- 22 Kasım 2021
- 3.878
- 7.120
-
- Konu Sahibi karanfilla
Yaa bırak bacım, bizim hangi kültürümüzde havuzbasinda görümce agirlanirken bindallı giyilir diye kural var? Besbelli bu kadının endamı tesettüre bile girse konu sahibinin canını sıkacak kadar güzel. Sadece kılığına değil gülmesine bile takılmış çünkü....Ha ben olsam gelinin güzelliğini kıskanıp kardeşimin namusuna dil uzatacagima havuzlu evi kıskanirdim bak o daha mantıklıBen seni anlıyorum , öz kardeşi gibi görmesi lazımmış falan filan geçsinler bunları. Burda kimse bu kadın bikini giymesin içki içmesin demiyor zaten ama herşeyin bir adabı vardır. Bilmiyorum biz Türkiye’de büyümüş insanlarız sizlerin yazısını okudukça sanki hepiniz Avrupalı Amerikalı ailelerin evlatlarıymşsınız gibi anlaşılıyor. Herşeyin bir sınırı vardır. Kimse kimseye durduk yere çamur atma derdinde değil bu kadın da kardeşinin eşiyle kendi kocasını laf yapmak istemez tabi ki . Bunlara mahal vermemek için mesafe iyidir. O mesafeyi siz ayarlayacaksınız. Kasının şahsi yaşam tarzı sizi ilgilendirmez ama hareketleri rahatsa hoş değilse ki bana göre de hoş değil bu kadar aşırı rahat olmak bizim kültürümüzde özellikle. Ona göre davranın. Ben sizi çok iyi anladım. Herkesin yaşam tarzı bir değil. Herkes özgür tamam buraya kadar okey ama özgürlük diye diye de edep hayayı unutmamak lazım herşeyin sınırı olmalı.
Siz muhafazakar bir ailede buyumussunuz. Buyuklerinizin yaninda oyle seyler giymezmissiniz falan filan... Ben de normalde acik giyinen bi insanim bahsettiginiz kisi kadar olmasa da ama aileye alistiktan sonra bence olabilir. Abi gibi gormeye baslamis ve hepinize alismistir. Bence biraz hormanlarin etkisi de var.kardesinizle bu konuyu konusmak aile huzurunuzu bozar.ne diyeceksiniz karin kocamin yaninda duzgun giyinsin mi en basit hali bile korkutucu... Gerci benim gorumcem giydigim tisortun defactonun klasik tisortu olmasina ragmen esinin yaninda biraz daha duzgun giyebilir misin demisti ama onun esi muhafazakar bir insan kendisi de kapali her ne kadar dogru olmasa da onun yaptigu da benim de kabul ettim topu topu kac kere bir araya gelicez diye. Enistem hos sohbetli cikinca dertte etmedim yani velki ise de yarar bilemedim simdi yazarken fikrim degisti ya sgshdhdhhdMerhaba kızlar eşimle ilgili sorunlarımdan daha önde bahsetmek için buraya konu açmıştım bebeğimiz oldu çok şükür bi sıkıntımız yok yalnız benim kafama takılan bi sorunum var Doğum yaptığım için kardeşim bizi annem ben eşimle davet etti sorun da şu ki evi havuzlu eşi daha önce bizim yanımızda bu derece rahat davranmazdı eşime de abi abi diye mesafeli davranırdı yalnız son zamanlarda bir araya geldiğimizde eşimle sohpet eme çabaları aşırı dekolte kıyafetler beni rahatsız etmeye başladı ki eşimde rahatsız olduğunu rahat hareket edemediğinden bahsetti inanılmaz rahat haller adamın karşında popo kenarlarını gösteren şortlar tahrik edici tavırlar kadınlar hisseder biliyorsunuz?? elbiseler memeler sadece uçları görünmeyecek şekilde bikini ve pareoyla dolaşmalar sürekli içki İçmeler ve eşimi süzerek bakışları ...kardeşim aslında çok kıskanç bi adam normalde bana karışır ama ona söz geçiremiyor sanırım ve sadece yemek içmek gezmek ve iş derdinde olan bi adam kadın da açıldıkça açılmış sürekli estetik yaptırmak istediğinden gezmek istediğinden bahseden bi tip ve aralarında bi aşk göremiyorum ...şimdi ben açıkçası bir araya gelmek istemiyorum zaten kadın da ısrarla davet etti ama bu derece rahat davranacağını tahmin edemezdim...Biz büyüklerimizden çekinen kıyafetlerimize her şekilde dikkat eden bi tutumda olduk böyle olunca ben de kocama sardım daha mesafeli ol fazla konuşma diye benim ki kıskançlık kesinlikle değil bu derece abartıya gerek yok aynı evin içinde yabancı bi adama memelerini poponu göstermeye gerek yok ..Şimdi açıkçası kardeşim var arada ve ben bir araya gelmek istemiyorum..Annem de çok rahatsız oldu bu hallerine açık açık kardeşimle konuşmalı mıyım bilmiyorum sizlerin fikirlerine ihtiyacım var !
