Kardeşimin eşinin tavırları?

Kardeşinize söylemek çok abes bir durum.
Herkesin gözü var. Bir sorun olduğunu hissetse o da çağırmaz.

Sürekli alkol alıyor ise belki farklı bir sorunu vardır. Kıyafetinden ziyade takılacağınız durum aşırı alkol tüketimi bir bağımlılık sinyali olabilir. Bu daha tehlikeli.

Siz daha önce de kocanızın kuzeninizin eşinden ve iş arkadasinizdan kiskanmissiniz galiba :eek:hamileyken sizi boşamaya kalkan adamı bu kadar şişirmeseniz mi acaba? Yazık size böyle hayat geçmez yani...
Bir de niyeyse sürekli kocasına yavsıyorlar, behlül müdür nedir :KK70:

Kardeşinize söylemek çok abes bir durum.
Herkesin gözü var. Bir sorun olduğunu hissetse o da çağırmaz.

Sürekli alkol alıyor ise belki farklı bir sorunu vardır. Kıyafetinden ziyade takılacağınız durum aşırı alkol tüketimi bir bağımlılık sinyali olabilir. Bu daha tehlikeli.
O da rahatsız oldu karısının hal ve hareketlerinden onu da farkettim..Evet sürekli alkol alıyorlar böyle değildi belki de yaptığı hal ve hareketler alkolün etkisi

Kardeşim eşini eşini uyara uyara bıkmış artık kaç kere bu nedenle kavga ettiler biliyorum babamın yanında bikiniyle dolaşan kadın ...kimse durduk yere günaha girmek istemez kolay kolay da yanılmam insanlar hakkında
Size ne yahu. Kadına rahat diyorsunuz ama asıl rahat hatta edepsiz sizsiniz. Kimsenin hayatına, tercihlerine, yaşam tarzına, kıyafetine, görüşüne karışamazsınız. Kimse sizin sınırlarınızda yaşamak zorunda değil. Siz kendinizi alemin hakimi mı sanıyorsunuz ya , vallahi sinirim bozuldu artık midem bulanıyor bu yılda bu çağda bu zihniyetleri görmekten.
Yakınım olsanız sizi öyle bi elime alırdım ki ama uzağımda da olsa bu zihniyetlerle aynı dünyada yaşadığımı bilmek beni gerçekten kusturuyor artık.

Kadının kültüründe ve aile yapısında da belki her sene çıplaklar kampına gitmek var, kim karar veriyor bunun yanlış olduğuna? Bikiniyi zorla babanıza giydirmiyorsa kadın kendi giyip havuzuna denizine giriyorsa size ne ve babanıza ne.
Hoş ben olsam bikinimi çıkarıp sizin ağzınıza sokardım boş boş konusamayın diye, ben de rahat rahat denizime girerdim. Ayy bu zihniyetler artık yok olsun lütfen ya.

Herkes hassas olduğumuz için kılık kıyafete odaklanmış ama bence de kadınlar hisseder. Rahatsız olduysaniz gitmeyin. Ben gitmezdim. Ben de bikinili arkadaşlarım ile çok tatile gittim ama rahatsız olmadım siz olduysaniz bir duygu hissettiniz demekki. Gitmeyin
Ben herkesten rahatsız olan bi tip değilim hislerim kuvvetli..Hiçte yanılmadım şimdiye kadar daha önce bu şekilde değildi dikkat ederdi şimdi durum farklı..Bunu annemde farketti eşim de rahatsız oldu..

O da rahatsız oldu karısının hal ve hareketlerinden onu da farkettim..Evet sürekli alkol alıyorlar böyle değildi belki de yaptığı hal ve hareketler alkolün etkisi

Bence biraz niyet okuyorsunuz.
Farkettim diyorsunuz. Somut bir şey söylememiş kardeşiniz. Bence üzerinde durmayın.

Sürekli kahkaha atarak konuşan farklıyım imajı vermeye çalışan kıyafetleriyle karşısında yabancı bir erkek var demeden çok rahat davranan bi kadın kim olsa rahatsız olurdu..

Yooo olmazdı. Sizin içiniz fesat.

Bir de niyeyse sürekli kocasına yavsıyorlar, behlül müdür nedir :KK70:
Evet eşim çok karizmatik ben de bir o kadar güzelim dikkat çeken bi çiftiz ..Ve mutluyuz ..Eşini sadece para olarak gören girdiği her ortamda çirkefçe kocasını azarlayan saygısız bi kadın maalesef ailemizin içinde ..Umarım hep böyle tiplerle karşılaşırsınız ..

Evet eşim çok karizmatik ben de bir o kadar güzelim dikkat çeken bi çiftiz ..Ve mutluyuz ..Eşini sadece para olarak gören girdiği her ortamda çirkefçe kocasını azarlayan saygısız bi kadın maalesef ailemizin içinde ..Umarım hep böyle tiplerle karşılaşırsınız ..

Hayır değilsiniz. Mutlu olsanız gelinin kahkahası size batmazdı.

Aralarındaki aşktan size ne? Aşkölçer misiniz siz? Ayrıca hadsizsiniz, kimsenin giyim ve yaşam tarzı sizi ilgilendirmez. Ne alâ memleket ya, sanki herkes muhafazakar olmak zorunda!
Ben dindarlıktan olduğunu düşünmüyorum. Olsa kardeşinin evinde de alkol vs o kadar açıktan içilmezdi.
Kafası farklı çalışıyor konu sahibinin.

