Benim eşim de bu şekilde yapmamı istiyor ama ben kararsızımben maaşımdan 500 tl alıyorum geri kalanı eşime yolluyorum
bittikçe ay sonuna doğru alırım tabi
bu benim kendi tercihim
anneme de her ay 150 tl gönderrim harici
Bence kadının kendi isteğine bağlı olmalı eşine verip vermemesi.. kendi ailesine gelince bence çok çok mecburi bi durum yoksa göndermemeli çünkü artık ayrı bi aileye sahipArkadaşlar merhaba,çalışan kadınlar maaşının ben kadarını eşine vermeli sizce?Erkeğin,maaş için sorun çıkarması doğru mu?Kadın,kendi ailesine para gönderme konusunda nasıl davranmalı?Objektif fikirlerinize ihtiyacım var
Ortak hesapta olması nasıl sizce?Calisan kadin parasini cebinde de tutabilir,ille esine vermesi mi lazim? Erkek maas icin sorun cikariyorsa bosansinlar. Kadin da erkek de maasindan istedigi miktar ailesine yardimda bulunabilir
Benim eşim de bu şekilde yapmamı istiyor ama ben kararsızım
İlle bir araya koymak zorunda hissediyorlarsa kendilerini koysunlar ortak hesaba. Ben luzumsuz buluyorum. Erkek misal kirayi/krediyi oderse kadin da mutfak masrafini/cocuklarin harcliklarini karsilar. İlle santim santim bolmek gerekmiyor kazanci. Ev arkadasi degiliz ki,esiz.Ortak hesapta olması nasıl sizce?
Bende kalsa da ben ona versem diyorum,ama o kabul etmiyorsiz ne yapmak istiyorsunuz ?
para bende kalsın mı istiyorsunuz ?
Benim eşim de bu şekilde yapmamı istiyor ama ben kararsızım
Bende kalsa da ben ona versem diyorum,ama o kabul etmiyor
Ben kazandığım paradan eşime vermiyorum, 10k üzeri maaşım var. Bir ödeme yapılacaksa o ya da ben yapıyoruz ama kazandığım para bende durur. (yazılımcıyım)
Yatırım olsun istiyor,ev vs satın almak içinSakın maaş kartını eşinin eline verme.. Masraflara yardımcı olabilirsin. Maaşının neyini sorun yapıyor ? onu anlayamadım.. Erkeğin eşinin maaşına göz koyması kadar tiksinc bir durum yok bence. mide bulandırıcı...
Bende kalsa da ben ona versem diyorum,ama o kabul etmiyor
Ama sonra çok huzursuzluk çıkınca alttan almak gerekmez mi ?Bu şekilde dayatma yapan adama, al bu da maaşım diye eline verilmez.
Evlilikte ayrı gayrı olmaz muhabbetini anlamıyorum. 10 kadın maaşın kartını eşine veriyorsa 1 tane de adam al sen kontrol et diye maaşını kadına vermiyor.
Çalışmaya gelince becerir, ama hesabı kitaba kafası basmaz kadının sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?