Merhabalar ben evliyim. erkek kardeşim var 1 sene once benim cok samimi olmadığım bir tanıdığım kiz ile tanısmalarına hatta sevgili olmalarına sebep oldum..
anlaştılar hersey cok iyi gitti kardeşim sıkıştırdı istemeye gelelim diye artik kızı.. kizda ailesi ile konuştu gidilecek yakında ve olaylar boyle başladı .bana sürekli gelirler caya kahveye kızıda daha once tanıdığım icin aramızda isinmama gibi bi sorun yok ama sadece kardeşimle gelir yani baska başbaşa görüşmeyiz... isteme soz nisan gidişatını konuştuk bi aksam.. kiz dediki ben isteme aksami yani ilk gelisinizde isteme soz nisan hepsi bir istiyorum durumum yok, baska bi topluluk karşılayamam bi seferde hallolsun dedi
bende annemlere açtım konuyu annem ilk başta hayır desede (onuda aciklayacagim) babam saygı duydu cunku annemlerinde durumu cok lux degil.
Annemin karşı cikma sebebi daha ailesini tanimadan nisan alışverişi nasil yapayım kimseyi tanımıyorum taki tuku işine girmem yuzukle bir bilezik yaparim oda bana saygı duysun.. belki ailesi bizi istemicek kızı istemeden nasil göndereyim sizi nisan alisverisine dedi
kardeşim icin x'sin parası varsa nisan bohcasını hazırlasın ben ilk etapta kimseyi tanimadan harcama yapmam dedi.. bu arada annemle kiz tanıştı ama samimiyet yok bir iki kere gitti annemin yanına.
Sonra kardeşim bugun aradi alışveriş yapalım biraz ben anlamam dedi.. bende gençlerin yaninda durdum istedikleri olsun gönülleri kirilmasin gibisinden annemde az cok ikna eden benim.
Alisveriste bi ürün alınacak kızla o urun hakkında konusuyoruz mağazada ben tamamen fikir verme amaclı gittim benim dedigim alınacak diye değil.. sonucta onlar evleniyo onun kullanacağı ürünü ben niye beğeneyim. Nyse iki urun arasında kaldık biri diğerinden daha uygun o bana sence hangisi dedi bende uygun olanını belirttim
cunku kiz maddi durumum yok bukadarlik bisey beğeneceksin diye sürekli kardeşime cümleler kullanıyo aldığı ürünlerde orta hallide degil hep en uygunu yani bohcaya çıkacak türden degil hep günlük tarzi... bende alışveriş yaparken kendisine hep diyorum ona alinacaklarin bohcaya koyulacak dugune gitmelik klasik tarzda olsun diyorum
çirkin bisey yada en uygun biseye yoneltmiyorum o yollardan bende gectim sonucta
nyse o bakılan ürün zaten bu arada pahali bisey sadece seçenekler arasındaki uygun olanı dedim tamam dedi onu aldı orda bi sorun yoktu
ertesi gün kardeşimle ne konuştuysa gidip degstrmisler bende kıza dedimki bidaha beğenmediğin biseye o anda tepki ver arkamdan gidip değiştireceksen beni boşuna sürüklemeyin... ben ogunde fikir verme amaclı geldim beğenmedim deseydin... ilk defa tanimiyosun beni çekindin diyeceğim ama bir senedir vakit geçiriyoruz acik acik herseyde fikirlerini beyan ediyosun dedim
sonra açıldı tabi sen maddi olanak sundun ben beğenmediğim şeyi almak zorunda kaldm diye basta da ben begenmedim diye degl kardeşin beğenmedi diye değiştirdik dedi.. bende ogun orda deseydin madem baska yere bakılırdı dedim parasını vermediğim biseye müdahale edemedim ve kirildim maddi olanak sundun diye dedi
ben iyice çıldırdım senin herşeyine saygı duyuldu herseye maddi sinir çizen sendin kimse bisey demedi ben seçenekler arasından sadece ufak bi fark olana yönelttim diye banami patliyosun benden para çıkmıyo ürünü bende giymeyeceğim ogun diyemedin ama masallah diyebiliyosun smdi kırıldım diye.. yüzüme soyleyemedigin seyleri mesajdada yazma bida dedim..
ben kızın dedikleri olsun diye annemden fırça yedim herseyi eksiksiz olsun diye bir şeyi alisveriste bizde bu alınmaz demedim.. en sonda demişki ben saygısızlık hata yapmadim bilseydim degistrmezdim demis.. okadar konuştuk bunumu anladın dedim tabiki senin dediğin istediğin olacak benim degil ben arkamdan bole bisey olmasına kizdim evet ama ogun deseydin yine senin dedigine giderdim dedim sonuç akşamına karşılaştık bisey yokmuş gibi kısa bi konuşma geçti
Not.benim mesaj atma sebebim ürünü değiştirmesi asla degil konuşma zaten farklı yerlere maddiyata gidiyor yani değiştirmesinde sorun buldum degil anlatmak istediğim konu..