• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardesimi kaybettim

evet çok erken. çok hem de. ama ölüm var. bunu kabul etmek zorundayız canım. çok zor insan konduramıyor ama kabul etmek zorundayız. allah göstermesin ama daha ne kadar ölüm göreceğimizi bilmiyoruz. belki de çok kez olacak hayatımızda bu

dogru haklisin

Canım başın sağolsunnn....Ne denebilirki..Tesellisi zor..Hemde çok zor..Ama hayat devam ediyor alışmak kabullenmek zorundasın..Bende babamı 8 yıl önce kaybettim ama henüz yeni yeni kabulleniyorum. sakın isyan etme...Allaha sığın o sana sabrını verecek...İçinede atma...
benim babaminda ölümp 7 yil oldu ben hala kabullenemiyorum :25:

Rabbim dağına göre kar verirmiş.Ne kadar çok güçlüsün ki Allah sana böylesine bir acının sabrını veriyor cnm.Ne demek olduğunu belki bazı arkadaşlarımız gibi bende bilirim.İçinde yaşadığın bi boşlu belkide bi yoğunluk var.Sabırlar dilerim inşlh çabuk soğur içindeki ateş cnm çok üzüldüm inan bende yaşıyorum acını...Yattıkları yerler nurlar olsun,cennet olsun inşlh...
inan bu gücü nerden aliyorum bilemiyorum, kendime sasiriyorum... amin canm sagol

çok zor bi durum başınız sağolsun mekanı cennet olsun
annanem kardeş acısı evlat acısıyla aynıymış demişti
kardeşini kaybettiğinde
insan ölümü sevdiklerine konduramıyo hele bi de genç ölümü
allah dayanma gücü versin size.

amin tsk ederim, evet ölüm yakismiyor helede gencecik bir insana:50:

Aminnnn herkes sagolsun

Offfff çok çok üzüldüm canım. Yüce Rabbim tüm sevenlerine dayanma gücü versin.
Bu elim olay ne zaman yaşandı Hulicim? Sanırım çok yeni ve sen şokta olduğun
için göz yaşı bile dökemiyorsun. :43:

Offfff çok çok üzüldüm canım. Yüce Rabbim tüm sevenlerine dayanma gücü versin.
Bu elim olay ne zaman yaşandı Hulicim? Sanırım çok yeni ve sen şokta olduğun
için göz yaşı bile dökemiyorsun. :43:

20 Mayis, Tr memlekete gidip geldik defnettik bile babamin yanina...:14::14::14:
soguk yüzünü bile gördüm
bu nasil birsey anlamiyorum, bugüne kadar hep kalabalik icindeydim, bugün evime dönünce yalniz kaldim ilk defa:50:

Başınız sağ olsun!
Nur içinde yatsın,Rabbim sizlere de sabır versin inşallah!

20 Mayis, Tr memlekete gidip geldik defnettik bile babamin yanina...:14::14::14:
soguk yüzünü bile gördüm
bu nasil birsey anlamiyorum, bugüne kadar hep kalabalik icindeydim, bugün evime dönünce yalniz kaldim ilk defa:50:

Sanırım ani şok etkisiyle adrenalin hormonu koruması altındasın canım.
Hormon normal seviyesine döndükten sonra doğal tepkilerin başlayabilir.
Adrenalin koruması, etkili ağrı kesici ve sakinleştirici gibidir.
Minik acılar karşısında yoğun tepki veren insanların derin acılar karşısında
sakin olabilmesinin sebebi Adrenalin korumasıdır.
Depremde tüm sevdiklerini kaybettiği halde, yaşadıklarını sakince anlatabilen
insanların durumunda olduğu gibi.
Yaradan dayanılmaz sandığımız acılara karşı, antiacımızı da vermiş.
Allah yardımcınız olsun. :58:

Rabbim yar ve yardımcınız olsun.sabrını versin.imtihan dünyasındayız.hepimizin imtihanı çeşit çeşit.bizede sabretmek ve dua etmek düşüyor.mekanı cennet olsun kardeşinizin.

Sanırım ani şok etkisiyle adrenalin hormonu koruması altındasın canım.
Hormon normal seviyesine döndükten sonra doğal tepkilerin başlayabilir.
Adrenalin koruması, etkili ağrı kesici ve sakinleştirici gibidir.
Minik acılar karşısında yoğun tepki veren insanların derin acılar karşısında
sakin olabilmesinin sebebi Adrenalin korumasıdır.
Depremde tüm sevdiklerini kaybettiği halde, yaşadıklarını sakince anlatabilen
insanların durumunda olduğu gibi.
Yaradan dayanılmaz sandığımız acılara karşı, antiacımızı da vermiş.
Allah yardımcınız olsun. :58:

Amin, evet cok ilginc ben bile cok sakin bir sekilde olaylari anlatabiliyorum, kendime sasiriyorum, icimde bosluk var hissediyorum ama cok tuhaf duygular icindeyim kelimeler bulamiyorum anlatmaya... düsünüp duruyorum acaba dogrumu diye gercegi algilayamiyorum halen, korkuyorum

amin hepinizden allah razi olsun... ben bunlari okuyorum ama sanki bana degilde baskasina bassagligi dilenyormus gibi geliyor:50:

basiniz saolsun..genc ölümler acilari ikiye katliyor cok zor dayanmak..mekani cennet olsun kardesinizin:97:

size çok sabır diliyorum..yakınlarınızada..kötü..kendinizi toparlamak zorundasınız..iyi olmak zorundasınız..anneniz için, kendiniz için..yani kelime bile bulamıyorum inanın..iyi olun siz..umutlarınız bitmesin hiç..

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun
Allah size de çok sabırlar versin..

Back