Kardeşimin eşinin tavırları?

Sizlerde eniştelerinizin yanında madem normal açın bi yerlerinizi geniş geniş takılın ne diyeyim bizler çekiniriz öyle yetiştirildik..Evin içinde külodunu görmek zorunda değilim misafir olduğum ev sahibesinin o derece üslupsuz oturuş kalkış ama sizlere göre normal gerçekten hayret verici !

Geriye tek ihtimal kalıyor kardesiniz salak?
Sürekli onu azarlayan onun yanında eniştesine hallenen babasının yanında bikiniyle gezip kur yapan rahat bir kadınla evli olduğuna göre ya salak ya da ablası ozguveni düşük, kardeşinin karısına iftira atacak kadar takıntılı. Allah çevrenize yardım etsin

Şu kadın hisseder olayı evet doğru ama zaten kıskanç kadınların her olayda kadın hissedere bağlaması bu cümlenin anlamını yitirmesine sebep oldu. Hayır bir de kadınlar o kadar hisli madem hayırsız kocalarını da hissedip evlenmeselerdi.

Havuza gidiyorsanız meme popo görmeyi de göze aldınız demektir. Kadın evinde havuzunda gayet bikinisini de giyer pareosunu da. Eşinizle hiç mi sahile, tatile falan gitmiyorsunuz? Eşiniz kardeşi gibi görmesi gereken bir kadının vücudundan tahrik oluyorsa da sorunu eşinizde arayın.

Benim de kayınvalidem yemeğini yapar getirir benim de arkamdan böyle mi diyorlar ki

Ne olursa olsun leş bir zihniyeti var. Ayrıca demiş ki kahkaha atıyor. Bunun kadın dediğin gülmez, kahkaha atmaz fetvasından farkı ne. Dinden değil belki ama zihniyet aynı çirkin zihniyet.

Dindar bir insan olarak bir kadının gülmesinde bir problem olduğuna dair bir sıkıntı görüp duymadım.

Kadın erkek farketmez içeri sesi dışarı sesi vardır bu da toplum görgü kurallarında.

Kadın tabiki gülsün eğlensin ailesinin içinde gülmese de somurtuyor derlerdi.

Eşimin ailesiyle oturup kalktığımızda denize gittiğimizde falan hep birlikte eğleniriz kendi çizgilerim beni ilgilendirir. Eltim açıktır onun kıyafeti onu ilgilendirir. Benimki beni. Keşke insanlar biraz birbirinin düşüncelerine saygı duymayı öğrense.

O kadar cahilsiniz ki üzüldüm adınıza mutlu evliliğinizi de gördük alintilardan.
Sizin sinir hastası 50 ye merdiven dayamış kocanizi kim ne yapsın

Hshshzhahs siz umdunuzya şimdi kesin karsilasirim anasını satayim

Mükemmel evliliğe bak. İşte ben buna müko koca derim. Herkesin içinde eşini terslemiyor, evde tekken itiyor camları kırıyor. İşte ideal evlilik.
Eki Görüntüle 3118804
Gelinizin utanmasi yokmusya eşinizin var mıydı acaba cam çerçeve indirirken ? Diye sormak istiyorum konu sahibesine

O zaman tamamen bağı kesin rahatsız olduysanız. Sanırım herkes için en doğrusu bu

Kıyafetinden, tavırlarından, gülüşünden rahatsız olduğunuz insanlar ile görüşmeyin. Herkes rahat etsin. Gelininiz tesettürlü değilse zaten bikini veya mayo giyeceği belli, madem rahatsız olacaksınız gitmeyin. Hem gidip hem edepsiz demek bence çok ayıp.

İki üç gün, üç dört kişi gidip de gelinden hizmet beklemeyin. Yardım edin lütfen.

Kimse birbiri ile anlaşmak zorunda değil, ama birbirinize saygı duymak zorundayız.

Her insanin kiyafet konusunda farkli düsünür. Mesela bazi kadinlar bikini ile rahat ailesinin yaninda oturabilir, ben oturamam. Cünkü biz öyle büyütüldük. Burda da öyle bir durum hakim galiba. Mayo veya kisa kiyafetler ile etrafinizda olmaktan rahatsiz degil demek ki, siz rahatsiz olurken. Bu illaha esinize göz koydu anlamina gelmiyor bana göre.

yerine göre giyinmeme sorunu yaşanıyor bence artık günümüzde.

Öyleymiş, konu sahibi de güzelmiş müko bir çiftlermiş

Kadının sizi çağırma amacı bu yaz sıcağında havuzda serinlemek değil mi? Neden girmesin kendi havuzuna?
Eşiniz de işgüzar gibi yok neymiş kadın rahat etsin diye havuza inmemişmiş. Gözüm kayar diye kendine güvenmemiş demiyor da. Kadın ya da kardeşiniz bundan rahatsız olsa sizi çağırmazdı. Yoksa ay biz girmeyelim siz buyrun havuzu kullanın ben bu sıcakta uzun pantolonlarla oturayım mı diyecekti?
Hiç mi otele deniz kenarına gitmiyorsunuz? Orada yanınızdaki şezlongtaki kadının da mayosuna karışacak mısınız? Meshebinize uymuyorsa girmeyeceksiniz böyle ortamlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…