- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
evlilikte ayrı gayrı olmaz, 10 senelik evliyiz, evlendiğimiz günden beri tüm maaş kontrolünü ödemeleri eft ben yapıyorum, çalışmadığım dönemlerde dahi eşimin hesabına girer yapardım, eşim hiç sevmez para kontrolünü al sen ödemeleri vs yap ne kaldı bakalım derBu şekilde dayatma yapan adama, al bu da maaşım diye eline verilmez.
Evlilikte ayrı gayrı olmaz muhabbetini anlamıyorum. 10 kadın maaşın kartını eşine veriyorsa 1 tane de adam al sen kontrol et diye maaşını kadına vermiyor.
Çalışmaya gelince becerir, ama hesabı kitaba kafası basmaz kadının sanki.
Valla Amaç farklı o zaman karı parası yemek.. Erkek adam Evlendi ise yuvasına bakmak zorunda.. Kadın da Gücü var ise Masraflara belli bir ordan katkı yapmak zorunda.. Eğer Elinizdeki nin Hepsini İstiyorsa ben o adam da art niyet ararım.. Kendine Her ay birikim yap Ufakta olsa.. Bende salak gibi herşeyimi verdim Aç bak konularıma gör çektiğim rezilliği...
Benim eşim de yazılımcı ama on binler kazanmıyor,yoksa kazanıyor da benden mi saklıyorBen kazandığım paradan eşime vermiyorum, 10k üzeri maaşım var. Bir ödeme yapılacaksa o ya da ben yapıyoruz ama kazandığım para bende durur. (yazılımcıyım)
Sonsuz kez katılıyorumben kadınların maaş kartını eşine verip kendine bir miktar harçlık almalarini kesinlikle yanlış buluyorum.Keza etrafında gördüğüm, eşlerine harçlıkları bitince yalvaran arkadaşlarımi gordum.ve karsida sanki bi lütuf bahşedermiş gibi nazla para veren eşler gordum.Kimse kusura bakmasın babam beni kocasinin eline baksin diye mi okuttu.Eger öyle olacaksa niye ekonomik özgürlüğüm var ki benim.Aileler konusuna gelince sıkıştığında tabiki her iki tarafın ailesinede para gönderilir ama her ay düzenli olarak gönderme taraftarı değiliz.cunku artık bizde bir aileyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?