• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karın germe ameliyatı oldum

Dikiş izi için merhem krem adı verir misiniz? Kullanıp memnun kaldığınız iz giderici krem var mı? Sorum herkese 🥰
sadece madacasol kullanıyorum hiç etkisi yok.. öncesi kantoron c ile başlayan sürdükten sonra balık pulu gibi dökülen bir krem var onu da kullandım baya.. doktorumda hep onu tavsşiye etti.. ama 1 yıl olacak izler taş gibi duruyor orada :// geçmez benim hiç ümidim yok..
bir de benim doktor direnleri vajina üsyüne takmıştı sağlı sollu onun izi de geçmiyor duruyor.. dediğim gibi kalacak galiba bu izler ://

Ben 3 gun kaldim geldigim gün ev supurdüm canım 😁 yarim 2. Hafta olacak gayet normal hayatima devam ediyorum ama tabi kişiye göre değişir bi arkadaşim 2 hafta çok zorlandim demişti 🤷🏼‍♀️ ben ilk gün bile iyiydim dikiş dediğin yapıştırma zaten canım valla olun ya bedavadan az pahalı :)
Merhabalar. Doktorunuzun ismi nedir?

Hayır hiç korkmayın siz 3 aya tamamen rahatlarsınız. Üçüncü aydaki gibi değil. O şişlik ve hissizlik geçiyor.

Çok memnun kalan arkadaşlar var bu operasyondan.

Benimki doktor hatası, ayva göbek gibi kaldı. 52kgyum şu an ama alt karında ayva göbek var. Ödem hissediyorum doktorda farkında. bunu diyince doktora bu yapısaldır, belki kadın doğumla ilgilidir diye geçiştirdi. Romatizma geçirdiniz mi filan diye saçmaladı.
Merhaba siz mini karın germe mi oldunuz benim de kilo sorunum yok sadece altta sezeryan sarkıklıgı var bende mini istiyorum tam germe istemiyorum

Ben de öyle diyordum 3.5 bekledim iç kaslar yüzünden:KK53: 1 aydır spor yapıyorum ödemden eser kalmadı sporla bu karın germe kombini harika..benim mini karın germeydi, çok güzel olmus senin islem de cok begendim bibi 🧿
Mini karın germe nasıldı memnun musunuz neye göre mini yapıldı

Back
X