Ya tabiki calisan kadin cok daha zorlaniyor ona saygı duyuyorum demek istediğim baska birseydiValla bu saydıklarınızı çalışan kadınlar da yapıyor. Eşim saat 9 gibi geldiği için ben eve gelip hem beni özleyen çocuğumu eğleyip hem yemek yapıp hem ortalık toparlayabiliyorum. Çalışan kadın eve gelince yan gelip yatmıyor yani.
Bu el koymak degil ki gerci onu yapanlar da vardir ama bizim evde parayi daha iyi idare eden kisi aliyo diyelim. Herkes istedigi herseyi alabiliyor kisitlama yapmiyoruz durum el verdiği ölçüdeEv hanimi bos oturuyor demedimki,ben de ev hanimi sayilirim su an. Ev hanimi derken meslekleri belirtmekti amacim ama sizin sanirim dusunceniz farkli oldu. Dogru bulmadigim ve onaylamadigim bir durum,taraflardan birinin digerinin maasina el koymasi
Ben gizli saklı iş cevirilmesini doğru bulmuyorum. Maaş ve para eşlerin tartışmasına neden olacak bi konu olmamalı. Öyle maaşını al kocana ver durumu da doğru değil . Zaten herşey net konuşulur yani kirayı ödeme ,alış veriş taksitler vs tüm harcamalar bellidir.birikim yapılır. Aileme de para gondereceksem sadece haber veririm ki vermeyedebilirim ama eşim bana bilgi verir ben de ona veririm. Kendi için yaptığı alışverişe harcamaya müdahale etmem eğer birikim içinde ayiriyorsa tabikiArkadaşlar merhaba,çalışan kadınlar maaşının ben kadarını eşine vermeli sizce?Erkeğin,maaş için sorun çıkarması doğru mu?Kadın,kendi ailesine para gönderme konusunda nasıl davranmalı?Objektif fikirlerinize ihtiyacım var
Bir kadının maaşını kendi hesabında tutması ve eşinden harçlık almadan kendi ihtiyaçlarını karşılaması (giyim,kuaför gibi) gerekir.Evin geçiminin tamamının erkeğe ait olması gerekir (faturalar,market alışverişi gibi). Kadın maaşını biriktirmeli, ev, araba, mobilya gibi harcamalarda eşinin durumunun yetmediği yerde kredi ya da taksit borcuna ortak olmalıdır.Arkadaşlar merhaba,çalışan kadınlar maaşının ben kadarını eşine vermeli sizce?Erkeğin,maaş için sorun çıkarması doğru mu?Kadın,kendi ailesine para gönderme konusunda nasıl davranmalı?Objektif fikirlerinize ihtiyacım var
Kadın, ailesinin kocası ve varsa çocuğu olduğunu unutmamalı.Kadın,kendi ailesine para gönderme konusunda nasıl davranmalı?
Kadınlar maaşının 0 lirasını eşine vermeli, ama kadın maaşının tamamını evine vermeli.kadınlar maaşının ne kadarını eşine vermeli sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?