Arkadaşlar merhaba,çalışan kadınlar maaşının ben kadarını eşine vermeli sizce?Erkeğin,maaş için sorun çıkarması doğru mu?Kadın,kendi ailesine para gönderme konusunda nasıl davranmalı?Objektif fikirlerinize ihtiyacım var
Bizde herkesin maaşı kendine kalır.Arkadaşlar merhaba,çalışan kadınlar maaşının ben kadarını eşine vermeli sizce?Erkeğin,maaş için sorun çıkarması doğru mu?Kadın,kendi ailesine para gönderme konusunda nasıl davranmalı?Objektif fikirlerinize ihtiyacım var
eşime kuruş vermem, para konusunda eşime güvenmem , bence mecburi durumlar harici kimse ailesine maddi destekte bulunmamalı çünkü siz artık bir aile oluyorsunuz. evin giderlerini bölüşün kalan herkesin kendi tercihi ister harcasın ister birikim yapsın ama herkesin parası kendinde kalsın ve tabiki kartıda...ortak hesap vs ben onu da pek doğru bulmuyorum.. ve bence her kadının eşinden habersiz kenarda biriktirdiği bir birikimi olmalı kötü günler için..Arkadaşlar merhaba,çalışan kadınlar maaşının ben kadarını eşine vermeli sizce?Erkeğin,maaş için sorun çıkarması doğru mu?Kadın,kendi ailesine para gönderme konusunda nasıl davranmalı?Objektif fikirlerinize ihtiyacım var
Yoo hiç komik bir durum değil. Saflıkla alakası yok. "Ev hanımı olan eşi" dediginiz evdeki bütün işleri yapıyor cocuk bakıyor. Yani iş bölümü yapılmış , boş oturmak söz konusu degıl. Ve eger evin giderlerine yetecek kadar olan maaşı fazla fazla adam sigaraya veriyorsa veya musrif davranıyorsa kadının almasında sakınca yok. Ne yapabilir çalışma durumu yok ise ve eşinin maaşıyla geçiniliyorsa. Sen al canım gunde 3 paket sıgara mı diyecek. O işe gidiyorsa kadın evde calısıyor. İşe giderken giyecegi gömleği dahi kadın yıkayıp ütülüyor. Ben de eşimin maaşını alıyorum ve gerektıgı kadar verıyorum kendısıne. Çünkü hesap yapmak zorundayız. Musrif birisi değildir ama biz bu yöntemi seçtik faydalı oluyor diye. Herkesin yöntemi farklıdır geçinmekte.Ne saf kocalar gordum,calisip maasini ev hanimi olan esine veriyor icinden sigara parasini dilenerek aliyordu cogubence cok komik.
Ev hanimi bos oturuyor demedimki,ben de ev hanimi sayilirim su an. Ev hanimi derken meslekleri belirtmekti amacim ama sizin sanirim dusunceniz farkli oldu. Dogru bulmadigim ve onaylamadigim bir durum,taraflardan birinin digerinin maasina el koymasiYoo hiç komik bir durum değil. Saflıkla alakası yok. "Ev hanımı olan eşi" dediginiz evdeki bütün işleri yapıyor cocuk bakıyor. Yani iş bölümü yapılmış , boş oturmak söz konusu degıl. Ve eger evin giderlerine yetecek kadar olan maaşı fazla fazla adam sigaraya veriyorsa veya musrif davranıyorsa kadının almasında sakınca yok. Ne yapabilir çalışma durumu yok ise ve eşinin maaşıyla geçiniliyorsa. Sen al canım gunde 3 paket sıgara mı diyecek. O işe gidiyorsa kadın evde calısıyor. İşe giderken giyecegi gömleği dahi kadın yıkayıp ütülüyor. Ben de eşimin maaşını alıyorum ve gerektıgı kadar verıyorum kendısıne. Çünkü hesap yapmak zorundayız. Musrif birisi değildir ama biz bu yöntemi seçtik faydalı oluyor diye. Herkesin yöntemi farklıdır geçinmekte.
Arkadaşlar merhaba,çalışan kadınlar maaşının ben kadarını eşine vermeli sizce?Erkeğin,maaş için sorun çıkarması doğru mu?Kadın,kendi ailesine para gönderme konusunda nasıl davranmalı?Objektif fikirlerinize ihtiyacım var
Yoo hiç komik bir durum değil. Saflıkla alakası yok. "Ev hanımı olan eşi" dediginiz evdeki bütün işleri yapıyor cocuk bakıyor. Yani iş bölümü yapılmış , boş oturmak söz konusu degıl. Ve eger evin giderlerine yetecek kadar olan maaşı fazla fazla adam sigaraya veriyorsa veya musrif davranıyorsa kadının almasında sakınca yok. Ne yapabilir çalışma durumu yok ise ve eşinin maaşıyla geçiniliyorsa. Sen al canım gunde 3 paket sıgara mı diyecek. O işe gidiyorsa kadın evde calısıyor. İşe giderken giyecegi gömleği dahi kadın yıkayıp ütülüyor. Ben de eşimin maaşını alıyorum ve gerektıgı kadar verıyorum kendısıne. Çünkü hesap yapmak zorundayız. Musrif birisi değildir ama biz bu yöntemi seçtik faydalı oluyor diye. Herkesin yöntemi farklıdır geçinmekte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?