizde de.
Merhabalar, sizin ödemleriniz ne durumda acaba? sanırım sizin 3 ay oldu. Geçti mi ödemlerKış kar gelmeden tam gelir sıranız olursunuz inşallah![]()
Merhabalar, ödemleriniz nasıl acaba? Azaldı mı biraz dahaÖyle ödem atıcı bir ürün de kullanmadım
Azaldı ama tam istediğim gibi değil hala dikiş üstünde şişlik evet azaldı ama tamamen gitmedi.Merhabalar, ödemleriniz nasıl acaba? Azaldı mı biraz daha
Siz nasıl oldunuzMerhabalar, sizin ödemleriniz ne durumda acaba? sanırım sizin 3 ay oldu. Geçti mi ödemler![]()
merhabalar tekrar, benim de aynı durumda azaldı bu ay baya ama hafif şişlik ve hissizlik devam ediyor. ayva göbek gibi kaldı orasıSiz nasıl oldunuz
Merhabalar, evet iki hafta yeterli olur ama tam iyileşme yani ödemlerin inmesi neredeyse 3-4 ayı buluyor. Ameliyattan 5-6 gün sonra yavaştan işe başlanabilir. İlk zamanlar dik yürümek zor geliyor. O da 10 gün sonra geçiyor. İlk 1 ay korse takılıyor, biraz o bunaltıyor. Karın germe ameliyatı sanıldığı kadar kolay değil çok iyi araştırıp düşünün:)Merhaba ben cuma günü buradan duyarak İzmir Atatürk Eğitim araştırmaya gittim, ama süreci bilmediğim öğrenemediğim için randevu saatini geç almışım doktoru göremedim. ultrason için geç olmuş yaşadığım yerde ultrasonu çektirip tekrar gideceğim ilk fırsatta. Öğretmen olduğum için tatilde istiyorum dedim ama net tarih veremiyoruz dediler. İyileşme süreci ne kadar acaba? Öğretmen olarak işe dönmek için iki hafta yeterli mi?
Sigarayı mutlaka bırakın çok bişey kalmamış ameliyata. Ben öncesinde bıraktığım halde ameliyat sonrası oksijen seviyem baya düştü takviye verdiler. Doktor sigaraya bağlı olduğunu söyledi. Emboli riski vs var. Kolay ameliyatlar değil sonrasında da zaten çok temnihliyor doktor uzun bir süre içmemeniz gerekiyor yine bu risklere karşı. Zaten bırakacaksnz şimdiden bırakın bence. Başkaları içmiş ama bişey olmamış olanlar olabilir bence onlar sizi yanıltmasın yüzdelik olarak risk fazlalasıyor sigara içince başkasında olmayan şey bir başkasında olabilirMerhaba kizlar bende yillardir cok istedigim ameliyat karin germe 18marta gun aldim nasip olursa bende olucam ameliyatimi ama cok korkuyorum anesteziden aklim cikiyo ya uyanamazsam falan bide sigara iciyorum azaltmaya calistikca deli gibi iciyorum napicam bilmiyorum vazmigecsem![]()
Merhabalar, ben sigara hiç kullanmadım, sigara konusunda yorum yapamayacağım ama sanıldığı gibi kolay bir ameliyat değil. doktorlar çok basit 1 gece yatarsanız hemen diren çıkar, 3. gün işe gidersiniz diyor ama öyle bir ameliyat değil. İlk bir hafta o dikişi hissediyorsunuz orası davul gibi şiş oluyor. İyi düşünün ve gerçekten ihtiyacınız varsa olun. :) aklınıza bir şey takılırsa sorabilirsiniz.Merhaba kizlar bende yillardir cok istedigim ameliyat karin germe 18marta gun aldim nasip olursa bende olucam ameliyatimi ama cok korkuyorum anesteziden aklim cikiyo ya uyanamazsam falan bide sigara iciyorum azaltmaya calistikca deli gibi iciyorum napicam bilmiyorum vazmigecsem![]()
Kolay olduğunu düşünmedim hatta tam tersi zor olduğunu düşündüğüm için sordum acaba ne kadar rapor almam gerekir diye hani yazı beklemeyip erken olsam iki hafta mümkünse ama ben de bir ay falan gerekir diye düşündüğüm için yaz tatilini düşünüyorum o da ancak temmuzda olacak gibi haziran çok zor temmuz sıcak ama evde klima altında biraz iyileşip sonra annemlerin yanına giderim belki ağustosta ama zor gibi, ameliyat olanlar bilir denize girmek mümkün mü ve tam olarak kaçıncı hafta? Ağustosta mı olsam temmuz da tatil yapsam acabaMerhabalar, evet iki hafta yeterli olur ama tam iyileşme yani ödemlerin inmesi neredeyse 3-4 ayı buluyor. Ameliyattan 5-6 gün sonra yavaştan işe başlanabilir. İlk zamanlar dik yürümek zor geliyor. O da 10 gün sonra geçiyor. İlk 1 ay korse takılıyor, biraz o bunaltıyor. Karın germe ameliyatı sanıldığı kadar kolay değil çok iyi araştırıp düşünün:)
Bir ay bence ayakta kalmiyorsun daha önce bile başlanabilir ama toparlanman anca bence Dr kime gittiniz ne dediKolay olduğunu düşünmedim hatta tam tersi zor olduğunu düşündüğüm için sordum acaba ne kadar rapor almam gerekir diye hani yazı beklemeyip erken olsam iki hafta mümkünse ama ben de bir ay falan gerekir diye düşündüğüm için yaz tatilini düşünüyorum o da ancak temmuzda olacak gibi haziran çok zor temmuz sıcak ama evde klima altında biraz iyileşip sonra annemlerin yanına giderim belki ağustosta ama zor gibi, ameliyat olanlar bilir denize girmek mümkün mü ve tam olarak kaçıncı hafta? Ağustosta mı olsam temmuz da tatil yapsam acabaOf asla netleşemiyorum korkuyorum da zaten