Ah çok teşekkür ederim beni anlamış olduğunuz için anlatmaya çalıştığım tam olarak cümleleriniz..Avrupa da bile bu genişlik yok daha önce kıyafetleri nedeniyle kardeşimle de çok atıştı ama artık kendisi bırakmış mücadeleyi ..Akrabalar arasında da bu kıyafet mevzusu nedeniyle herkes rahatsız kimse görüşmüyor ki bizler kapalı insanlar değiliz.. Biz de evimizde elbise şort giyiyoruz ama misafir gelince üzerimizde gecelikle bikiniyle insanların karşısına çıkmıyoruz orası yazlık bi evde değil kendi yaşadıkları deniz kenarında olmayan havuzlu bi ev 1 gün havuza da girmeyebilirsin bu genişlik biraz fazla edebinle giyinip oturup sohpet ettikten sonra kimse rahatsız olmaz..Ayrıca misafi olarak ağırlanmadık bize hizmet eden annem o kendi keyfindeydi..Hal böyle olunca kimse rahat edemedi ve artık gitmeyi düşünmüyorum..Keşke aile içinde bazı şeylere dikkat edilse ..Ben seni anlıyorum , öz kardeşi gibi görmesi lazımmış falan filan geçsinler bunları. Burda kimse bu kadın bikini giymesin içki içmesin demiyor zaten ama herşeyin bir adabı vardır. Bilmiyorum biz Türkiye’de büyümüş insanlarız sizlerin yazısını okudukça sanki hepiniz Avrupalı Amerikalı ailelerin evlatlarıymşsınız gibi anlaşılıyor. Herşeyin bir sınırı vardır. Kimse kimseye durduk yere çamur atma derdinde değil bu kadın da kardeşinin eşiyle kendi kocasını laf yapmak istemez tabi ki . Bunlara mahal vermemek için mesafe iyidir. O mesafeyi siz ayarlayacaksınız. Kasının şahsi yaşam tarzı sizi ilgilendirmez ama hareketleri rahatsa hoş değilse ki bana göre de hoş değil bu kadar aşırı rahat olmak bizim kültürümüzde özellikle. Ona göre davranın. Ben sizi çok iyi anladım. Herkesin yaşam tarzı bir değil. Herkes özgür tamam buraya kadar okey ama özgürlük diye diye de edep hayayı unutmamak lazım herşeyin sınırı olmalı.
"Kocamın yanında düzgün giyin" diyen görümceyi normalde uçurmanız gerekirken şans eseri uyumlu davranmanız bir aile faciasını önlemiş gibi hissettim ben burdan.... Çok geçmiş olsun....Siz muhafazakar bir ailede buyumussunuz. Buyuklerinizin yaninda oyle seyler giymezmissiniz falan filan... Ben de normalde acik giyinen bi insanim bahsettiginiz kisi kadar olmasa da ama aileye alistiktan sonra bence olabilir. Abi gibi gormeye baslamis ve hepinize alismistir. Bence biraz hormanlarin etkisi de var.kardesinizle bu konuyu konusmak aile huzurunuzu bozar.ne diyeceksiniz karin kocamin yaninda duzgun giyinsin mi en basit hali bile korkutucu... Gerci benim gorumcem giydigim tisortun defactonun klasik tisortu olmasina ragmen esinin yaninda biraz daha duzgun giyebilir misin demisti ama onun esi muhafazakar bir insan kendisi de kapali her ne kadar dogru olmasa da onun yaptigu da benim de kabul ettim topu topu kac kere bir araya gelicez diye. Enistem hos sohbetli cikinca dertte etmedim yani velki ise de yarar bilemedim simdi yazarken fikrim degisti ya sgshdhdhhd
Ah çok kıskandım sorma bacım yüz güzelliği olmayan vücudunu ortaya çıkarmayı seven bi gelinimiz var ..Çuval giysen yakışır tabiri genelde bana yapılır özgüven sorunum yok ilk defa bir araya gelmiyorum daha önce de gittik bu derece geniş değildi..Yaa bırak bacım, bizim hangi kültürümüzde havuzbasinda görümce agirlanirken bindallı giyilir diye kural var? Besbelli bu kadının endamı tesettüre bile girse konu sahibinin canını sıkacak kadar güzel. Sadece kılığına değil gülmesine bile takılmış çünkü....Ha ben olsam gelinin güzelliğini kıskanıp kardeşimin namusuna dil uzatacagima havuzlu evi kıskanirdim bak o daha mantıklı
Karar verin hani Şubat ayında da böyleydi ?Ah çok kıskandım sorma bacım yüz güzelliği olmayan vücudunu ortaya çıkarmayı seven bi gelinimiz var ..Çuval giysen yakışır tabiri genelde bana yapılır özgüven sorunum yok ilk defa bir araya gelmiyorum daha önce de gittik bu derece geniş değildi..
