- 19 Haziran 2021
- 40
- 22
-
- Konu Sahibi kahvekokusu7
Selam kızlar tam 1,5 ay önce liposuction ve tam karın germe ameliyatı oldum. İç karın kaslarım ayrıktı baştan aşağı komple dikildi(fermuar gibi) ameliyat sonrası çok zorlu geçmedi,dayanılmayacak acılar yaşamadım yani. Olması gerektiği gibiydi. 2 gece kaldım. drenlerle çıktım hastaneden. 5. Gün onlar alındı. Karnımda kırmızı bi leke oluşumu vardı sanırım sigaraya bağlıdr zamanla geçeceğini söyledi. Göbek altı dikişlerim bir türlü kapanmıyor artık psikolojik olarak çok etkileniyorum büyük yara oldu birleşmiyor. Kendi dr um harici dermatoloğa gittim yara kabuklarını temizledi kremler verdi. Bu arada hergün istisnasız pansuman yaptım doktorun verdiği kremlerle. Hala karnım gergin,hala korsesiz tam dik duramıyorum bunların üstüne yara bere içindeyim çıldırıcam. Nolur bana bişeyler söyleyin. Başına gelen varmı? Fotoğraflar bu güne ait kremli olduğu için parlak çıkmış olabilir
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Bu konuda bilgim yok doktorunuz görmedi mi yaranızı
İnşaallah en kısa sürede atlatırsınızÇok teşekkür ederimGördü görmez mi kaç kere. İyileşecek zamanla diyor kapanacak diyor başka da bişey demiyor.
Öncelikle çok geçmiş olsunSelam kızlar tam 1,5 ay önce liposuction ve tam karın germe ameliyatı oldum. İç karın kaslarım ayrıktı baştan aşağı komple dikildi(fermuar gibi) ameliyat sonrası çok zorlu geçmedi,dayanılmayacak acılar yaşamadım yani. Olması gerektiği gibiydi. 2 gece kaldım. drenlerle çıktım hastaneden. 5. Gün onlar alındı. Karnımda kırmızı bi leke oluşumu vardı sanırım sigaraya bağlıdr zamanla geçeceğini söyledi. Göbek altı dikişlerim bir türlü kapanmıyor artık psikolojik olarak çok etkileniyorum büyük yara oldu birleşmiyor. Kendi dr um harici dermatoloğa gittim yara kabuklarını temizledi kremler verdi. Bu arada hergün istisnasız pansuman yaptım doktorun verdiği kremlerle. Hala karnım gergin,hala korsesiz tam dik duramıyorum bunların üstüne yara bere içindeyim çıldırıcam. Nolur bana bişeyler söyleyin. Başına gelen varmı? Fotoğraflar bu güne ait kremli olduğu için parlak çıkmış olabilir
Karın gerginliği bende de var en erken 3 ay istediğimize yakın olacağızSelam kızlar tam 1,5 ay önce liposuction ve tam karın germe ameliyatı oldum. İç karın kaslarım ayrıktı baştan aşağı komple dikildi(fermuar gibi) ameliyat sonrası çok zorlu geçmedi,dayanılmayacak acılar yaşamadım yani. Olması gerektiği gibiydi. 2 gece kaldım. drenlerle çıktım hastaneden. 5. Gün onlar alındı. Karnımda kırmızı bi leke oluşumu vardı sanırım sigaraya bağlıdr zamanla geçeceğini söyledi. Göbek altı dikişlerim bir türlü kapanmıyor artık psikolojik olarak çok etkileniyorum büyük yara oldu birleşmiyor. Kendi dr um harici dermatoloğa gittim yara kabuklarını temizledi kremler verdi. Bu arada hergün istisnasız pansuman yaptım doktorun verdiği kremlerle. Hala karnım gergin,hala korsesiz tam dik duramıyorum bunların üstüne yara bere içindeyim çıldırıcam. Nolur bana bişeyler söyleyin. Başına gelen varmı? Fotoğraflar bu güne ait kremli olduğu için parlak çıkmış olabilir
Neye inanırsanız onu yaşarsınızçok teşekkür ederim nasıl güzel moral verdiniz ama artık geçeceğinede inancım kalmadı gibi yada uzun süre böyle uğraşıcam. Evet biraz kuru tutmaya çalışıcam. Hep nemli,hep kremliydi.
merhabalar karın germe ve lipoyu tek seferde mi yaptırdınız? bir de ücretini sorabilir miyim ben de düşünüyorum da. umarım kısa sürede atlatırsınız bu aradaAllah sizden razı olsun. Haklısınız çözümü olan şeyler neyseki. İnsanlar ciddi sağlık sorunlarıyla uğraşıyorben o postları nasıl bulabilirim? Yardımcı olmanız mümkün mü? Forumda çok yeniyim de.
