CANIM BENIM rABBIM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN SABIRLAR VERSIN SIZE
ÖL¨ÜM GELIYORUM DEMIYOR MALESEF GENC YASLIDA DINLEMIYO
NE GARIP MILLETIZ KI SUCLU YADA SUCSUZ
BIR ÖLÜNÜN ARKASINDAN BILE KOLAYCA RAHATCA ATIP TUTABILIYORUZ
KI HERKEZ KENDI BASINA VERICEK SAVASINI yÜCE rABBIMIN KARSISINDA
ÖLÜYE BILE HIC SAYGIMIZ KALMAMIS COK YAZIK BIZLERE
Aminnnn bitanem cok sagol, evet motr kullaniyor diye herkes önyargili davranip onu sucladi, halbuki biz suclu veya succuz aramjiyorduk, ne olursa olsun sonucta onu geri getrimeyecek, kaza oldugu icin hersey savcilik ve polisin elinden geciyor yoksa bizim icin suclu sucsuz önemli degil...
Onu birak bazi dengesiz insanlar "sigortasindan size simdi bir sürü para gelir" diye laflar duyduk, ne alakaysa, biz parami düsünüyoruz ki bundan bize ne, biz her ne kadar tüm sigortlarina cikis vermis dedikse de kimse inanmadi, yalan söylüyoruz sandilar, öyle bir aci icinde ne diye yalan söyleyelim, hem biz parayimi düsündük o an, sirf formalite icabi polis ve savciliga herseyi bildirmek zorundaydik, zaten hersey ozaman aciga cikti
Allah'ım sana ve anneciğine büyük sabırlar versin cnm.başınız sağolsun.kardeşininde babanında mekanları cennet olsun inş.anneciğinle birbirinize destek olun,birbirinize sarılın.ikiniz adına da çok ama çok üzüldüm.güzel Allah'ım sizi korusun,size güç versin inş.destek al bence de cnm,bir nebzede olsa belki kendini daha iyi hissedersin.Allah'a emanet ol.
Amin canim sagol, tek annemle ben degilki, ablam ve ailesi, abim ve aileside var
Allah sabırlar versin cnm işte ölümün ne zaman geliceği belli değil biz bu dünyada misafirz hepimiz oraya gidicez en iyisi psikolog cnm daha hafif atlatırsın ama daha yeni Allah mekanını cennet etsin dua et kardeşine cnm ölümlü dünya işte acımasızda biraz yaşıyoruz işte
Evet gitmeyi istiyorum, ama randevu alamadim cok dolu piskologlar, artik izinden sonra, belki izin iyi glecektir