Merhaba ben de randevu aldım hikmet Bey’e ameliyat için randevu ameliyatı onaylandı size kaç zamanda sıra geldi bana ulaşır mısınızBaktım şimdi oğlumun mhrsden bakınca buldum 4 temmuzda gitmişiz benimkine bakınca çok kez gittiğim için karışırdı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben de randevu aldım hikmet Bey’e ameliyat için randevu ameliyatı onaylandı size kaç zamanda sıra geldi bana ulaşır mısınızBaktım şimdi oğlumun mhrsden bakınca buldum 4 temmuzda gitmişiz benimkine bakınca çok kez gittiğim için karışırdı
Merhaba ne zamana gün verildi size,Merhaba ben de randevu aldım hatta ameliyatı için onay da verildi size ne kadar zamanda sıra geldi
Arkadaşın ekim ayıydı herhalde yanlış hatırlamıyorsam ameliyat olmuştu.Merhaba ben de randevu aldım hikmet Bey’e ameliyat için randevu ameliyatı onaylandı size kaç zamanda sıra geldi bana ulaşır mısınız
Anestezi doktoru onay verdi ama ne zaman ameliyat olacağımı bilmiyorumArkadaşın ekim ayıydı herhalde yanlış hatırlamıyorsam ameliyat olmuştu.
Hikmet hocamı öyle söylediMerhaba ne zamana gün verildi size,
Ultrason için gün almaya gittiğimde dolmuştu sonra gelin dediler,sonrada hastalıklar filan kaldı.
Şimdide bu ay sonu kızım doğum yapacak kaldı maalesef,herhalde geldikten sonra gideceğim tekrar .
Normalde 6 ay yada 1 seneye demişti doktor ameliyat için.
Asistanı vardı o söyledi,hoca yoktu o gün.Hikmet hocamı öyle söyledi
Benden karın ultrasonu istedi asistan fıtık varmı yokmu diye,gittim randevu kalmamıştıiAnestezi doktoru onay verdi ama ne zaman ameliyat olacağımı bilmiyorum
Trendyoldan ZoneTape aldım ben kargonun gelmesini bekliyorum 3.haftam bitti 4.ye girdim sana da öneririm kremdense bant çok daha etkili diyorlarkızlar selam
ben de 1 ay önce abdiminalpilati oldum
ancak benim merak ettiğim bu dikiş izlerini ben hangi kremle yok edeceğim ? bir bilen varsa yazabilir mi ?
ayrıca konu ile ilgili tüm sorularınızı cvplayabilirim
Merhaba benimde lipo ve karın germe opersyonum yarın tam 1 ay olacak .karnımda şişlık var hala. sizin süreciniz nasıl oldu? Şİşlik kaç gunde indi? Dümdüz karın diye girdim bu işe hala göbek var :/21inde ameliyat oldum bana kalsa ikinci gün dik duracaktimdr lar kızıp durdu neyse bugun 10. Gün heralde gayet normal hayatima devam ediyorum 1 ay korse takicakmisim ben zaten 6 hafta dolunca spora baslicam öyle aylarca ödem sertlik geçsin diyr bekleyemem
![]()
Bir ayda tabi ki dümdüz olmuyorMerhaba benimde lipo ve karın germe opersyonum yarın tam 1 ay olacak .karnımda şişlık var hala. sizin süreciniz nasıl oldu? Şİşlik kaç gunde indi? Dümdüz karın diye girdim bu işe hala göbek var :/
Merhaba benimde lipo ve karın germe opersyonum yarın tam 1 ay olacak .karnımda şişlık var hala. sizin süreciniz nasıl oldu? Şİşlik kaç gunde indi? Dümdüz karın diye girdim bu işe hala göbek var :/21inde ameliyat oldum bana kalsa ikinci gün dik duracaktimdr lar kızıp durdu neyse bugun 10. Gün heralde gayet normal hayatima devam ediyorum 1 ay korse takicakmisim ben zaten 6 hafta dolunca spora baslicam öyle aylarca ödem sertlik geçsin diyr bekleyemem
![]()
tesekkur ederım. Göbeğim karın olsun istiyorum artık:)Bir ayda tabi ki dümdüz olmuyorbenim 6 ay oldu ve ben bir ay sonra spora basladim şu anda dumduz
Krem derken iz kremi sanirim ben contractubex kullanmaya basladim 2sene once meme kucultme olmustum ondada onu kullanmistim memnun kaldim izleeim nerdeyse yok gibi memelerde:)evet rahata kavuşunca unutuluyor sanırım :) sizinde yeniymiş nisam81 benim de ufaktan bombem var. geçecek inşaallah.. ama her ne olursa olsun ilk görüntüsünden çok daha iyi. ben sadece krem de bir kaldım.. o kadar çok krem öneriliyor ki bilemedim.. şimdilik madacasol sürüyorum.. siz hangi kremi kullanıyorsunuz ?
deneyim bir bakıyorum şimdi yorumlara da bkayım teşekkürler :)Trendyoldan ZoneTape aldım ben kargonun gelmesini bekliyorum 3.haftam bitti 4.ye girdim sana da öneririm kremdense bant çok daha etkili diyorlar
darısı başımaaaa.. dört gözle spora başlamayı bekliyorum ben deBir ayda tabi ki dümdüz olmuyorbenim 6 ay oldu ve ben bir ay sonra spora basladim şu anda dumduz