Sizi o evden kaçırtmak ve mesafeyi açmak için bilerek yapıyor olabilir mi? Çünkü surat assa tavır yapsa suç kendinde olacak. Vallahi aklıma ilk bu geldi niyeyse.:110:
Kendi ısrarla davet etti 2 gün kaldık bedava tatil diyenler olmuşta 3 yıldır evine 3 kere gitmemişimdir ..Zaten gidince bi misafirperverlik görmüyoruz kendimiz hazırlayıp kendimiz yiyoruz o konuda da çok rahat🤣bu kadındaki rahatlık kimsede yok

Ben dindarlıktan olduğunu düşünmüyorum. Olsa kardeşinin evinde de alkol vs o kadar açıktan içilmezdi.
Kafası farklı çalışıyor konu sahibinin.

Ne olursa olsun leş bir zihniyeti var. Ayrıca demiş ki kahkaha atıyor. Bunun kadın dediğin gülmez, kahkaha atmaz fetvasından farkı ne. Dinden değil belki ama zihniyet aynı çirkin zihniyet.

Merhaba kızlar eşimle ilgili sorunlarımdan daha önde bahsetmek için buraya konu açmıştım bebeğimiz oldu çok şükür bi sıkıntımız yok yalnız benim kafama takılan bi sorunum var Doğum yaptığım için kardeşim bizi annem ben eşimle davet etti sorun da şu ki evi havuzlu eşi daha önce bizim yanımızda bu derece rahat davranmazdı eşime de abi abi diye mesafeli davranırdı yalnız son zamanlarda bir araya geldiğimizde eşimle sohpet eme çabaları aşırı dekolte kıyafetler beni rahatsız etmeye başladı ki eşimde rahatsız olduğunu rahat hareket edemediğinden bahsetti inanılmaz rahat haller adamın karşında popo kenarlarını gösteren şortlar tahrik edici tavırlar kadınlar hisseder biliyorsunuz?? elbiseler memeler sadece uçları görünmeyecek şekilde bikini ve pareoyla dolaşmalar sürekli içki İçmeler ve eşimi süzerek bakışları ...kardeşim aslında çok kıskanç bi adam normalde bana karışır ama ona söz geçiremiyor sanırım ve sadece yemek içmek gezmek ve iş derdinde olan bi adam kadın da açıldıkça açılmış sürekli estetik yaptırmak istediğinden gezmek istediğinden bahseden bi tip ve aralarında bi aşk göremiyorum ...şimdi ben açıkçası bir araya gelmek istemiyorum zaten kadın da ısrarla davet etti ama bu derece rahat davranacağını tahmin edemezdim...Biz büyüklerimizden çekinen kıyafetlerimize her şekilde dikkat eden bi tutumda olduk böyle olunca ben de kocama sardım daha mesafeli ol fazla konuşma diye benim ki kıskançlık kesinlikle değil bu derece abartıya gerek yok aynı evin içinde yabancı bi adama memelerini poponu göstermeye gerek yok ..Şimdi açıkçası kardeşim var arada ve ben bir araya gelmek istemiyorum..Annem de çok rahatsız oldu bu hallerine açık açık kardeşimle konuşmalı mıyım bilmiyorum sizlerin fikirlerine ihtiyacım var !
Bence en kısa zamanda evinize dönün ve bir daha onların yazlığında görüşmeyin. Kardeşinize bunu söylemeniz hiç iyi bir fikir değil

Merhaba kızlar eşimle ilgili sorunlarımdan daha önde bahsetmek için buraya konu açmıştım bebeğimiz oldu çok şükür bi sıkıntımız yok yalnız benim kafama takılan bi sorunum var Doğum yaptığım için kardeşim bizi annem ben eşimle davet etti sorun da şu ki evi havuzlu eşi daha önce bizim yanımızda bu derece rahat davranmazdı eşime de abi abi diye mesafeli davranırdı yalnız son zamanlarda bir araya geldiğimizde eşimle sohpet eme çabaları aşırı dekolte kıyafetler beni rahatsız etmeye başladı ki eşimde rahatsız olduğunu rahat hareket edemediğinden bahsetti inanılmaz rahat haller adamın karşında popo kenarlarını gösteren şortlar tahrik edici tavırlar kadınlar hisseder biliyorsunuz?? elbiseler memeler sadece uçları görünmeyecek şekilde bikini ve pareoyla dolaşmalar sürekli içki İçmeler ve eşimi süzerek bakışları ...kardeşim aslında çok kıskanç bi adam normalde bana karışır ama ona söz geçiremiyor sanırım ve sadece yemek içmek gezmek ve iş derdinde olan bi adam kadın da açıldıkça açılmış sürekli estetik yaptırmak istediğinden gezmek istediğinden bahseden bi tip ve aralarında bi aşk göremiyorum ...şimdi ben açıkçası bir araya gelmek istemiyorum zaten kadın da ısrarla davet etti ama bu derece rahat davranacağını tahmin edemezdim...Biz büyüklerimizden çekinen kıyafetlerimize her şekilde dikkat eden bi tutumda olduk böyle olunca ben de kocama sardım daha mesafeli ol fazla konuşma diye benim ki kıskançlık kesinlikle değil bu derece abartıya gerek yok aynı evin içinde yabancı bi adama memelerini poponu göstermeye gerek yok ..Şimdi açıkçası kardeşim var arada ve ben bir araya gelmek istemiyorum..Annem de çok rahatsız oldu bu hallerine açık açık kardeşimle konuşmalı mıyım bilmiyorum sizlerin fikirlerine ihtiyacım var !
Bence konusmalisjn

Mükemmel evliliğe bak. İşte ben buna müko koca derim. Herkesin içinde eşini terslemiyor, evde tekken itiyor camları kırıyor. İşte ideal evlilik.
54709732-3B2A-44DE-9714-D4A843C3F5B8.png

X