Yalnız bu gelin nasıl bir afeti cihan ise sırf endamiyla bütün sulalenin ayağını kesmiş resmen evden helal olsun sdfffdsadfg ay çok merak merak ettim konu sahibi, atsana özelden bi boydan resmini biz de bi görelim şu adı batasıca gelini...daha önce kıyafetleri nedeniyle kardeşimle de çok atıştı ama artık kendisi bırakmış mücadeleyi ..Akrabalar arasında da bu kıyafet mevzusu nedeniyle herkes rahatsız kimse görüşmüyor ki bizler kapalı insanlar değiliz.. artık gitmeyi düşünmüyorum..
Ah çok kıskandım sorma bacım yüz güzelliği olmayan vücudunu ortaya çıkarmayı seven bi gelinimiz var ..Çuval giysen yakışır tabiri genelde bana yapılır özgüven sorunum yok ilk defa bir araya gelmiyorum daha önce de gittik bu derece geniş değildi..
Siz daha önce de kocanızın kuzeninizin eşinden ve iş arkadasinizdan kiskanmissiniz galibaAh çok kıskandım sorma bacım yüz güzelliği olmayan vücudunu ortaya çıkarmayı seven bi gelinimiz var ..Çuval giysen yakışır tabiri genelde bana yapılır özgüven sorunum yok ilk defa bir araya gelmiyorum daha önce de gittik bu derece geniş değildi..
Kardeşim eşini eşini uyara uyara bıkmış artık kaç kere bu nedenle kavga ettiler biliyorum babamın yanında bikiniyle dolaşan kadın ...kimse durduk yere günaha girmek istemez kolay kolay da yanılmam insanlar hakkındaKarşımdaki isterse anadan üryan olsun ben kendimi yani eşim dediğimi biliyorsam ne alâ güvenmek farklı ,maalesef kurcalayacaginiz kadın değil eşiniz olsun kaldı ki kardeşinizin eşi yani ,günahına giriyor gibisiniz kardeşiniz duysa üzülür demek ki adam bir problem görmüyor ki eşini uyarmiyor.
Ay yorulmamıştaSiz daha önce de kuzeninizin eşinden ve iş arkadasinizdan kocanızı kiskanmissiniz galibahamileyken sizi boşamaya kalkan adamı bu kadar şişirmeseniz mi acaba? Yazık size böyle hayat geçmez yani...
Kıskançlık değil maalesef bazı kadınlar aşırı rahat ve evliliğinde çok mutsuz ..Para tutuyor evliliklerini kesinlikle yanılmadım ..Kimseye güven yok bu devirdeAy yorulmamışta
İki yabancı ne demek, aile değil misiniz siz? Kadın havuzlu evde yaşıyor ve ağustos sıcağında şort askılı bikini giyiyormuş ne var bunda. Ne giydiği umurumda değil yazmışsınız ama her detayı vermişsiniz kıyafetlerle ilgili.Zaten öz kardeşim gibi der ama sonuçta iki yabancı gerçekten çokta sınırlı sohpet eder edebini bilir ...Benim ne giydiği açıkçası umrumda değil eşimle fazla ilgilendiğini farkettim bu rahatsız etti
Yok ya doğumla ilgisi yok bence, eski yorumlarının neredeyse tümu böyle etrafındaki diğer kadınlarin kıyafeti hali tavrıyla ilgili... hamilelikten önce de herkese karşı böyleymiş yani...İki yabancı ne demek, aile değil misiniz siz? Kadın havuzlu evde yaşıyor ve ağustos sıcağında şort askılı bikini giyiyormuş ne var bunda. Ne giydiği umurumda değil yazmışsınız ama her detayı vermişsiniz kıyafetlerle ilgili.
