Karın germe ameliyatı dikiş açılma/yara sorunu

Çok geçmiş olsun.
Bende karın germe ve mem dikleştirmeyi aynı anda oldum. Meme altımda ve karnımda buna benzer durumlar yaşandı.
35. Bugün karnımda bir noktada meme altındada bir noktada kaldı.

Benim vıcudumda dikişler erimiyor ve kendini atmaya çalışıyor biraz ona bağladık. Birde ben hep ayakta kalmak zorunda kaldkm işimden dolayı.
Açıkcası streil sprey batikon ve bantlamaya devam. Birde dikişlerinize baktırın derim belki benim vucudum gibi yabancı sayıp dışarı atmaya çalışıyor olabilir. Şimdiden geçmiş olsun durumları bildirin lütfen

1 ay oldu benimkide önce akıntı oldu sonra yara açıldı üç yer açıldı 1 cm -2 cm -5 cm olarak inşallah kapanır sanada geçmiş olsun

Merhaba bende Karin gerne meme kucultme ameliyati oldum 2 hafta sonra ønce KarInda acilma oldu baticon iylestirmedi fucidin( antibiyotikli krem) ve gazli bezle kapattim faydasi oldu, 2 hafta sonrada meme alti ve ucunda acilmalar oldu hemsire hep baticon sür Kapat dedi ama hic iylestirmuyir baticon

Merhaba Gecmis olsun yeni dikisler icin bølgesel anastesi mi yapildi agri sIzI oldumu?

Merhaba ayni durumu bende yasiyorum sizi le Nasil iletisime gecebilirim?

Nasıl gecti surec duzeldinizmi

Geçmiş olsun , 3 hafta 1 ay geçince yarada açılma olmasının sebebi ne acaba ? Doktorlarınınızın bu konuda fikri var mı? Bende yeni ameliyat olduğum için korkuyorum. Hala kesi yerim bantlı hiç açılmadı nasıl olduğunu görmedim. Sizlerin bantları erken mi çıkardı ? Bana doktorum durmalı bantlar ben size söyleyeceğim neden çıkacağını diyor. Acaba diyorum bu bantlar uzun mu kalmalı bir fikriniz var mı yara hattınıda aşırı merak ediyorum ama çıkarttırmıyor 1 aydır öyle duruyor sapasağlam bir şekilde

Merhaba yaralarinizin gecmesi nekadar sure aldi tekrar dikis gerektimi acaba bendede bitane var 20 gun oldu ameliyat olali iyilesmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…