Kardeşimin eşinin tavırları?

Yaa bırak bacım, bizim hangi kültürümüzde havuzbasinda görümce agirlanirken bindallı giyilir diye kural var? Besbelli bu kadının endamı tesettüre bile girse konu sahibinin canını sıkacak kadar güzel. Sadece kılığına değil gülmesine bile takılmış çünkü....Ha ben olsam gelinin güzelliğini kıskanıp kardeşimin namusuna dil uzatacagima havuzlu evi kıskanirdim bak o daha mantıklı

Siz muhafazakar bir ailede buyumussunuz. Buyuklerinizin yaninda oyle seyler giymezmissiniz falan filan... Ben de normalde acik giyinen bi insanim bahsettiginiz kisi kadar olmasa da ama aileye alistiktan sonra bence olabilir. Abi gibi gormeye baslamis ve hepinize alismistir. Bence biraz hormanlarin etkisi de var.kardesinizle bu konuyu konusmak aile huzurunuzu bozar.ne diyeceksiniz karin kocamin yaninda duzgun giyinsin mi en basit hali bile korkutucu... Gerci benim gorumcem giydigim tisortun defactonun klasik tisortu olmasina ragmen esinin yaninda biraz daha duzgun giyebilir misin demisti ama onun esi muhafazakar bir insan kendisi de kapali her ne kadar dogru olmasa da onun yaptigu da benim de kabul ettim topu topu kac kere bir araya gelicez diye. Enistem hos sohbetli cikinca dertte etmedim yani velki ise de yarar bilemedim simdi yazarken fikrim degisti ya sgshdhdhhd

Ah çok teşekkür ederim beni anlamış olduğunuz için anlatmaya çalıştığım tam olarak cümleleriniz..Avrupa da bile bu genişlik yok daha önce kıyafetleri nedeniyle kardeşimle de çok atıştı ama artık kendisi bırakmış mücadeleyi ..Akrabalar arasında da bu kıyafet mevzusu nedeniyle herkes rahatsız kimse görüşmüyor ki bizler kapalı insanlar değiliz.. Biz de evimizde elbise şort giyiyoruz ama misafir gelince üzerimizde gecelikle bikiniyle insanların karşısına çıkmıyoruz orası yazlık bi evde değil kendi yaşadıkları deniz kenarında olmayan havuzlu bi ev 1 gün havuza da girmeyebilirsin bu genişlik biraz fazla edebinle giyinip oturup sohpet ettikten sonra kimse rahatsız olmaz..Ayrıca misafi olarak ağırlanmadık bize hizmet eden annem o kendi keyfindeydi..Hal böyle olunca kimse rahat edemedi ve artık gitmeyi düşünmüyorum..Keşke aile içinde bazı şeylere dikkat edilse ..

"Kocamın yanında düzgün giyin" diyen görümceyi normalde uçurmanız gerekirken şans eseri uyumlu davranmanız bir aile faciasını önlemiş gibi hissettim ben burdan.... Çok geçmiş olsun....

Ah çok kıskandım sorma bacım yüz güzelliği olmayan vücudunu ortaya çıkarmayı seven bi gelinimiz var ..Çuval giysen yakışır tabiri genelde bana yapılır özgüven sorunum yok ilk defa bir araya gelmiyorum daha önce de gittik bu derece geniş değildi..

Karar verin hani Şubat ayında da böyleydi ?
Aklıma kendini kandıran makbule kral geldi aynı cümleler

Yalnız bu gelin nasıl bir afeti cihan ise sırf endamiyla bütün sulalenin ayağını kesmiş resmen evden helal olsun sdfffdsadfg ay çok merak merak ettim konu sahibi, atsana özelden bi boydan resmini biz de bi görelim şu adı batasıca gelini...

Son düzenleme:

Ben senin eski konularini da biliyorum, kafa yapini da biliyorum o yuzden yorum yapip kendimi yormaya niyetim yok. Eglenceli bir arkadassin.

