Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Allah rahmet eylesin. Bende canım annemi 4 yıl önce trafik kazasında kaybettim.38 yaşında yaşamayı çok seven hiç durmadan çalışan bizler için fedakarlık yapan biriydi. Ama kader böyleymiş. Alın yazısı..Hiçkimse değiştiremiyor....Öyle bir acı ki sizi kimse anlayamaz...Her an aklımda gülüşü bakışı duruşu sarılışıı yavrum diyişi...Özlemmm içimdeki özlem gittikçe dahada büyüyorr..bende isyan etmiyorum ama yokluğuna dayanamıyorum...Ölmedi canım annem benle yaşıyor..Ona kavuşacağım bir gün biliyorum. Bu beni biraz olsun avutuyor...
Sana teselli veremem canım kim ne derse desin ateş düştüğü yeri yakıyor...Allah kimselere göstermesin![]()
Başlığı görünce içim cız etti,seni öyle iyi anlıyorum ki...Ben de geçen sene 25 yaşındaki kardeşimi kaybettim...Allah kimseye yaşatmasın,Allah size ve ailenize sabır versin.Dua et onun için.
ne kadar oldu ölemi canım
allah rahmet eğlesin mekanı cenet olsun ama ağla sürekli ağla içindeki ni akıt içinde tutma
Nasil baslasam bilmiyorum, bir yandan icimi döküp yazmak istiyorum bir yandan icim bombos ne düsündügümü bilemez haldeyim... Ne aradigimida bilmiyorum, bir umut bir teselli bir kücük söz bilemiyorum....
Daha 25 yasindaki gencecik kardesimi bir trafik kazasinda kaybettim, mavholdum, yikildim....
Babamin kaybina daha alisamadan simdi de kardes acisi cekiyorum... bu haksizlik, neden diye sormam dogru degil ama yinede bazen diyorum, neden diye....
Artik ne düsündügümü neler hissettigimi bilemiyorum, aglayamiyorum bile cok tuhaf, icim sizliyor ama aglayamiyorum neden acaba? Bu beni korkutuyor, cünki öldü bile diyemiyorum dilim varmiyor, sanki cok uzak bir yerlere gitti ve bir daha gelmiyecek, öldügünü bir türlü inanmiyorum, ne yapacagimi bilmiyorum perisan haldeyim .....![]()
Allah rahmet eylesin inan çok zor.Ben de yeni babamı kaybettim. Yokluğu her geçen gün daha büyüyor. Mekanları cennet olsun,Allah taksiratlarını affetsin AMİN:
cnm Allah rahmet eylesin. Rabbim sabırlar versin sana.