- 16 Eylül 2017
- 7.418
- 13.759
-
- Konu Sahibi karanfilla
Havuza girebilir tabi ama havuzdan çıkıp kocamın karşında birasını yudumlarken bacaklarını açık kapamasaydı keşke pareoyla bahçede oturmak bana abartı geliyorsamimi sohbetten kastınız nedir peki? yani evlerine gidecek kalacak kadar yakınsanız sohbette edebilecek kadar yakınsınızdır diye düşünüyorum. ayrıca evlerinde havuz varsa havuza neyle girmesini bekliyordunuz.. bana biraz abartı geldi söylemleriniz.
Allahtan umrunuzda değil öyle bir tasvir etmişsiniz ki kadın gözümde canlandı bana sorarsanız rahat olun durduk yere eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyinZaten öz kardeşim gibi der ama sonuçta iki yabancı gerçekten çokta sınırlı sohpet eder edebini bilir ...Benim ne giydiği açıkçası umrumda değil eşimle fazla ilgilendiğini farkettim bu rahatsız etti
yavrum içki içmek kur yapmak anlamına gelmiyor. içen insanlar için bira yudumlamak kola içmekten farksız. sürekli içki içmeler, bira yudumlarken vs demek eşinize karşı bir şeyi olduğu anlamına gelmiyor. havuz kenarında da pareoyla oturulur genelde. bence siz sadece açıklığından rahatsız olmuşsunuz tavırları da o yüzden batmış.Havuza girebilir tabi ama havuzdan çıkıp kocamın karşında birasını yudumlarken bacaklarını açık kapamasaydı keşke pareoyla bahçede oturmak bana abartı geliyor
Canım,şimdi de kadının gülmesi mi sorun oldu..Sürekli kahkaha atarak konuşan farklıyım imajı vermeye çalışan kıyafetleriyle karşısında yabancı bir erkek var demeden çok rahat davranan bi kadın kim olsa rahatsız olurdu..
Benim sevgilimin yanında da benden güzel bir kadın bikinili dursa kıskanırım yalan yok ama çamur atmak kur yaptığını düşünmek ne bileyimCanım şimdi de kadının gülmesi mi sorun oldu..
Sen net olarak bu kadına kurulmussun.
Baksana kadının farklıyım imajı vermeye çalıştığını bile düşünmeye başlamışsın.
Belki de kadının yapısı bu,neden kabul etmek istemiyorsun.
Sizin gibi giyinmeyen,sizin gibi konuşmayan ,sizin gibi oturup kalkmayan her kadın o..pu mu olacak illa ki ?
Ayrica yabancı bir erkek değil,sizin kocaniz.
Sanki kolundan tutup tanımadık bir adam getirmiş gibi muamele yapmayın kocaniza.
HaşemaHavuzbasinda şort mayo bikini pareo giyilir yani...ne giyecekti eşofman mı? Siz ne giydiniz merak ettim ?
Daha da fazlası diyebilirim kesinlikle rahatsız olmayan bi kadın var mıdır bilmiyorumBir cok arkadasimiz kendi basina gelmedigi icin cok yapıcı konusmus ama olay konu sahibinin anlattığı kadarsa bu durum her kadini rahatsiz eder
Eşimin peşinde demedim zaten ..ki artık gitmeyi düşünmüyorum ama orası sadece gelin hanımın evi değil daha edepli olmuş olsa neden gitmeyeyim kardeşiminde evi..3 yıldır böyle bi rahatsızlık olmamışken şimdi ne geeek var beni eşimi ve kocasını rahatsız etmeye ..Gitmeyin o zaman tatile havuza?
Gitmeyin ya gitmeyin ne meraklısınız kadınlara belirli imajlar yüklemeye i???
Gitmeyin!!!
KendiniZe güvenmiyorsanız hiç gitmeyin.
Valla bu geceki konularda sinirim zıpladı herkes sizin eşinizin-hem de sizle evlenen eşinizin hem de-peşinde zaten.
Ahah sadece gülerim.
Şahsen birinin eşinin peşine düşecek olsam o sizin eşiniz olmaz ahah söyledim rahatladım.
Başlasa şu okullar artık
Tabii her kadın sadece kadın olduğu için aynı duygu aynı düşünce ve aynı hormonlara sahip çünkü.Bir cok arkadasimiz kendi basina gelmedigi icin cok yapıcı konusmus ama olay konu sahibinin anlattığı kadarsa bu durum her kadini rahatsiz eder
Tabii her kadın sadece kadın olduğu için aynı duygu aynı düşünce ve aynı hormonlara sahip çünkü.
Gitmesin o zaman tatile söyleşin o zaman buraya yazana kadar bu ne diye?
Bilmem 3 yıldır gidiyormuşsunuz ve belki sizi istemiyor(!)Eşimin peşinde demedim zaten ..ki artık gitmeyi düşünmüyorum ama orası sadece gelin hanımın evi değil daha edepli olmuş olsa neden gitmeyeyim kardeşiminde evi..3 yıldır böyle bi rahatsızlık olmamışken şimdi ne geeek var beni eşimi ve kocasını rahatsız etmeye ..
Tamam benzer olduğu için ben karıştırmışım. Yani kadının kendi evi özgür alanı istediğini giyer evet bende evimde açıkçası çok rahat giyinirim fakat eve aile bireylerinden, akrabalardan biri gelince bir tık daha dikkat ederim sonuçta 3 5 saatliğine oturmaya gelmişler. Sırf boş laflarıyla uğraşmamak adına yine değiştiririm. Normalde de mini etek askılı giyip çıkan birisiyimdir. Köye gittiğimde daha usturuplu evime biri geldiğinde biraz daha salaş eşofman tarzında giyinirim. Ama tabi sizin konunuzda havuz durumu var yani bikini de giyerim şahsen başka ne giyilir ki havuz başında? Üstelik kendimi yanlarında pekte rahat hissetmediğimiz bi aile dostumuzla gitmiştik tatile ama dönüp bana bi kere bakmadılar bile. Birazda bakış açısı, niyetle alakalı bir durum. Ama sizin eşinize karşı güven probleminiz yoksa dert edilecek bir durumda değil bence.Daha önce böyle bi tutum yoktu konu da açmadım
Hanımefendi kadın ağustos sıcağında kendi evinin havuzunda şortla mayoyla ailesini ağırlamış alt tarafı,Şubat ortasında rezidansın salonunda durup dururken harşşş diye memelerini açıp kocaniza göstermiş gibi davranmayın allahaskina.Ben görümcemin kocasının karşında memelerimi açıp rahat sohpet edemem sanırım tabi bu durum herkese göre değişir..
Kesinlikle bildiğin yalvardı gelin gelin diye ..Bebekle zor olur desemde sürekli aradı gelin diyeBilmem 3 yıldır gidiyormuşsunuz ve belki sizi istemiyor(!)
Baktı anlamıyorsunuz en iyi en dört gözünüzle bakacağınız şeyden yürümüştür belki.
Birden olması bunu düşündürdü bana
Sadece gelin hanımın evi değil derken de yana yakıla illa gelin yalvarıyorum diye o aramıyordur sanırım