- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
-
- Konu Sahibi karanfilla
Çağırdıgım misafir bundan raHatsız olan insanlarsa onlara uygun giyinirdimYerine göre derken, kadın havuz başında ne giyinmeliydi sizce?
Ayartilmaya calisilan kocanin muhtemel tipiÖyleymiş, konu sahibi de güzelmiş müko bir çiftlermiş
Siz kardeşinizin zenginliğini kiskandiniz.Yerine göre derken, kadın havuz başında ne giyinmeliydi sizce?
Havuzdan çıkıp bi elbise takabilirdi üzerine evin içinde pareoyla dolaşmak bana fazla rahat geliyor açıkçası o ev senin havuz da ..1 gün kaldı eşim 1 günde havuza girme kahvaltı sofrasını bırakıp kimseyi sallamıyorum ben havuza iniyorum üzerine güneşlenicem ev benim rahat takılırım kafası tamamen.. görmemişlik böyle bişey rahatlığı maalesef insanlar artık modern sayıyor artık
Aile içinde giyimi her zaman konu oldu kendisi de biliyor kayınpederi kocası kıyafeti için sürekli uyardı onu ama o illa açıcam derdindeÇağırdıgım misafir bundan raHatsız olan insanlarsa onlara uygun giyinirdim
Yapma bunu yapma kendineYerine göre derken, kadın havuz başında ne giyinmeliydi sizce?
Sonuçta sizin dediğiniz gibi orası sadece onundegil kardeşinizin evi , kardesiniz size nasıl misafirperverlik yaptı? Sürekli onun evi değil diyorsunuz , ev onunda değilse ne bekliyorsunuz ?Kendi ısrarla davet etti 2 gün kaldık bedava tatil diyenler olmuşta 3 yıldır evine 3 kere gitmemişimdir ..Zaten gidince bi misafirperverlik görmüyoruz kendimiz hazırlayıp kendimiz yiyoruz o konuda da çok rahatbu kadındaki rahatlık kimsede yok
Teşhisi hızlı koydunuz çok teşekkür ediyorum. Sizi seviyenizle baş başa bırakıyorum.Gelinin şortu dememişsiniz ki siz genel olarak yerine göre giyinmeme sorunu var demişsiniz, ben de ona gelene kadar daha büyük dertlerimiz var dedim. Bence de siz bağlantı kurmayın zaten idrak sıkıntılı belli.
İnsanlar göre kiligimizi mi değiştireceğiz?Çağırdıgım misafir bundan raHatsız olan insanlarsa onlara uygun giyinirdim
E gitmeyin madem))Aile içinde giyimi her zaman konu oldu kendisi de biliyor kayınpederi kocası kıyafeti için sürekli uyardı onu ama o illa açıcam derdinde
Çağırdığımız misafire göre çeşit çeşit mayo bikini haşema falan mı bulunduracağız evde? Siz hep çevrenizdeki insanlara göre mi şekil alırsınız, bir duruşunuz yok mu?Çağırdıgım misafir bundan raHatsız olan insanlarsa onlara uygun giyinirdim
Kardeşimin zenginliğini kıskanmak mı aksine allah ona daha çok versin işine gücüne zarar gelmesinSiz kardeşinizin zenginliğini kiskandiniz.
Yengenin de havuzunu abxbsbsbs
Koca neyse de kayınpeder ne alaka? Kadın inadına yapmış bile olabilir ki haklı.Aile içinde giyimi her zaman konu oldu kendisi de biliyor kayınpederi kocası kıyafeti için sürekli uyardı onu ama o illa açıcam derdinde
Şimdi gelin üstsüz ve külotla mi geziyor ? Son olarak buna mi karar verdiniz ?Sizlerde eniştelerinizin yanında madem normal açın bi yerlerinizi geniş geniş takılın ne diyeyim bizler çekiniriz öyle yetiştirildik..Evin içinde külodunu görmek zorunda değilim misafir olduğum ev sahibesinin o derece üslupsuz oturuş kalkış ama sizlere göre normal gerçekten hayret verici !
Tam bir kraliçe yengeniz hiçbir şey yapmadan nasıl da kudurtmuş siziYerine göre derken, kadın havuz başında ne giyinmeliydi sizce?
Havuzdan çıkıp bi elbise takabilirdi üzerine evin içinde pareoyla dolaşmak bana fazla rahat geliyor açıkçası o ev senin havuz da ..1 gün kaldı eşim 1 günde havuza girme kahvaltı sofrasını bırakıp kimseyi sallamıyorum ben havuza iniyorum üzerine güneşlenicem ev benim rahat takılırım kafası tamamen.. görmemişlik böyle bişey rahatlığı maalesef insanlar artık modern sayıyor artık
Benim sorunum gidip gitmemek değil rahatsız olduğumuzu nasıl belirtirizdi benim evime de memler fora geliyor benim hoşlanmadığım durumlar ben kocamı seviyorum ve kıskanıyorum biraz adap gerekli teşhirciliğe gerek yokE gitmeyin madem))
Kayınpederi ne hakla uyarıyor yahu, kayınpeder kim gelinini kıyafeti için uyaracak. Dişli geline denk gelseniz olay çıkardı, kadın yine sakinmiş.Aile içinde giyimi her zaman konu oldu kendisi de biliyor kayınpederi kocası kıyafeti için sürekli uyardı onu ama o illa açıcam derdinde
Aksine sonradan görme bi şımarık edepsiz bir kadınTam bir kraliçe yengeniz hiçbir şey yapmadan nasıl da kudurtmuş sizi
Sizde gitmeyin o zaman.Aile içinde giyimi her zaman konu oldu kendisi de biliyor kayınpederi kocası kıyafeti için sürekli uyardı onu ama o illa açıcam derdinde
Çok rahatsız olsa boşanırdı. Demek ki değil. Karısını seviyor adam belli ki. Siz de anca kendi kendinize kıskançlık krizlerine girersiniz.Kardeşimin zenginliğini kıskanmak mı aksine allah ona daha çok versin işine gücüne zarar gelmesinO çok mu rahattı sanıyorsunuz sürekli karısını uyaran bir tip gerçi gelin arsız adam napsın