- 9 Haziran 2021
- 467
- -439
-
- Konu Sahibi karanfilla
Geriye tek ihtimal kalıyor kardesiniz salak?Evet eşim çok karizmatik ben de bir o kadar güzelim dikkat çeken bi çiftiz ..Ve mutluyuz ..Eşini sadece para olarak gören girdiği her ortamda çirkefçe kocasını azarlayan saygısız bi kadın maalesef ailemizin içinde ..Umarım hep böyle tiplerle karşılaşırsınız ..
Kendi ısrarla davet etti 2 gün kaldık bedava tatil diyenler olmuşta 3 yıldır evine 3 kere gitmemişimdir ..Zaten gidince bi misafirperverlik görmüyoruz kendimiz hazırlayıp kendimiz yiyoruz o konuda da çok rahatbu kadındaki rahatlık kimsede yok
Ne olursa olsun leş bir zihniyeti var. Ayrıca demiş ki kahkaha atıyor. Bunun kadın dediğin gülmez, kahkaha atmaz fetvasından farkı ne. Dinden değil belki ama zihniyet aynı çirkin zihniyet.
O kadar cahilsiniz ki üzüldüm adınıza mutlu evliliğinizi de gördük alintilardan.Sizlerde eniştelerinizin yanında madem normal açın bi yerlerinizi geniş geniş takılın ne diyeyim bizler çekiniriz öyle yetiştirildik..Evin içinde külodunu görmek zorunda değilim misafir olduğum ev sahibesinin o derece üslupsuz oturuş kalkış ama sizlere göre normal gerçekten hayret verici !
360 derece değişmiş iyi bari bir fark olmamışMükemmel evliliğe bak. İşte ben buna müko koca derim. Herkesin içinde eşini terslemiyor, evde tekken itiyor camları kırıyor. İşte ideal evlilik.
Eki Görüntüle 3118804
Hshshzhahs siz umdunuzya şimdi kesin karsilasirim anasını satayimEvet eşim çok karizmatik ben de bir o kadar güzelim dikkat çeken bi çiftiz ..Ve mutluyuz ..Eşini sadece para olarak gören girdiği her ortamda çirkefçe kocasını azarlayan saygısız bi kadın maalesef ailemizin içinde ..Umarım hep böyle tiplerle karşılaşırsınız ..
Ama kafamız nasil güzel ,360 derece değişmiş iyi bari bir fark olmamış
Gelinizin utanmasi yokmusya eşinizin var mıydı acaba cam çerçeve indirirken ? Diye sormak istiyorum konu sahibesineMükemmel evliliğe bak. İşte ben buna müko koca derim. Herkesin içinde eşini terslemiyor, evde tekken itiyor camları kırıyor. İşte ideal evlilik.
Eki Görüntüle 3118804
O zaman tamamen bağı kesin rahatsız olduysanız. Sanırım herkes için en doğrusu buKendi ısrarla davet etti 2 gün kaldık bedava tatil diyenler olmuşta 3 yıldır evine 3 kere gitmemişimdir ..Zaten gidince bi misafirperverlik görmüyoruz kendimiz hazırlayıp kendimiz yiyoruz o konuda da çok rahatbu kadındaki rahatlık kimsede yok
yerine göre giyinmeme sorunu yaşanıyor bence artık günümüzde.Merhaba kızlar eşimle ilgili sorunlarımdan daha önde bahsetmek için buraya konu açmıştım bebeğimiz oldu çok şükür bi sıkıntımız yok yalnız benim kafama takılan bi sorunum var Doğum yaptığım için kardeşim bizi annem ben eşimle davet etti sorun da şu ki evi havuzlu eşi daha önce bizim yanımızda bu derece rahat davranmazdı eşime de abi abi diye mesafeli davranırdı yalnız son zamanlarda bir araya geldiğimizde eşimle sohpet eme çabaları aşırı dekolte kıyafetler beni rahatsız etmeye başladı ki eşimde rahatsız olduğunu rahat hareket edemediğinden bahsetti inanılmaz rahat haller adamın karşında popo kenarlarını gösteren şortlar tahrik edici tavırlar kadınlar hisseder biliyorsunuz?? elbiseler memeler sadece uçları görünmeyecek şekilde bikini ve pareoyla dolaşmalar sürekli içki İçmeler ve eşimi süzerek bakışları ...kardeşim aslında çok kıskanç bi adam normalde bana karışır ama ona söz geçiremiyor sanırım ve sadece yemek içmek gezmek ve iş derdinde olan bi adam kadın da açıldıkça açılmış sürekli estetik yaptırmak istediğinden gezmek istediğinden bahseden bi tip ve aralarında bi aşk göremiyorum ...şimdi ben açıkçası bir araya gelmek istemiyorum zaten kadın da ısrarla davet etti ama bu derece rahat davranacağını tahmin edemezdim...Biz büyüklerimizden çekinen kıyafetlerimize her şekilde dikkat eden bi tutumda olduk böyle olunca ben de kocama sardım daha mesafeli ol fazla konuşma diye benim ki kıskançlık kesinlikle değil bu derece abartıya gerek yok aynı evin içinde yabancı bi adama memelerini poponu göstermeye gerek yok ..Şimdi açıkçası kardeşim var arada ve ben bir araya gelmek istemiyorum..Annem de çok rahatsız oldu bu hallerine açık açık kardeşimle konuşmalı mıyım bilmiyorum sizlerin fikirlerine ihtiyacım var !
Şort, bikini vb. tarzi giysileri kendimizi gostermek icin degil hava cok sicak oldugu icin giyiyoruz. Sizin zihniyetinizdeki insanlar bir kadin öldürülünce yahut tecavüze uğrayınca hakettigini düşünüyor. Ayrica sizin kocaniz kim ki cok mu yakisikli?
yerine göre giyinmeme sorunu yaşanıyor bence artık günümüzde.
Kadının sizi çağırma amacı bu yaz sıcağında havuzda serinlemek değil mi? Neden girmesin kendi havuzuna?Ah çok teşekkür ederim beni anlamış olduğunuz için anlatmaya çalıştığım tam olarak cümleleriniz..Avrupa da bile bu genişlik yok daha önce kıyafetleri nedeniyle kardeşimle de çok atıştı ama artık kendisi bırakmış mücadeleyi ..Akrabalar arasında da bu kıyafet mevzusu nedeniyle herkes rahatsız kimse görüşmüyor ki bizler kapalı insanlar değiliz.. Biz de evimizde elbise şort giyiyoruz ama misafir gelince üzerimizde gecelikle bikiniyle insanların karşısına çıkmıyoruz orası yazlık bi evde değil kendi yaşadıkları deniz kenarında olmayan havuzlu bi ev 1 gün havuza da girmeyebilirsin bu genişlik biraz fazla edebinle giyinip oturup sohpet ettikten sonra kimse rahatsız olmaz..Ayrıca misafi olarak ağırlanmadık bize hizmet eden annem o kendi keyfindeydi..Hal böyle olunca kimse rahat edemedi ve artık gitmeyi düşünmüyorum..Keşke aile içinde bazı şeylere dikkat edilse ..