Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başınız sağ olsun. Allah sabırlar versin size ve ailenize. Çok zor... Çok acı...Üzüldüm demek az kalır şuan benim için. Öyle iyi anlıyorum ki sizi... 12 yıl önce kaybettim ben de kardeşimi. Henüz 14 yaşındaydı. Bunca yıl geçti, onun yokluğunun içimde açtığı boşluk azıcık bile küçülmedi ama zamanla acılarıyla ve özlemleriyle yaşamayı öğreniyor insan. Başka şansımız da yok ki...
17 ağustos depreminde kaybettim ben kardeşimi. Daha doğrusu annemi, babamı, kardeşimi aynı anda. Hepsinin acısı bir başka, birbiriyle kıyaslanamaz, tarif edilemez. Ama nedense hep en çok kardeşimi düşündüğümde acır içim. O yüzden acınızı anlamaktan çok hissediyorum şuan. Umarım benden daha şanslısınızdır. Ben acılarımla tek başıma baş etmek zorunda kalmıştım. Umarım sizin yanınızda sarılacağınız, birbirinizde teselli bulacağınız sevdikleriniz vardır.Ay tüylerim diken diken oldu, seninde basin soaglsun nur icinde yatsin,
allah sabir versin, neden vefat etti sorabilirmiyim
17 ağustos depreminde kaybettim ben kardeşimi. Daha doğrusu annemi, babamı, kardeşimi aynı anda. Hepsinin acısı bir başka, birbiriyle kıyaslanamaz, tarif edilemez. Ama nedense hep en çok kardeşimi düşündüğümde acır içim. O yüzden acınızı anlamaktan çok hissediyorum şuan. Umarım benden daha şanslısınızdır. Ben acılarımla tek başıma baş etmek zorunda kalmıştım. Umarım sizin yanınızda sarılacağınız, birbirinizde teselli bulacağınız sevdikleriniz vardır.
Başınız sağolsun...Mekanı cennet olsun inş....
Başınız sağolsun...Mekanı cennet olsun inş....
17 ağustos depreminde kaybettim ben kardeşimi. Daha doğrusu annemi, babamı, kardeşimi aynı anda. Hepsinin acısı bir başka, birbiriyle kıyaslanamaz, tarif edilemez. Ama nedense hep en çok kardeşimi düşündüğümde acır içim. O yüzden acınızı anlamaktan çok hissediyorum şuan. Umarım benden daha şanslısınızdır. Ben acılarımla tek başıma baş etmek zorunda kalmıştım. Umarım sizin yanınızda sarılacağınız, birbirinizde teselli bulacağınız sevdikleriniz vardır.
Sağolun. Kimsenin size acımasını istememek konusunda çok haklısınız. Ben de böyle istiyorum. Hepimiz bu tür acılarla hayatımızın bir yerinde ister istemez karşılaşacağız, ne yazık ki böyle... Günlük hayatta kolay kolay kimseye anlatmam bunu. Çünkü durumu öyle bir hale getirip, öyle ahlanıp vahlanıyorlar ki, kendimi onların duygularını sömürmüşüm gibi suçlu, gerçekten dünyanın en dipte, en kötü durumundaymışım gibi hissediyorum. Evet, çok acı bir durum. Sorun da bu zaten. Bu kadar acı bir şeyi, insanlar neden daha acı hale getirmeye, sizi daha kötü hissettirmeye çalışırlar ki? Bir laf vardır; "Gölge etme, başka ihsan istemem." aynen öyle işte.Ayinan cok kötü oldum su an bu nasil bir aci allahim..... allahim cok büyük sabir versin sana....
Evet hepsinin acisi farklidir, bende babami kaybetmisim ikisinin acisi cok farkli hangisi daha agir bilmiorum ikiside kendi capinda cok agir ve cok aci... inanmak güc geliyor zaten, bazen baskalarinin bana teselli verecegi yerde ben teselli veriyorum, ama kimsenin bana acimasini istemiyorum, ah vah yazik densin istemiyorum, aci yasiyorum zor yasiyorum bitkinim gücümün son hücresindeyim ama yinede kimsenin bana yazik demesini istemiyorum...