Yok kahkaha atıyor yok eğilip kalkıyor yok kocamı süzüyor... Bazı kadınlar böyledir enerjileri yüksektir, kendilerini nasıl rahat mutlu hissediyorlarsa öyle davranırlar. Bunu hemen kocamı baştan çıkarmak için yapıyor olarak görmemek lazım. Ya bizim gelin böyle işte, aklına estiği gibi davranır konuşur deyin geçin. O kadın ailenizin bir üyesi, yaptığına giydiğine karışmayan bir kocası var ve belli ki iyi geçiniyor anlaşıyorlar. Hiç mi iyi yönü yok gelininizin? Kahkaha attığı şeyler hiç mi gülünmeyecek şeyler?
Aralarında aşk göremiyormuşsunuz, o nasıl oluyor? Siz ve kocanız gibi değilse sevmiyorlar aşık değiller öyle mi? Eşimle fazla ilgilendi derken ne yaptı, somut bir şey var mı? Mesela kaş göz yapıp içeri mi çağırdı, bir şey verir gibi yapıp elini falan mı tutmaya çalıştı? Eşiniz gelinin tavırlarından rahatsız oluyorsa kibarca ifade etsin ve davet edilirse gitmesin. İnsanları olduğu gibi kabul edin, neşeliyse kahkahalar atıyorsa bırakın yapsın. Komşu olsa uzak akraba olsa aman gitmem görmem dersiniz de kardeşinizin ailesine nasıl yüz çevireceksiniz? Senin karın açık giyinip şuh davranıyor, kocamı baştan çıkartmasından korkuyorum görüşmeyelim mi diyeceksiniz? Bu, kocamı kapacaklar baştan çıkartacaklar olay da ayrı saçmalık. Adamın niyeti varsa ve mayası kötüyse 1.000 km ötede de veya burnunuzun dibinde yapıverir yapacağını.
Kızacaksınız ama yeni doğum yaptığınız için kendinize güveninizi kaybettiğinizi düşünüyorum. Doğum kilolarınız var, kocam benden uzaklaşır mı diye endişeleniyorsunuz. Bebeğin uyku düzeni olmadığı için geceniz gündüzünüz karışık, bulduğunuz her fırsatta dinlenmeye çalışıyorsunuz, eğlenmeye giyinip süslenmeye vakit yok. Kendine bakan, neşeli bir kadını tehdit olarak algılıyorsunuz.
Kıskançlık değil maalesef bazı kadınlar aşırı rahat ve evliliğinde çok mutsuz ..Para tutuyor evliliklerini kesinlikle yanılmadım ..Kimseye güven yok bu devirde
Tesekkur ederim, ama gorumcem degil eniste bey rica etmis o da ayri muhabbet gerci de ... Amaannn yildim be"Kocamın yanında düzgün giyin" diyen görümceyi normalde uçurmanız gerekirken şans eseri uyumlu davranmanız bir aile faciasını önlemiş gibi hissettim ben burdan.... Çok geçmiş olsun....
Nasıl yani üstsüz mü gezip durdu şimdi bu kadın? Meme uçları görünmeyen bikiniyken memelerini açtı oldu şimdi de. Havuz olan bir yerde görümcemin kocasıyla konuşurum sohbet ederim bunda bir şey yok, ki zaten bu yaz tatilde beraberdik. Görümcemin çocukları küçük olduğu için öğlen yatırmaya giderdi, biz de eşim ben ve görümcenin kocası kalırdık plajda. Benim eşim online çalıştığı için de bilgisayarın başında vakit geçirdi ben ve damat dondurma yedik sohbet ettik denize girdik. Bunda bir şey yok evlenmişiz aile olmuşuz.Ben görümcemin kocasının karşında memelerimi açıp rahat sohpet edemem sanırım tabi bu durum herkese göre değişir..
Kadını göz takibine almışsınız resmen. Oturup kalkması bile batmış. Siz niye onlarla havuza girmediniz, sen gelme mi dediler? Girin havuza yüzün siz de alkolsüz içeceğinizi alın oturun beraber. Komik bir şey varsa siz de gülün. Anneniz de oradaymış baksın bebeğe bir iki saat. Kendi kendinizi dışlamış soyutlamışsınız. Edepli olsun ne demek, neye göre edep? Sizin gibi giyinsin davransın konuşsun, yoksa edepsiz mi sayılıyor? Bence de siz bir daha o eve gitmeyin. Kardeşinizin evliliğine mutluluğuna saygınız yok. Ayrıca kocanıza da güveniniz saygınız yok. İsteyen istediğini giysin ben kocama güveniyorum diyemiyorsunuz.Havuza girebilir tabi ama havuzdan çıkıp kocamın karşında birasını yudumlarken bacaklarını açık kapamasaydı keşke pareoyla bahçede oturmak bana abartı geliyor