Siz daha önce de kocanızın kuzeninizin eşinden ve iş arkadasinizdan kiskanmissiniz galiba hamileyken sizi boşamaya kalkan adamı bu kadar şişirmeseniz mi acaba? Yazık size böyle hayat geçmez yani...

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-25-04-04-14-12_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    93,7 KB · Görüntüleme: 208
  • Screenshot_2022-08-25-04-04-48-09_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    115,9 KB · Görüntüleme: 216
Son düzenleme:
Kardeşim eşini eşini uyara uyara bıkmış artık kaç kere bu nedenle kavga ettiler biliyorum babamın yanında bikiniyle dolaşan kadın ...kimse durduk yere günaha girmek istemez kolay kolay da yanılmam insanlar hakkında

İki yabancı ne demek, aile değil misiniz siz? Kadın havuzlu evde yaşıyor ve ağustos sıcağında şort askılı bikini giyiyormuş ne var bunda. Ne giydiği umurumda değil yazmışsınız ama her detayı vermişsiniz kıyafetlerle ilgili.

Yok kahkaha atıyor yok eğilip kalkıyor yok kocamı süzüyor... Bazı kadınlar böyledir enerjileri yüksektir, kendilerini nasıl rahat mutlu hissediyorlarsa öyle davranırlar. Bunu hemen kocamı baştan çıkarmak için yapıyor olarak görmemek lazım. Ya bizim gelin böyle işte, aklına estiği gibi davranır konuşur deyin geçin. O kadın ailenizin bir üyesi, yaptığına giydiğine karışmayan bir kocası var ve belli ki iyi geçiniyor anlaşıyorlar. Hiç mi iyi yönü yok gelininizin? Kahkaha attığı şeyler hiç mi gülünmeyecek şeyler?

Aralarında aşk göremiyormuşsunuz, o nasıl oluyor? Siz ve kocanız gibi değilse sevmiyorlar aşık değiller öyle mi? Eşimle fazla ilgilendi derken ne yaptı, somut bir şey var mı? Mesela kaş göz yapıp içeri mi çağırdı, bir şey verir gibi yapıp elini falan mı tutmaya çalıştı? Eşiniz gelinin tavırlarından rahatsız oluyorsa kibarca ifade etsin ve davet edilirse gitmesin. İnsanları olduğu gibi kabul edin, neşeliyse kahkahalar atıyorsa bırakın yapsın. Komşu olsa uzak akraba olsa aman gitmem görmem dersiniz de kardeşinizin ailesine nasıl yüz çevireceksiniz? Senin karın açık giyinip şuh davranıyor, kocamı baştan çıkartmasından korkuyorum görüşmeyelim mi diyeceksiniz? Bu, kocamı kapacaklar baştan çıkartacaklar olay da ayrı saçmalık. Adamın niyeti varsa ve mayası kötüyse 1.000 km ötede de veya burnunuzun dibinde yapıverir yapacağını.

Kızacaksınız ama yeni doğum yaptığınız için kendinize güveninizi kaybettiğinizi düşünüyorum. Doğum kilolarınız var, kocam benden uzaklaşır mı diye endişeleniyorsunuz. Bebeğin uyku düzeni olmadığı için geceniz gündüzünüz karışık, bulduğunuz her fırsatta dinlenmeye çalışıyorsunuz, eğlenmeye giyinip süslenmeye vakit yok. Kendine bakan, neşeli bir kadını tehdit olarak algılıyorsunuz.

Yok ya doğumla ilgisi yok bence, eski yorumlarının neredeyse tümu böyle etrafındaki diğer kadınlarin kıyafeti hali tavrıyla ilgili... hamilelikten önce de herkese karşı böyleymiş yani...

