Kardeşimin eşinin tavırları?

Bu en büyük sorun demedim ki. Yoksa anlayamama, yanlış anlama gibi gibi pek çok farklı sorunumuz da var bence.

Ben de daha büyük sorunlarımız var bundan drdim. En büyük sorun dediğinizi düşünmedim yani buna gelene dek daha can sıkıcı şeyler var anlamında dedim. Okuduğunu anlayamamak da büyük sorun haklıısınız.

Ben de daha büyük sorunlarımız var bundan drdim. En büyük sorun dediğinizi düşünmedim yani buna gelene dek daha can sıkıcı şeyler var anlamında dedim. Okuduğunu anlayamamak da büyük sorun haklıısınız.
Konuda bahsedilen gelinin şortu ile ülkesel problem arasında bir bağlantı kuramadım. 😁

Merhaba kızlar eşimle ilgili sorunlarımdan daha önde bahsetmek için buraya konu açmıştım bebeğimiz oldu çok şükür bi sıkıntımız yok yalnız benim kafama takılan bi sorunum var Doğum yaptığım için kardeşim bizi annem ben eşimle davet etti sorun da şu ki evi havuzlu eşi daha önce bizim yanımızda bu derece rahat davranmazdı eşime de abi abi diye mesafeli davranırdı yalnız son zamanlarda bir araya geldiğimizde eşimle sohpet eme çabaları aşırı dekolte kıyafetler beni rahatsız etmeye başladı ki eşimde rahatsız olduğunu rahat hareket edemediğinden bahsetti inanılmaz rahat haller adamın karşında popo kenarlarını gösteren şortlar tahrik edici tavırlar kadınlar hisseder biliyorsunuz?? elbiseler memeler sadece uçları görünmeyecek şekilde bikini ve pareoyla dolaşmalar sürekli içki İçmeler ve eşimi süzerek bakışları ...kardeşim aslında çok kıskanç bi adam normalde bana karışır ama ona söz geçiremiyor sanırım ve sadece yemek içmek gezmek ve iş derdinde olan bi adam kadın da açıldıkça açılmış sürekli estetik yaptırmak istediğinden gezmek istediğinden bahseden bi tip ve aralarında bi aşk göremiyorum ...şimdi ben açıkçası bir araya gelmek istemiyorum zaten kadın da ısrarla davet etti ama bu derece rahat davranacağını tahmin edemezdim...Biz büyüklerimizden çekinen kıyafetlerimize her şekilde dikkat eden bi tutumda olduk böyle olunca ben de kocama sardım daha mesafeli ol fazla konuşma diye benim ki kıskançlık kesinlikle değil bu derece abartıya gerek yok aynı evin içinde yabancı bi adama memelerini poponu göstermeye gerek yok ..Şimdi açıkçası kardeşim var arada ve benıbir araya gelmek istemiyorum..Annem de çok rahatsız oldu bu hallerine açık açık kardeşimle konuşmalı mıyım bilmiyorum sizlerin fikirlerine ihtiyacım var !
Karısmayin birdaha da gitmeyin

Ben seni anlıyorum , öz kardeşi gibi görmesi lazımmış falan filan geçsinler bunları. Burda kimse bu kadın bikini giymesin içki içmesin demiyor zaten ama herşeyin bir adabı vardır. Bilmiyorum biz Türkiye’de büyümüş insanlarız sizlerin yazısını okudukça sanki hepiniz Avrupalı Amerikalı ailelerin evlatlarıymşsınız gibi anlaşılıyor. Herşeyin bir sınırı vardır. Kimse kimseye durduk yere çamur atma derdinde değil bu kadın da kardeşinin eşiyle kendi kocasını laf yapmak istemez tabi ki . Bunlara mahal vermemek için mesafe iyidir. O mesafeyi siz ayarlayacaksınız. Kasının şahsi yaşam tarzı sizi ilgilendirmez ama hareketleri rahatsa hoş değilse ki bana göre de hoş değil bu kadar aşırı rahat olmak bizim kültürümüzde özellikle. Ona göre davranın. Ben sizi çok iyi anladım. Herkesin yaşam tarzı bir değil. Herkes özgür tamam buraya kadar okey ama özgürlük diye diye de edep hayayı unutmamak lazım herşeyin sınırı olmalı.
Size ne ayol bizim sınırlarımızdan? Size göre mi sınır belirleyecek insanlar? Siz de sınırlarınızı bilseniz ne güzel olur aslında...

