- 1 Haziran 2021
- 1.386
- 2.775
-
- Konu Sahibi karanfilla
Bilmem 3 yıldır gidiyormuşsunuz ve belki sizi istemiyor(!)
Baktı anlamıyorsunuz en iyi en dört gözünüzle bakacağınız şeyden yürümüştür belki.
Birden olması bunu düşündürdü bana
Sadece gelin hanımın evi değil derken de yana yakıla illa gelin yalvarıyorum diye o aramıyordur sanırım
Ee 3 senedir sadece gelinin evi değil orası diye gidiyormuş ya?Yani nerden bilsin bu kadar rahat olacagini dusunememistir gitmis ne yapsın ki konu sahibi aaa sen cok rahatsin biz gidiyoruz mu desin
Şubat ortasında da aynı farkı yokHanımefendi kadın ağustos sıcağında kendi evinin havuzunda şortla mayoyla ailesini ağırlamış alt tarafı.. Şubat ortasında rezidansın salonunda durup dururken harşşş diye memelerini açıp kocaniza göstermiş gibi davranmayın allahaskina.
Demek ki sizin aa o gelinin evi mi diyen düşüncelerinizi bilmiyordu. Ya da biliyordu da oyun hazırladı size.Kesinlikle bildiğin yalvardı gelin gelin diye ..Bebekle zor olur desemde sürekli aradı gelin diye
Bana kalırsa bu konu da yavaş yavaş inandırıcılıktan uzaklaşıyor..Hanımefendi kadın ağustos sıcağında kendi evinin havuzunda şortla mayoyla ailesini ağırlamış alt tarafı,Şubat ortasında rezidansın salonunda durup dururken harşşş diye memelerini açıp kocaniza göstermiş gibi davranmayın allahaskina.
Havuz yok mu bahçede? Pareo ile durabilir.Havuza girebilir tabi ama havuzdan çıkıp kocamın karşında birasını yudumlarken bacaklarını açık kapamasaydı keşke pareoyla bahçede oturmak bana abartı geliyor
Bence yanlış. Hadi sizin düşündüğünüz gibi diyelim gelin hanım.. Eşiniz siz olmadan sınırlarını çizemiyormu? 7/24 füzesavar gibi eşinizin etrafında mı olmanız gerekiyor :)
Eşim sınırlı davranıyor bunu görebiliyorum eşimi havuz başına davet eden kendisi..Gerçekten sırf rahat yüzebilsin diye gelin hanım havuz başına inmedi hatta annem eşime rahat edemedin sen dedi..
Ay ben emin oldum artık bu kadın belli ki çok çok güzel, yazlık kışlık ne giyse o kadar yakışıyor ki gözünüz dönüyor kıskançlıktan demek sırf bu yüzden kardeşinizin namusuna bu kadar kolay dil uzatabiliyorsunuz. PesŞubat ortasında da aynı farkı yok
Ben görümcemin kocasının karşında memelerimi açıp rahat sohpet edemem sanırım tabi bu durum herkese göre değişir..
Çocukla havuzbasinda bı nefes alın , hem eşinin gönlü olsun hem guleryuzle sizi agirlasin istemiş olabilir mi? Sadece soruyorum...Kesinlikle bildiğin yalvardı gelin gelin diye ..Bebekle zor olur desemde sürekli aradı gelin diye
Ay ben emin oldum artık bu kadın belli ki çok çok güzel, yazlık kışlık ne giyse o kadar yakışıyor ki gözünüz dönüyor kıskançlıktan demek sırf bu yüzden kardeşinizin namusuna bu kadar kolay dil uzatabiliyorsunuz. Pes
Erol Köse parodiAklıma seda sayanın dediği geldi : Senin karının memeleri sen yanındayken ağzımıza giriyordu
Ben seni anlıyorum , öz kardeşi gibi görmesi lazımmış falan filan geçsinler bunları. Burda kimse bu kadın bikini giymesin içki içmesin demiyor zaten ama herşeyin bir adabı vardır. Bilmiyorum biz Türkiye’de büyümüş insanlarız sizlerin yazısını okudukça sanki hepiniz Avrupalı Amerikalı ailelerin evlatlarıymşsınız gibi anlaşılıyor. Herşeyin bir sınırı vardır. Kimse kimseye durduk yere çamur atma derdinde değil bu kadın da kardeşinin eşiyle kendi kocasını laf yapmak istemez tabi ki . Bunlara mahal vermemek için mesafe iyidir. O mesafeyi siz ayarlayacaksınız. Kasının şahsi yaşam tarzı sizi ilgilendirmez ama hareketleri rahatsa hoş değilse ki bana göre de hoş değil bu kadar aşırı rahat olmak bizim kültürümüzde özellikle. Ona göre davranın. Ben sizi çok iyi anladım. Herkesin yaşam tarzı bir değil. Herkes özgür tamam buraya kadar okey ama özgürlük diye diye de edep hayayı unutmamak lazım herşeyin sınırı olmalı.Ben görümcemin kocasının karşında memelerimi açıp rahat sohpet edemem sanırım tabi bu durum herkese göre değişir..
Dalga mi geciyorsunuz? Hasema giymenin sakincasi nedir??Haşema