Kardeşimin eşinin tavırları?

Bu en büyük sorun demedim ki. Yoksa anlayamama, yanlış anlama gibi gibi pek çok farklı sorunumuz da var bence.

Ben de daha büyük sorunlarımız var bundan drdim. En büyük sorun dediğinizi düşünmedim yani buna gelene dek daha can sıkıcı şeyler var anlamında dedim. Okuduğunu anlayamamak da büyük sorun haklıısınız.

Konuda bahsedilen gelinin şortu ile ülkesel problem arasında bir bağlantı kuramadım.

Karısmayin birdaha da gitmeyin

Size ne ayol bizim sınırlarımızdan? Size göre mi sınır belirleyecek insanlar? Siz de sınırlarınızı bilseniz ne güzel olur aslında...

Açıyoruz zaten bebeyim sen düşünme bunları

Bacanagim karımın yanında slip mayo giydi.
Gömleğinin ilk üç düğmesini açtı.
Karima karşı Tv kumandasini domalarak aldı.
Bacaklarını ayirarak oturdu.
Şuh bakışlar atarak resmen karıma yavsadi.
Kili memelerini bize bakarak okşadı.
Erkekler su başlıkları açar miydi lan acaba burası erkekler kulübü olsa ahsbavsv.
Gelecek cevaplar ne olurdu acaba.

Konuda bahsedilen gelinin şortu ile ülkesel problem arasında bir bağlantı kuramadım.

Gelinin şortu dememişsiniz ki siz genel olarak yerine göre giyinmeme sorunu var demişsiniz, ben de ona gelene kadar daha büyük dertlerimiz var dedim. Bence de siz bağlantı kurmayın zaten idrak sıkıntılı belli.

külot mu bikini mi bi karar verin

İnşallah kınadığını yaşarsın

Bir onceki yorumumu kendi ailesinin yanında enistesi dahil istedigi herseyi giyip, esinin ailesinin yaninda sort giymeyen bir kadin olarak yaptim. Ben bunu bile bile evlendim, zaten ayda yilda bir bir araya geliyorduk. Ama gelininiz bunu kabul etmemis olabilir. Kendiniz saygı beklerken baskalarinin hayatlarina saygi duymayi ogrenin. Sabahin köründe, buz gibi havada kat kat giyinmiş biber dolmasi vaziyetinde durakta otobüs beklerken bile tacize ugradim. Problem acik ya da kapali giyinmekte değil. Bir kitle var, o kitle kadin ne giyerse giysin ciplak gordugune inaniyorum, sizde onlardansiniz

Hasema giyinirim ben mesela nasik bir kiyafet olduğu bellidir.
Acaba kendisi havuza giren yengelerinin nasıl bir kiyafetle havuza girmesini bekliyordu ki ?
Böyle elbise gibi etekli ya da şortlu mayolar var ya acayip çirkin onlardan bekliyordu heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…