• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardesimi kaybettim

İnsan kendisini her sevdiğinin ölümüne hazırlarmış bilmeden. Ama kardeşi hariç. O yüzden en büyük şok kardeş kayıplarında yaşanırmış. Allah size sabır versin kardeşinizin mekanını da cennet etsin..

Aminnnnn kizlar cok tesekkür ederim....

Ben bu hafta bir doktora görünmeyi düsünüyorum, cpnki sakinlestiriciler beni mavhediyor bütün gün bitkin ve halsiz yorgun bir haldeyim, beynim calismiyor vücudum cok agir, eve gelir gelmez yatiyorum....:37:

:((((((( Allah rahmetini üzerinden eksik etmesin kardeşinin.. mekanı cennet toprağı bol kabri nurla dolsun.. Allah sana da ailene de ummanlar kadar sabırlar versin arkadaşım (AMİN) İnşallah en kısa sürede az da olsa toparlanırsın.. Yalan dünya geride kalan bizler yaşasak yaşasak kaç yıl yaşayacaz ki zaten bu aldatmaca dünya da.. herkesin sonu bu kardeşim kaçış kurtuluş yok bu gerçekten.. kolay değil hemde hiç Rabbim'in rahmeti ve merhameti onla olsun, günahları varsa affetsin inş.. Kardeşine hayır dualarımı yolluyorum.. Allah'a emanet ol

allahtan sabır dilemekten başka çare yok, bol bol dua oku, psikolojik destek de bir nebze azaltır, ilaçlar biraz sakinleştirir, gerçekten çok zor çokkkk :25:

Aminnnnnnn :5::5::5::5::5:
bana niye hala biryerlerde yasiyor uzaga gitmis gibi geliyor...
inanin öldügüne inanmiyorum, bir yere gitti iste:43:

Başın sağolsun canım. Biz sadece başın sağolsun deriz sabrı Allah verir derdi senin yüreğin bilir. Çok büyük bir acı Allah yardımcın olsun mekanı cennet olsun her ikisinin de

Canım ALLAH sabır versin sana ve ailene. çok üzüldüm gerçekten. Allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun. şuan cok taze acın. biliyorum nereye gitsen o acı seninle birlikte ama bi çin atasözü vardır acılar ilk günkü gibi olsaydı yürekler çatlardı. sen bol bol dua et. elden başka gelmiyor çünkü :59::59::59:

Allah mekanını cenet etsin sizede sabır versin.
Bütün dualarım sizinle ,elimizden bir tek bu gelir bunuda esirgemeyelim.
Cennette buluşursunuz inşallah.

allah sabir versin canim.. mekani cennet olsun .. allah rahmet eylesin..
dayanilmaz bir aci gercekten..
bisey soracagim canim kardesini hangi gün kaybettin ayin kaciydi ?

benimde 3 hafta önce dedem vefat etti.. dedem cok yasliydi artik aci cekiyordu.. mekani cennet olsun..

:14::14:
Nasil baslasam bilmiyorum, bir yandan icimi döküp yazmak istiyorum bir yandan icim bombos ne düsündügümü bilemez haldeyim... Ne aradigimida bilmiyorum, bir umut bir teselli bir kücük söz bilemiyorum....
Daha 25 yasindaki gencecik kardesimi bir trafik kazasinda kaybettim, mavholdum, yikildim....

Babamin kaybina daha alisamadan simdi de kardes acisi cekiyorum... bu haksizlik, neden diye sormam dogru degil ama yinede bazen diyorum, neden diye....

Artik ne düsündügümü neler hissettigimi bilemiyorum, aglayamiyorum bile cok tuhaf, icim sizliyor ama aglayamiyorum neden acaba? Bu beni korkutuyor, cünki öldü bile diyemiyorum dilim varmiyor, sanki cok uzak bir yerlere gitti ve bir daha gelmiyecek, öldügünü bir türlü inanmiyorum, ne yapacagimi bilmiyorum perisan haldeyim ..... :43::43::43::43::43::43::43::43::43:

başın sağolsun..yazdıklarını okuyunca kendimi koydum yerine dayanılmaz bişe olsa gerek.ama isyan etme bu duruma....

allah sabir versin canim.. mekani cennet olsun .. allah rahmet eylesin..
dayanilmaz bir aci gercekten..
bisey soracagim canim kardesini hangi gün kaybettin ayin kaciydi ?

benimde 3 hafta önce dedem vefat etti.. dedem cok yasliydi artik aci cekiyordu.. mekani cennet olsun..

sagol canim 20 mayis da vefat etti canim

başın sağolsun..yazdıklarını okuyunca kendimi koydum yerine dayanılmaz bişe olsa gerek.ama isyan etme bu duruma....

sagol gülüm

herkese cok tesekkür ederim, dün doktora gittim ve piskologa gitmek icin rapor aldim, yoksa ben bu durumu hala alisamicam, konusmam icimi dökmem lazim...

İnsanlar sevdiklerinin asla sizi bırakıp gitmeyeceklerine inanmak isterler. onlarsız olmayan bir hayal bile kuramazlar.. Böyle olunca sevdiklerimizi kaybettiğimizde dünyamız başımıza yıkılır.. çok üzüldüm gerçekten.. Allah sabır versin sanada ailenede.. Dünya öyle bir yer ki bazen bütün varlığınıda versen sevdiklerini alamazsın .. Ama her zaman güçlü olmak zorundasın.. Mecburen.. İstesende istemesende güçlü olmak zorundasın.. kim bilir belki 1 gün belki yıllar sonra ona kavuşursun.. bu bilinmez.. Ama tek yapman gereken güçlü olmak ki inanıyorum en azından inanmak istiyorum bunu başaracaksın..

allah sabrını verir inşallah allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sevdiklerimiz bir bir gidiyorlar işte acısı hiçbir zaman geçmiyor geçtisanıyoruz bazen anı yaşarken ama hiç bir acı unutulmuyor hele ki bu anne baba kardeşse hiç unutulmuyor...

Son düzenleme:
canim cok ama cok üzüldüm
basiniz saolsun
kardesinin topragi bol
mekani cennet olsun insaAllah
Rabbim yar ve yardimcin olsun bol sabir diliyorum sana

Aminnnnn hepinizden allah razi olsun cok tesekkür ederim,

biz tekrardan yikildik, cünki nihayet polis raporu gecti elimize,
ve meydana gelen kazada kardesim sucsuzmus,
herkes motosiklet kullandigi icin suclu odur diye söylenip durdu, ama
sonuc sussuz yere gitti kardesim:58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58:

Back