Kıskançlık değil maalesef bazı kadınlar aşırı rahat ve evliliğinde çok mutsuz ..Para tutuyor evliliklerini kesinlikle yanılmadım ..Kimseye güven yok bu devirde

Ben sana cok katiliyorum malesef bazi kadinlar asiri mutsuz ve surekli baska kadinlarin kilik kiyafeti ile ilgileniyor. Yine bazilarinin evliligini para ayakta tutuyor buna da cok katiliyorum cunku bazi kadinlar surekli es ailesinden altin falan bekliyor. Kimseye guven yok bu devirde valla bir bakiyorsun kocan cam cerceve indiriyor dimi.

Of kadın sırf güzel bakımlı diye böyle bir iftira atmaya gerek varmı ya gerçekten? Kadının kendi evi kendi havuzu ne giyecekti ? Ayrıca yok bira içiomuş yok bahçede pareoyla geziyormuş aşın artık bunları bunlar kocana kur yapıyor amlamına gelmiyor. Ayrıca kadını ne kadar çok kıskandığınız her cümlenizden belli. Kocana güvenin tam olsaydı bunların hiç birini görmezdin. Gelinden önce kendini sorgula benim güvenim neden tsm değil bu adama diye.

"Kocamın yanında düzgün giyin" diyen görümceyi normalde uçurmanız gerekirken şans eseri uyumlu davranmanız bir aile faciasını önlemiş gibi hissettim ben burdan.... Çok geçmiş olsun....
Tesekkur ederim, ama gorumcem degil eniste bey rica etmis o da ayri muhabbet gerci de ... Amaannn yildim be

Ben görümcemin kocasının karşında memelerimi açıp rahat sohpet edemem sanırım tabi bu durum herkese göre değişir..
Nasıl yani üstsüz mü gezip durdu şimdi bu kadın? Meme uçları görünmeyen bikiniyken memelerini açtı oldu şimdi de. Havuz olan bir yerde görümcemin kocasıyla konuşurum sohbet ederim bunda bir şey yok, ki zaten bu yaz tatilde beraberdik. Görümcemin çocukları küçük olduğu için öğlen yatırmaya giderdi, biz de eşim ben ve görümcenin kocası kalırdık plajda. Benim eşim online çalıştığı için de bilgisayarın başında vakit geçirdi ben ve damat dondurma yedik sohbet ettik denize girdik. Bunda bir şey yok evlenmişiz aile olmuşuz.
Havuza girebilir tabi ama havuzdan çıkıp kocamın karşında birasını yudumlarken bacaklarını açık kapamasaydı keşke pareoyla bahçede oturmak bana abartı geliyor
Kadını göz takibine almışsınız resmen. Oturup kalkması bile batmış. Siz niye onlarla havuza girmediniz, sen gelme mi dediler? Girin havuza yüzün siz de alkolsüz içeceğinizi alın oturun beraber. Komik bir şey varsa siz de gülün. Anneniz de oradaymış baksın bebeğe bir iki saat. Kendi kendinizi dışlamış soyutlamışsınız. Edepli olsun ne demek, neye göre edep? Sizin gibi giyinsin davransın konuşsun, yoksa edepsiz mi sayılıyor? Bence de siz bir daha o eve gitmeyin. Kardeşinizin evliliğine mutluluğuna saygınız yok. Ayrıca kocanıza da güveniniz saygınız yok. İsteyen istediğini giysin ben kocama güveniyorum diyemiyorsunuz.

Deniz de ve havuzda 3 şey giyilir zaten; bikini, mayo veya haşema.

Ben de bikini giyerim havuzda, akrabalar kuzenler, eşleri kim olursa olsun bikini giyerim. Bikinide de aynen dediğiniz gibi memelerin uçları kapanır, popo kenarları açıkta kalır, yengeniz icat etmedi yani.

Biri benim bikini giymemden rahatsız olursa da şu tarafa doğru defolup gidebilir, ben gitmem.

Ne kadar alıştınız insanların kıyafetini, yaşam tarzını eleştirmeye, siz gibi olmayanın namusuna dil uzatmaya. Çok rahatsız oluyoduysan şubatta da böyle dediğin kadının evine, Ağustos ayında gitmeyecektin sevgili namus bekçisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…