- Konu Sahibi kahvekokusu7
Çok geçmiş olsun.Selam kızlar tam 1,5 ay önce liposuction ve tam karın germe ameliyatı oldum. İç karın kaslarım ayrıktı baştan aşağı komple dikildi(fermuar gibi) ameliyat sonrası çok zorlu geçmedi,dayanılmayacak acılar yaşamadım yani. Olması gerektiği gibiydi. 2 gece kaldım. drenlerle çıktım hastaneden. 5. Gün onlar alındı. Karnımda kırmızı bi leke oluşumu vardı sanırım sigaraya bağlı dr zamanla geçeceğini söyledi. Göbek altı dikişlerim bir türlü kapanmıyor artık psikolojik olarak çok etkileniyorum büyük yara oldu birleşmiyor. Kendi dr um harici dermatoloğa gittim yara kabuklarını temizledi kremler verdi. Bu arada hergün istisnasız pansuman yaptım doktorun verdiği kremlerle. Hala karnım gergin,hala korsesiz tam dik duramıyorum bunların üstüne yara bere içindeyim çıldırıcam. Nolur bana bişeyler söyleyin. Başına gelen varmı? Fotoğraflar bu güne ait kremli olduğu için parlak çıkmış olabilir
Bende karın germe ve mem dikleştirmeyi aynı anda oldum. Meme altımda ve karnımda buna benzer durumlar yaşandı.
35. Bugün karnımda bir noktada meme altındada bir noktada kaldı.
Benim vıcudumda dikişler erimiyor ve kendini atmaya çalışıyor biraz ona bağladık. Birde ben hep ayakta kalmak zorunda kaldkm işimden dolayı.
Açıkcası streil sprey batikon ve bantlamaya devam. Birde dikişlerinize baktırın derim belki benim vucudum gibi yabancı sayıp dışarı atmaya çalışıyor olabilir. Şimdiden geçmiş olsun durumları bildirin lütfen