• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardesimi kaybettim

Ne yazacağımı bilemedim.
O kadar genç ki mekanı cennet olsun.
Allah sana sabırlar versin..
Nur içinde yatsın ..

Son düzenleme:
hiç bi söz seni teselli edemez galiba, kelimeler anlamsız, allah sabır versin
mekanı cennet olsun....

:14::14:
Nasil baslasam bilmiyorum, bir yandan icimi döküp yazmak istiyorum bir yandan icim bombos ne düsündügümü bilemez haldeyim... Ne aradigimida bilmiyorum, bir umut bir teselli bir kücük söz bilemiyorum....
Daha 25 yasindaki gencecik kardesimi bir trafik kazasinda kaybettim, mavholdum, yikildim....

Babamin kaybina daha alisamadan simdi de kardes acisi cekiyorum... bu haksizlik, neden diye sormam dogru degil ama yinede bazen diyorum, neden diye....

Artik ne düsündügümü neler hissettigimi bilemiyorum, aglayamiyorum bile cok tuhaf, icim sizliyor ama aglayamiyorum neden acaba? Bu beni korkutuyor, cünki öldü bile diyemiyorum dilim varmiyor, sanki cok uzak bir yerlere gitti ve bir daha gelmiyecek, öldügünü bir türlü inanmiyorum, ne yapacagimi bilmiyorum perisan haldeyim ..... :43::43::43::43::43::43::43::43::43:

CNM Allah rahmet eylesin, hayat devam ediyor mecburen hayatın kıyısından köşesinden tutup yaşamımıza devam etmek zorundayız ve bir gün kaybettiklerimize kavuşacağız, kimse bunu dünyada kalmıyor, allah mekanlarını cennet etsin.

cnm benim başın saolsun kardeşininde mekanı cennet olsun çok çok zor biliyorum rabbim sabrını da verir inşallah hayatın gerçeği ölüm bunu biliyoruz ama kabullenmek zor Allah sizi cennette kavuştursun inşallah ne yazık ki sözler kifayetsiz kalıyor böyle durumlarda en iyisi yine rabbimize sığınmak ve yardımı ondan dilemek rabbim kişiye taşıyamayacağı yükü vermezmiş inşallah sizde bu yüzü taşıyacak güç bulursunuz bizler hep yardımcı olmak isteriz ne zaman istersen yaz bize dök içini elimizden geleni yaparız Allaha emanet ol...

:50::50: tek söyleyebileceğimiz Allah sabır versin mekanı cennet olur inşallah. Allah taksirat'ını affetsin...

Annem 2 kardeşini, babam 1 kardeşini kaybetti. Onlardan biliyorum ne kadar acı olduğunu.
Allah geride kalanlarına, sana sabır versin canım.
Kardeşinin mekanı cennet olsun.

Amin canim evet öyle haklisin ama cok zor ya cooooooookkk..... neden bunlar oluyor ki, neden ölüm var, olmasa ne güzel olurdu....orda ne yaparlar ne derler bilmiyoruz, topragin altinda oldugunu düsünmek insani mavhediyor, daha hayata yeni atilmisti, cok erken birakti bizi cok erken...

neden ölüm var biliyormusun?yeniden doğmak için...doğup orada kavuşmak için.hem de sonsuza kadar....çok acı birşey.Allah sabır versin elden birşey gelmiyor umutla ona kavuşmayı beklemekten başka....

ALLAH rahmet eylesin bol bol dua edin yasin okutun inşallah cennette buluşuruz tüm kardeşlerimizle

7 yıl önce bende ağbimi kaybettim seni okadar çok iyi anlıyorum ağbimin öldüğünü ilk duyduğumda feryat etmiştim ciğerlerim yandı kavruldu kalbim okadar çok acıyorduki sonra uzunca bir sessizlik herkesin baş salığı dilemesi ertesi gün cenaze işlemleri hiçbirini hatırlamıyorum ağbimi hatırlıyorum yüzünü gözlerimin önüne getirmeye çalışıyorum ama olmuyo gelmiyo ama her hatırladığımda kalbim ilk günkü gibi sızlıyo. annem babam sağ evladımda var allah onlara sabır versin ama kardeş acısı da o kadar çok büyükkii ağbimle 1 yaş vardı aramda çocukluğumla ilgili bişey bile hatırlasam hemen oda geliyo aklıma allah sabrını veriyor birşekilde ama çook zor allah sizede sabır versin kardeşinizin mekanı cennet olsun:70:

Allah size bol bol sabır versin.
Böyle bi acı yaşamadım henüz
21 yaşındayım .. bu zamana kadar hiç bi yakınımı kaybetmedim..ama nasıl bi duygu oldugunu tabiki anlayabiliyorum

Böyle bi acı yaşayıp hayata tutunmak zorda olsa..önemli olan bunu başarmak sanırım:50:

Allah rahmeti kardeşinin ve babanın üzerinde olsun canım...Rabbim sana da sabırlar versin....İnşallah bundan sonra yüzün hep güler...asla üzüntü için ağlamazsın asla....

7 yıl önce bende ağbimi kaybettim seni okadar çok iyi anlıyorum ağbimin öldüğünü ilk duyduğumda feryat etmiştim ciğerlerim yandı kavruldu kalbim okadar çok acıyorduki sonra uzunca bir sessizlik herkesin baş salığı dilemesi ertesi gün cenaze işlemleri hiçbirini hatırlamıyorum ağbimi hatırlıyorum yüzünü gözlerimin önüne getirmeye çalışıyorum ama olmuyo gelmiyo ama her hatırladığımda kalbim ilk günkü gibi sızlıyo. annem babam sağ evladımda var allah onlara sabır versin ama kardeş acısı da o kadar çok büyükkii ağbimle 1 yaş vardı aramda çocukluğumla ilgili bişey bile hatırlasam hemen oda geliyo aklıma allah sabrını veriyor birşekilde ama çook zor allah sizede sabır versin kardeşinizin mekanı cennet olsun:70:

Canim seninde basin sagolsun, mekani cennet olsun:58:

canım başın sağolsun hüngür hüngür ağlayabildigin gün için rahatladığını ve kabulendiğini göreceksin.
ağlamaya çalış . bol bol dua et ve onu sık sık yad et her fırsatta bir anınızı dile getir o zaman hep yaşıyor gibi oluyor
allah sabır versinnnn canım

ALLAH rahmet eylesın..mekanı cennet olsun..

sizlere başka acılar göstermesın..

Canım Allah rahmet eylesin. Bende canım annemi 4 yıl önce trafik kazasında kaybettim.38 yaşında yaşamayı çok seven hiç durmadan çalışan bizler için fedakarlık yapan biriydi. Ama kader böyleymiş. Alın yazısı..Hiçkimse değiştiremiyor....Öyle bir acı ki sizi kimse anlayamaz...Her an aklımda gülüşü bakışı duruşu sarılışıı yavrum diyişi...Özlemmm içimdeki özlem gittikçe dahada büyüyorr..bende isyan etmiyorum ama yokluğuna dayanamıyorum...Ölmedi canım annem benle yaşıyor..Ona kavuşacağım bir gün biliyorum. Bu beni biraz olsun avutuyor...
Sana teselli veremem canım kim ne derse desin ateş düştüğü yeri yakıyor...Allah kimselere göstermesin :(

Back