Sizlerde eniştelerinizin yanında madem normal açın bi yerlerinizi geniş geniş takılın ne diyeyim bizler çekiniriz öyle yetiştirildik..Evin içinde külodunu görmek zorunda değilim misafir olduğum ev sahibesinin o derece üslupsuz oturuş kalkış ama sizlere göre normal gerçekten hayret verici !
Açıyoruz zaten bebeyim sen düşünme bunları 😂😂😂

Bacanagim karımın yanında slip mayo giydi.
Gömleğinin ilk üç düğmesini açtı.
Karima karşı Tv kumandasini domalarak aldı.
Bacaklarını ayirarak oturdu.
Şuh bakışlar atarak resmen karıma yavsadi.
Kili memelerini bize bakarak okşadı.
Erkekler su başlıkları açar miydi lan acaba burası erkekler kulübü olsa ahsbavsv.
Gelecek cevaplar ne olurdu acaba.

Konuda bahsedilen gelinin şortu ile ülkesel problem arasında bir bağlantı kuramadım. 😁

Gelinin şortu dememişsiniz ki siz genel olarak yerine göre giyinmeme sorunu var demişsiniz, ben de ona gelene kadar daha büyük dertlerimiz var dedim. Bence de siz bağlantı kurmayın zaten idrak sıkıntılı belli.

Sizlerde eniştelerinizin yanında madem normal açın bi yerlerinizi geniş geniş takılın ne diyeyim bizler çekiniriz öyle yetiştirildik..Evin içinde külodunu görmek zorunda değilim misafir olduğum ev sahibesinin o derece üslupsuz oturuş kalkış ama sizlere göre normal gerçekten hayret verici !
külot mu bikini mi bi karar verin :KK70:

Bacanagim karımın yanında slip mayo giydi.
Gömleğinin ilk üç düğmesini açtı.
Karima karşı Tv kumandasini domalarak aldı.
Bacaklarını ayirarak oturdu.
Şuh bakışlar atarak resmen karıma yavsadi.
Kili memelerini bize bakarak okşadı.
Erkekler su başlıkları açar miydi lan acaba burası erkekler kulübü olsa ahsbavsv.
Gelecek cevaplar ne olurdu acaba.

İnşallah kınadığını yaşarsın :110:

Bir onceki yorumumu kendi ailesinin yanında enistesi dahil istedigi herseyi giyip, esinin ailesinin yaninda sort giymeyen bir kadin olarak yaptim. Ben bunu bile bile evlendim, zaten ayda yilda bir bir araya geliyorduk. Ama gelininiz bunu kabul etmemis olabilir. Kendiniz saygı beklerken baskalarinin hayatlarina saygi duymayi ogrenin. Sabahin köründe, buz gibi havada kat kat giyinmiş biber dolmasi vaziyetinde durakta otobüs beklerken bile tacize ugradim. Problem acik ya da kapali giyinmekte değil. Bir kitle var, o kitle kadin ne giyerse giysin ciplak gordugune inaniyorum, sizde onlardansiniz

Hasema giyinirim ben mesela nasik bir kiyafet olduğu bellidir.
Acaba kendisi havuza giren yengelerinin nasıl bir kiyafetle havuza girmesini bekliyordu ki ?
Böyle elbise gibi etekli ya da şortlu mayolar var ya acayip çirkin onlardan bekliyordu heralde 😂

X