merhabalar karın germe ve lipoyu tek seferde mi yaptırdınız? bir de ücretini sorabilir miyim ben de düşünüyorum da. umarım kısa sürede atlatırsınız bu arada
Evet tek seferde yani aynı anda oldum. Doktorda doktorada değişen bişey fiyat. Fiyat bilgisinin verilmesinin forum kurallarına uygun olup olmadığını bilmiyorum ama ben 18 bin tl verdimmerhabalar karın germe ve lipoyu tek seferde mi yaptırdınız? bir de ücretini sorabilir miyim ben de düşünüyorum da. umarım kısa sürede atlatırsınız bu arada
çok uygun geldi bana fiyat, hangi şehirde oldunuz acaba?Evet tek seferde yani aynı anda oldum. Doktorda doktorada değişen bişey fiyat. Fiyat bilgisinin verilmesinin forum kurallarına uygun olup olmadığını bilmiyorum ama ben 18 bin tl verdim
Merhaba çok geçmiş olsun. Öncelikle o kısmı açık tut. Sürekli hava alsın. Şu aşamada antibiyotik pomad dahil pomad asla sürme. Sadece günde 5 -6 defa batikon sür. Öncelikle kurumaya başlasın. Pomadlar sulandırır. En geç 1 haftaya sonuç vermesi lazım . Silikon band sakin kullanma. Silikon band kapanmış yarada iz kalmasın diye kullanılır. Sakın kullanma. Sadece batikon veya biokadin sür. Ve muhakkak göbek açık kalsın. O kısım açık kalsın. Yara kötü olmuş. Birde antibiyotik kullansan iyi olur. Yanı antibiyotik tablet vermeli dr.Selam kızlar tam 1,5 ay önce liposuction ve tam karın germe ameliyatı oldum. İç karın kaslarım ayrıktı baştan aşağı komple dikildi(fermuar gibi) ameliyat sonrası çok zorlu geçmedi,dayanılmayacak acılar yaşamadım yani. Olması gerektiği gibiydi. 2 gece kaldım. drenlerle çıktım hastaneden. 5. Gün onlar alındı. Karnımda kırmızı bi leke oluşumu vardı sanırım sigaraya bağlıdr zamanla geçeceğini söyledi. Göbek altı dikişlerim bir türlü kapanmıyor artık psikolojik olarak çok etkileniyorum büyük yara oldu birleşmiyor. Kendi dr um harici dermatoloğa gittim yara kabuklarını temizledi kremler verdi. Bu arada hergün istisnasız pansuman yaptım doktorun verdiği kremlerle. Hala karnım gergin,hala korsesiz tam dik duramıyorum bunların üstüne yara bere içindeyim çıldırıcam. Nolur bana bişeyler söyleyin. Başına gelen varmı? Fotoğraflar bu güne ait kremli olduğu için parlak çıkmış olabilir
Şu anda yazdığımız yere girdiğinizde sağ üst köşede arama işaret varAllah sizden razı olsun. Haklısınız çözümü olan şeyler neyseki. İnsanlar ciddi sağlık sorunlarıyla uğraşıyorben o postları nasıl bulabilirim? Yardımcı olmanız mümkün mü? Forumda çok yeniyim de.
En sağ üsteki işareti tıklayın istediğiniz kelimeyi yazın ve aratınŞu anda yazdığımız yere girdiğinizde sağ üst köşede arama işaret var
Mercek gibi oraya tıklayın kapanmayan yara dikiş vs yazın arama yapın bir çok paylaşım çıkıyor
Aşşağıya foto ekliyorum
Çok şükür dermansız derdimiz yok gelip geçecek sakin kalmaya ve stres yapmamaya çalışın
Şu anda yazdığımız yere girdiğinizde
Şu anda yazdığımız yere girdiğinizde sağ üst köşede arama işaret var
Mercek gibi oraya tıklayın kapanmayan yara dikiş vs yazın arama yapın bir çok paylaşım çıkıyor
Aşşağıya foto ekliyorum
Çok şükür dermansız derdimiz yok gelip geçecek sakin kalmaya ve
Merhaba. Ben anlamadım. Alıntı yaptığınız yazı benim yukarda arkadaşa yazdığım cevap.Şu anda yazdığımız yere girdiğinizde sağ üst köşede arama işaret var
Aşşağıya foto ekliyorum
Çok şükür dermansız derdimiz yok gelip geçecek sakin kalmaya ve stres yapmamaya çalışın
Kendi mesajının altına yorum yapacaktımMerhaba. Ben anlamadım. Alıntı yaptığınız yazı benim yukarda arkadaşa yazdığım cevap.
Anladım canım.Kendi mesajının altına yorum yapacaktımyanlışlık olmuş kusura bakmayın
Benimde böyleydi. Tekrar dikiş attı bana. Dün 1 .ci yılım bitti. Şu an daha iyiyim ElhamdülillahSelam kızlar tam 1,5 ay önce liposuction ve tam karın germe ameliyatı oldum. İç karın kaslarım ayrıktı baştan aşağı komple dikildi(fermuar gibi) ameliyat sonrası çok zorlu geçmedi,dayanılmayacak acılar yaşamadım yani. Olması gerektiği gibiydi. 2 gece kaldım. drenlerle çıktım hastaneden. 5. Gün onlar alındı. Karnımda kırmızı bi leke oluşumu vardı sanırım sigaraya bağlıdr zamanla geçeceğini söyledi. Göbek altı dikişlerim bir türlü kapanmıyor artık psikolojik olarak çok etkileniyorum büyük yara oldu birleşmiyor. Kendi dr um harici dermatoloğa gittim yara kabuklarını temizledi kremler verdi. Bu arada hergün istisnasız pansuman yaptım doktorun verdiği kremlerle. Hala karnım gergin,hala korsesiz tam dik duramıyorum bunların üstüne yara bere içindeyim çıldırıcam. Nolur bana bişeyler söyleyin. Başına gelen varmı? Fotoğraflar bu güne ait kremli olduğu için parlak çıkmış olabilir