- 22 Mart 2022
- 185
- 218
- 28
-
- Konu Sahibi karanfilla
İşin bir de bu yönü var. Evine görümceyi, kayınvalideyi, enişteyi davet et. Ağırla, iyi vakit geçirmeleri için uğraş. Sohbetini esirgeme ki bu da batmış. Arkandan edepsiz desinler. Korkunç.Ben bikinili hanım kızımıza çok üzüldüm. Böyle düşündüğünüzü bilse 1 dakika tutmaz sizi orda.
Evin hanımına yakıştırılan şeylere bak, "orası kardeşimin evi, hiç bir yere gitmemeye karar verdim" nedir allah aşkına? bal gibi orası kadıncağızın evi, evin hanımı ne derse o olur kimi isterse o'nu ağırlar. Umarım sizin fesat niyetinizi düşüncenizi farkeder'de şutlar evden. Ya da siz kendinizi tutamayıp kardeşinize söylersiniz de, bir daha ailecek hiç görüşmezsiniz kurtulur kadın tamamen. Sizin gibilerden rabbim uzak tutsun. Konularınıza baktım eşiniz 40-41 yaşlarında kocaman adam. Sizinde yaşınız var. Muhtemelen bu kız daha küçük, abi/ amca gözüyle bakıyordur. Yazık.
Hadi onlar evli ve mutsuz hadi onlar rahat, neden sizin kocanız biraz anlatır mısınız?Kıskançlık değil maalesef bazı kadınlar aşırı rahat ve evliliğinde çok mutsuz ..Para tutuyor evliliklerini kesinlikle yanılmadım ..Kimseye güven yok bu devirde
Yoo sadece onun eviorası sadece gelin hanımın evi değil
Ay buradan da mağduriyet çıkarmayın nolurDalga mi geciyorsunuz? Hasema giymenin sakincasi nedir??
Ben hiç anlamıyorum bu orası sadece onun evi değil olaylarını. O kardeşinizin eşi, herhangi biri değil. Bizde gelin veya damat farketmez, istenmiyorsak adım atmayız kimsenin evine, bu yüz meselesidir.Eşimin peşinde demedim zaten ..ki artık gitmeyi düşünmüyorum ama orası sadece gelin hanımın evi değil daha edepli olmuş olsa neden gitmeyeyim kardeşiminde evi..3 yıldır böyle bi rahatsızlık olmamışken şimdi ne geeek var beni eşimi ve kocasını rahatsız etmeye ..
Giymek istememek.Dalga mi geciyorsunuz? Hasema giymenin sakincasi nedir??
Rahatsız oluyorsunuz sizde kocanizi götürmeyin .kendiniz ve çocuğunuz gidin.kocanizin gelmesi şartmı?Merhaba kızlar eşimle ilgili sorunlarımdan daha önde bahsetmek için buraya konu açmıştım bebeğimiz oldu çok şükür bi sıkıntımız yok yalnız benim kafama takılan bi sorunum var Doğum yaptığım için kardeşim bizi annem ben eşimle davet etti sorun da şu ki evi havuzlu eşi daha önce bizim yanımızda bu derece rahat davranmazdı eşime de abi abi diye mesafeli davranırdı yalnız son zamanlarda bir araya geldiğimizde eşimle sohpet eme çabaları aşırı dekolte kıyafetler beni rahatsız etmeye başladı ki eşimde rahatsız olduğunu rahat hareket edemediğinden bahsetti inanılmaz rahat haller adamın karşında popo kenarlarını gösteren şortlar tahrik edici tavırlar kadınlar hisseder biliyorsunuz?? elbiseler memeler sadece uçları görünmeyecek şekilde bikini ve pareoyla dolaşmalar sürekli içki İçmeler ve eşimi süzerek bakışları ...kardeşim aslında çok kıskanç bi adam normalde bana karışır ama ona söz geçiremiyor sanırım ve sadece yemek içmek gezmek ve iş derdinde olan bi adam kadın da açıldıkça açılmış sürekli estetik yaptırmak istediğinden gezmek istediğinden bahseden bi tip ve aralarında bi aşk göremiyorum ...şimdi ben açıkçası bir araya gelmek istemiyorum zaten kadın da ısrarla davet etti ama bu derece rahat davranacağını tahmin edemezdim...Biz büyüklerimizden çekinen kıyafetlerimize her şekilde dikkat eden bi tutumda olduk böyle olunca ben de kocama sardım daha mesafeli ol fazla konuşma diye benim ki kıskançlık kesinlikle değil bu derece abartıya gerek yok aynı evin içinde yabancı bi adama memelerini poponu göstermeye gerek yok ..Şimdi açıkçası kardeşim var arada ve ben bir araya gelmek istemiyorum..Annem de çok rahatsız oldu bu hallerine açık açık kardeşimle konuşmalı mıyım bilmiyorum sizlerin fikirlerine ihtiyacım var !
Yatıp kalkıp kocanı her dişi sinekten kıskanana kadar, kendini geliştir biraz kitap oku. Sohpet değil o sohbet.Ben görümcemin kocasının karşında memelerimi açıp rahat sohpet edemem sanırım tabi bu durum herkese göre değişir..
Sizi çağıranda kabahat.Kesinlikle bildiğin yalvardı gelin gelin diye ..Bebekle zor olur desemde sürekli aradı gelin diye