Kardeşimin eşinin tavırları?

Evet sizi istemediği icin yapıyor olabilir bu yorumu dikkate almakta fayda var

Yani nerden bilsin bu kadar rahat olacagini dusunememistir gitmis ne yapsın ki konu sahibi aaa sen cok rahatsin biz gidiyoruz mu desin
Ee 3 senedir sadece gelinin evi değil orası diye gidiyormuş ya?
Sadece bu sene rahatsız olmuş.
Olay doğruysa eğer gelin başka yol bulamamış ayaklarını kesecek demek ki.
Aa sadece gelinin evi mi o diyen birilerine kaynana,görümce bunu bulmuş demek.

Gelin aciyosa acsin kocaniz bakmiyorsa sorun olmaz. Kur mu yapiyo sizden gizli samimi mi davraniyor bu konu gelinin esiyle yani sizin kardesinizle ilgili durum. Evli barkli kadina yuvasina camur atmayin. Sizin bu konu da tek muhatabiniz kocaniz. Ne kardesinize ne de geline bisey diyemezsiniz. Derseniz iftira ucubelik ahlaksizlik olur. Karismayin milletin evine yuvasina bikinisine sortuna
. Kocan saglamsa bisey olmaz gormez gelinin memesini poposunu. Bu yuzden kardesinize gitmemek ne ayip ya ne demek senin hanim yollumsu benim kocama kur yapiyo gibi biz size gelmeyelim. Cok ayip kardesinize yazik

Kesinlikle bildiğin yalvardı gelin gelin diye ..Bebekle zor olur desemde sürekli aradı gelin diye
Demek ki sizin aa o gelinin evi mi diyen düşüncelerinizi bilmiyordu. Ya da biliyordu da oyun hazırladı size.
İkisinden biri sanırım.
Bu da son mesajım. Yoruldum artık.
Ama ben istediğiniz cevabı her türlü vermeyeceğim ama siz yine de göz kulak olun tek eşinize ama

Bana kalırsa bu konu da yavaş yavaş inandırıcılıktan uzaklaşıyor..

Havuza girebilir tabi ama havuzdan çıkıp kocamın karşında birasını yudumlarken bacaklarını açık kapamasaydı keşke pareoyla bahçede oturmak bana abartı geliyor
Havuz yok mu bahçede? Pareo ile durabilir.

Eşinizin burnunu bu kadar da arşa çıkartmayın kardeşimin eşi derken bakmışsınız eşiniz başka fındıklar kırıyor.

Gitmişken sizde mayonuzu giyin girin havuza birazda ortamlara ayak uydurun. Belki o zaman kafanızda böyle şeyleri kurmazsınız.

Bence yanlış. Hadi sizin düşündüğünüz gibi diyelim gelin hanım.. Eşiniz siz olmadan sınırlarını çizemiyormu? 7/24 füzesavar gibi eşinizin etrafında mı olmanız gerekiyor :)

Eşim sınırlı davranıyor bunu görebiliyorum eşimi havuz başına davet eden kendisi..Gerçekten sırf rahat yüzebilsin diye gelin hanım havuz başına inmedi hatta annem eşime rahat edemedin sen dedi..

Alıntı kutucuklarında hata oluşmuş. Benim adım yer alan alıntıdaki mesaj bana değil , PrideAndPrejudice a ait.Bilginize.

Son düzenleme:
Şubat ortasında da aynı farkı yok
Ay ben emin oldum artık bu kadın belli ki çok çok güzel, yazlık kışlık ne giyse o kadar yakışıyor ki gözünüz dönüyor kıskançlıktan demek sırf bu yüzden kardeşinizin namusuna bu kadar kolay dil uzatabiliyorsunuz. Pes

Karşımdaki isterse anadan üryan olsun ben kendimi yani eşim dediğimi biliyorsam ne alâ güvenmek farklı ,maalesef kurcalayacaginiz kadın değil eşiniz olsun kaldı ki kardeşinizin eşi yani ,günahına giriyor gibisiniz kardeşiniz duysa üzülür demek ki adam bir problem görmüyor ki eşini uyarmiyor.

kocişi kadın rahat yüzebilsin diye havuzun yanına gitmemiş
sanırsın kadın çıplak yüzmüş.

Valla konu sahibi kusura bakmayın ama sizin gibiler, toplum için tehlike hemde büyük tehlike..

Bugün kardeşinin karısına karışan yarın komşu kızına diğer gün yolda yürüyen şortluya.. Bu böyle gider..

Dilerim, bu düşünceleriniz yeni doğum yapmış olmanın etkisi olsun. Öyleyse zamanla geçer değilse çevre için çok zor.

Ben görümcemin kocasının karşında memelerimi açıp rahat sohpet edemem sanırım tabi bu durum herkese göre değişir..
Ben seni anlıyorum , öz kardeşi gibi görmesi lazımmış falan filan geçsinler bunları. Burda kimse bu kadın bikini giymesin içki içmesin demiyor zaten ama herşeyin bir adabı vardır. Bilmiyorum biz Türkiye’de büyümüş insanlarız sizlerin yazısını okudukça sanki hepiniz Avrupalı Amerikalı ailelerin evlatlarıymşsınız gibi anlaşılıyor. Herşeyin bir sınırı vardır. Kimse kimseye durduk yere çamur atma derdinde değil bu kadın da kardeşinin eşiyle kendi kocasını laf yapmak istemez tabi ki . Bunlara mahal vermemek için mesafe iyidir. O mesafeyi siz ayarlayacaksınız. Kasının şahsi yaşam tarzı sizi ilgilendirmez ama hareketleri rahatsa hoş değilse ki bana göre de hoş değil bu kadar aşırı rahat olmak bizim kültürümüzde özellikle. Ona göre davranın. Ben sizi çok iyi anladım. Herkesin yaşam tarzı bir değil. Herkes özgür tamam buraya kadar okey ama özgürlük diye diye de edep hayayı unutmamak lazım herşeyin sınırı olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…