• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben nasil kendime gelecegim? nasil kurtulacagim bu durumdan?

milletin tırı vırı lafınıdan çok üniversiteden atılmana üzülmelisin. bence yazık olmuş

Hepinize tsk ederim benim göremedigim gercekleri gösterdiginiz icin ve bu umutsuzluguma umut sagladiginiz icin.

Evet dedigim gibi ben hatasizim demiyorum. Hic kimse dörtdörtlük degildir. Ama ben hep aman el ne der diye yasadigim icin böyle seyleri yasayinca sanirim büyük bir soka ugradim. Üniversiteden atilmamin büyük bir payi kendimde baskasinada bu konuda hata vermiyorum. Ama kendime güvensizligimin gitgide artmasi, insanlarin bana karsi tavir koymalari, ne yaparsam yapayim bazi insanlarin yinede beni kaybullenmeyisleri beni bu duruma sürükledi diye düsünüyorum. Ama asil suc kendimde. Hep baska insanlar ne der diye yasadim, ve aslinda suanda gözlerim acildi diyebilirim. Bu bahsettigim kisilerin kizlari hakkinda hicbirsekilde güzel seyler duymadim. Bu benim onlari kiskaniyorum anlamina gelmiyor. Bu biraz yapiyla alakali. Ben cok düsünceli bir insanim, bunlar düsüncesizce davrandikca kendime niye bunu yapiyorum sinirlenmesi olusuyor! Kiskanma degil bu!

En basit örnegi, birkac sene önce bu kisinin kiziyla yürüyüse gidecegim, aradi tamam dedim. Ben gayet rahat spor giyindim, nede olsa yürüyüs yapacagiz! BU kiz kisa sort, topuklu ayakkabi giyinmis! Bana dedigi suydu vitrinleri gezelim, öylede yürüyüs yapmis oluruz! Simdi siz ne düsünürdünüz? Böyle seyleri hep yasayinca ve gelip karsima benim kizim hassas dedikleri anda benim salterler atiyor, bunun kiskanclikla alakasi yok. Bu konuyu acikliga getirmek istedim sadece. Benim hic iyi yönlerim enterese entmiyor bu insanlari, hep olan kötü seyler ilgilendiriyor. Böyle olunca tavir koymak zorundayim, benim iyiligimi istemeyen insanin yaninda ben ne yapayim.

Ama dedigim gibi, kolayca kacamiyorsun bazi insanlardan, devamli karsina cikmaktalar. Aslinda daha cok seyler oldu, ama hersey anlatilmiyor. Ama yinede yardimlariniz icin daha dogrusu motivasyon verici sözleriniz icin tsk ederim. Ben kendimi yenilemem lazim. Kendimi onca sene ihmal etmisim. Bunun farkina vardim. Bu yüzden kaynakli sanirim kendime olan güvensizligim ve kendimi sevmeyisim. Erkek arkadas istememin sebebide bu olsa gerek, kendimi ben bile sevmiyorum ki gelsin beni yabanci biri sevsin. Hep insanlara iyi niyetle yaklastim, aman bosver bu onlarin kisilikleri dedim, ama bunca senedir biriken seyler sanirim patlak verdi artik. Simdide ceremesini cekekteyim. Baskalarida düsünmüyorduki karsimdaki kirilcakmi diye, sanirim bende artik olabildigince icimden geldigi gibi davranmaliyim.

kolay olmayacagindan eminim, belirsizlikler icimde kafamda halen devam etmekte, ama biryerden baslamaiyim, kendimi degistirmeye. Simdi bunlar icimden gecen cümleler ama umuyorumki bunlari beynimede gecirebilirim.

Back