Kardeşimin kiz arkadaşı ile gerildik

Zaten babam da öyle diyor Ben büyüklerle anlaşırım sen bu kadar gerilme boş ver diyor Ben de işte söz konusu görümceli ye gelince Hani demedim bana kanka demesin şunu desin bunu desin diye ama Ben sustukça baktım tepeme çıkıyor en sonunda konuşmayı seçtim ve ilk Konuşmam da kötü oldum kaldı ki konuştuğunda da bir şey yoktu kızın babamların maddi durumu da saygı duymamasına biraz bozuldum O yüzden biraz çenem açıldı zaten annem de diyor kardeşinin parası varsa Gitsin alsın Eğer yoksa da benim durumuma saygı Duysunlar diye belirtiyor

Yahu kızın ailesi nasıl aile?kızımı verecegim aile kimdir neyin nesidir bilmeden tanimadan hop nişan !! Bu nasıl iş demiyor mu babası.elin tanımadıgımız adamlarıyla ( kusura bakmayın kaba tabirle diyorum) alısverişlerde ne işin var demiyorlar mı kızlarına acaba?belki kızını kandırıyorlar,belki tuzak ay iyi cesaret hakikaten.insan şu zamanda akrabasına güvenmiyor.

Keşke hiç karışmasaydınız.anneniz haklıymış.hiç saydırmamışsınız annenizi.kız da ailesini saydırmamıs.bir pasta bir cay ikram edecek durumları da mı yok yani.iş baştan degişik yanlış.siz hiç karışmayın bence bu saatten sonra

Ay çüş artık işte böyle yapıyorlar Yani Anladınız mı sizi ne kadar iyi olursanız karşınızdaki insan sizi bir o kadar sömürmeye bakıyor Yani ben bir kız olarak yani kız tarafı olarak evlenirken karşı taraf ne istiyorsunuz bizden diye sorduğunda ben mal satmıyorum kızımı emanet ediyorum dedi işte Demek ki herkes böyle olmuyor

Kusura bakmayın da şu alıntıladığım cümleden gerisini okumadim. Değiştirdiyse değiştirdi bunu yüzüne vurmanız söz konusu haline getirmeniz duydugunuzu belli etmeniz o kadar cirkin ve itici ki. Tebrikler kizi kendinizden soğutmuşsunuz yarin bir gün aman gelin hanım bana soğuk gelmiyor gitmiyor demeyin bos yere. Eger oyle olursa su gereksiz tepkinizi hatirlayin.

Kizin annesinin alışverişten haberi var bende benim annem babam aileni tanimadan nisan getirmez dedim kizin annesi ablasıyla konusrum adetleri ne ise onden cagirirz konusurz demis bence ailesi uyumlu ama kizda sorun var gibi gerci annemde diyor sen isteme olmadan nisan alisverisine gittiğini duysaydım seni haslardim onlarin yaptığını hoş bulamadm diyor

Tabii ki, her kes farkli oluyor. Oyuzden karismayin diyorum. Kotu siz olursunuz. Buyukler kendi aralarinda hall etsinler.
Bizde erkek tarafi da, kiz tarafi da dugun yapmisti. Kiz telefonda benden pastanin parasini istemisti. Ben de bizim adetlere gore her kes kendi pastasini kendi yaptirir demistim diye kiz telefonda aglayip bayilmalar yapmisti. Kotu biri cikarmisti beni )))

Devaminida okusaydın tamamını okumadan yorum yapma

Ooooo gercekten korkutucu bir hareket valla bakalm daha neler bekliyo bizi

Zaten hiç anlam veremiyorum nişan alışverişine görümcelerin gitmesini. Problemli bir karakteriniz var , alınanları da siz kullanmayacaksınız , kullanacakların da sizin fikrinize sonrasında yaptığınız gereksiz triplere ihtiyacı yok. Küçük kayınvalide rolüne bürünmeyin.

Ooooo gercekten korkutucu bir hareket valla bakalm daha neler bekliyo bizi
İnsALLAH aranizda sorunlariniz olmaz.
Bizde sorunlar cok oldu. Ben yurtdisinda yasamama ragmen annemle tartisirken kizlarin bosanir filan beddua etmisti. Dugunden sonra kizi toplam 10-15 gun gormusluyum vardi. İyilik yaramaz bazi insanlara malesef . Bizim gelin kotuydu ama bu her gelin kotudur anlamina gelmez.
Bi de calisin sozunuz oldugunda mesajda soylemeyin. Mesajda yanlis anlasiliyor. Zaten anlasilmazliklarin cogu yazismalar yuzunden oluyor.
Ben gelininizde sorun gormedim. Aranizda sadece anlasilmazlik olmus. İnsALLAH en kisa zamanda araniz duzelir ...

