Kardeşimin eşinin tavırları?

Yerine göre derken, kadın havuz başında ne giyinmeliydi sizce?
Havuzdan çıkıp bi elbise takabilirdi üzerine evin içinde pareoyla dolaşmak bana fazla rahat geliyor açıkçası o ev senin havuz da ..1 gün kaldı eşim 1 günde havuza girme kahvaltı sofrasını bırakıp kimseyi sallamıyorum ben havuza iniyorum üzerine güneşlenicem ev benim rahat takılırım kafası tamamen.. görmemişlik böyle bişey rahatlığı maalesef insanlar artık modern sayıyor artık

Siz kardeşinizin zenginliğini kiskandiniz.
Yengenin de havuzunu abxbsbsbs

Sonuçta sizin dediğiniz gibi orası sadece onundegil kardeşinizin evi , kardesiniz size nasıl misafirperverlik yaptı? Sürekli onun evi değil diyorsunuz , ev onunda değilse ne bekliyorsunuz ?

Gelinin şortu dememişsiniz ki siz genel olarak yerine göre giyinmeme sorunu var demişsiniz, ben de ona gelene kadar daha büyük dertlerimiz var dedim. Bence de siz bağlantı kurmayın zaten idrak sıkıntılı belli.
Teşhisi hızlı koydunuz çok teşekkür ediyorum. Sizi seviyenizle baş başa bırakıyorum.

Çağırdıgım misafir bundan raHatsız olan insanlarsa onlara uygun giyinirdim
Çağırdığımız misafire göre çeşit çeşit mayo bikini haşema falan mı bulunduracağız evde? Siz hep çevrenizdeki insanlara göre mi şekil alırsınız, bir duruşunuz yok mu?

Siz kardeşinizin zenginliğini kiskandiniz.
Yengenin de havuzunu abxbsbsbs
Kardeşimin zenginliğini kıskanmak mı aksine allah ona daha çok versin işine gücüne zarar gelmesin O çok mu rahattı sanıyorsunuz sürekli karısını uyaran bir tip gerçi gelin arsız adam napsın

Şimdi gelin üstsüz ve külotla mi geziyor ? Son olarak buna mi karar verdiniz ?

Tam bir kraliçe yengeniz hiçbir şey yapmadan nasıl da kudurtmuş sizi

Aile içinde giyimi her zaman konu oldu kendisi de biliyor kayınpederi kocası kıyafeti için sürekli uyardı onu ama o illa açıcam derdinde
Kayınpederi ne hakla uyarıyor yahu, kayınpeder kim gelinini kıyafeti için uyaracak. Dişli geline denk gelseniz olay çıkardı, kadın yine sakinmiş.

Kardeşimin zenginliğini kıskanmak mı aksine allah ona daha çok versin işine gücüne zarar gelmesin O çok mu rahattı sanıyorsunuz sürekli karısını uyaran bir tip gerçi gelin arsız adam napsın
Çok rahatsız olsa boşanırdı. Demek ki değil. Karısını seviyor adam belli ki. Siz de anca kendi kendinize kıskançlık krizlerine girersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…