Siz hesap sorarsanız o da karşılığınfa maddi seçenek sundunuz almak zorunda kaldım cevabını verir elbet. Bu cevabı durduk yere verdi kız. Fikrimi almayacaksanız sonra geri değiştirecekseniz benden fikir alma beni götürmeyin yanınızda vs gibi laflar eden sizsiniz. Ayy siz olmadan da nişan alışverişi olmaz ki ne olacak tühh

Evet ben yetkili Merciyim :) Şaka bir yana Konu bu değil gerçekten konu çok başka bir şey ve biz seninle çok başka bir şey konuşuyoruz :) kardeşim bana dert yanıp duruyor abla maddi olarak beni çok zorluyor Kredi mi çeksem diye yani konu Seçim yapma mevzusu değil Eğer bir gün öyle bir şey seçmek zorunda kalırsa Tabii ki de eşini seçsin Sonuçta ben o örümcek kafaya sahip değilim Ben de bir Evliyim ben de bir gelinim Benim de bir kocan var gerçekten kötü niyetli değilim eğer Üşenmez Seniz soru cevaplarını birkaçını okumanızı istiyorum

Canım öyle olur mu ablasıyla konuşurum falan.sakın kabul etmeyin.anneniz öldü mü?tövbe yarabbim.kardeşinize de söyleyin.annemi ezip geçme diye.ay ne garip aile .bence uyumlu falan olmak değil onlarınki.siz kıza ısrar edin ya da anneniz etsin.emrivaki yapın hatta.şu gün annemle oturup tanışmaya geleceğiz bir deyin.babanızı öne sürün.azıcık gözüaçık olun bence.kıza bak ya en fazla 25 tir.koca koca insanları parmagında oynatıyor.yok sen tek gel derlerse kardeşim agaç kovugundan mı çıktı.annemi istemiyor musunuz deyin.valla görümcelik falan değil bu.iş baştan bir garip.

Kızın ailesi davet etmedi mi sizi anlamadm ki
Yok hayır daha davet edilmedik kız sadece diyor ki siz direkt nişan yapmaya gelin o gün isterseniz de Aradan çıkar diyor Ben de Kızın ailesi ile bir görüşüp ona göre önce bir tanışma olmasını sağlamak istiyorum

Konu o da değil dur bismillah konu çok başka Annem öyle bir kadın da değil annem engelli bir kadın ona göre de sürekli söyler kimse bana bakmak zorunda değil sadece halimi hatırımı sorma ya haftanın bir günü gelsinler yemeğimi yesinler bizi saysınlar gerisi hiç önemli değil bana temizlik yapmasın bana hizmetçilik yapmasın her şeyden haberi olsun saf biri olmasın heryeri gezsin her yeri bilsin yeter der Ayrıca Maddi durumum Neyse bütün olanağını yapmaya çalışırım diye de her zaman belirtir Annem şu an kirada oturuyor ve kardeşime ev alabilmek için yer satmayı düşünüyor kadın Daha ne yapabilir ki :)

Bence gelin adayınız sizin arkanızdan iş çevirmemiş.aBelki o an gözüne güzel göründü alınan şey sonra nefret etti.Belki siz onu beğendınız diye saygısızlık etmek istemedi.Ayrıca nişan alışverişine NişNlanıcak gençler gitmeli.Ayrıca kenfı gıyecek değiştirdin ne olur ki

Doğru düşünüyorsunuz Ama kredi çekip ödeyecek durumu yok babamın O durumda değil sadece kuru bir emeklisi var ve yaşları büyük ellerinden geldiğince durumlarını yettiğince her şeyi yapmaya çalışıyorlar kiralarda otur Masalar diye kendileri kirada oturup yer satıp kardeşime ev almayı düşünüyorlar Yani anlayacağınız para kardeşimden çıksa Ben Ağzımı bile açmam ama benim babam da zamanında yatarak almamış o emekli parasını ki kaldı ki o emekli aldığı para da 1500 TL bir şey adam 500 TL kiraya veriyor yer satacak oğluna ev alacak oğlunun düğününü karşılayacak O yüzden de maddi olamayınca hareket etmeleri daha doğru değil mi Bunu belirttim diye Niye ben kötü oluyorum Ben kızın tarafına saygı duyuyorum Yani ben derken kardeşim annem babam

21 yaşında:) Aynen söyledikleriniz mantikli bende öyle olsun gerisi diye annemin arkasindayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…