Kardeşimde morarmalar oluyor, neden olabilir?

canim seni korkutmak istemiyorum allah korusun amaa senin kardesin hemen doktora gitsin..burdakielrinde dedigi gibi lösemide morarmalar oluyo..sebebsiz morarmalar ynai..vede o yerler acimiyooo..yani acirsa iyi aslinda..acimazsa kötü...ama bizim bi tanidik vardi onun iki cocugundada morarmalar göründü..hemen tahlil yaptidilar..allahtan lösemi falan degilde,evdeki rutubetten olmus..ynai böyle seylerdende olabiliyo... sen korkma hemen acill doktora tahlil yaptirirn!!

bastırınca acıyomuş onun morlukları canım. bi yere çarpmadığından emin ama, çünkü yatağında çarpcak hiç bişey yok. allahım korusun, inşallah önemli bişi yoktur. allah hasta olanlara da acil şifa versin.

arkadaşım geçmiş olsun. bize de haber verir misin dr.un ne dediğini? 1 temmuza kadar beklemek işkence gibi de

tamam canım haber veririm tabikide.ama doktora gitmeye de korkmuyor değilim açıkçası.vakti zamanında başağrısı için bile doktora giderdim koymadık teşhis bırakmadılar.hiç yoktan yere ilaç deposu oldum.zaten bi kansersin demedikleri kaldıydı bahane çıktı işte gideyimde onu da desinler bi.akdeniz anemisinden menenjitine kadar bi dünya teşhis koydular ama sadece rahatsızlığım boyun düzleşmesi çıktı.şaka biryana bişey çıkmaz inşallah.CADIARZU

allah korusun öle konuşma yaa. iyi haberler paylaşırız inşallah

tatlım sadece morarmalarla lösemidir denilemez endişelenmeyin hemen trombosit vardır kan hücresi onun değerinin azalmasıda aynı şekilde morluklara sebep olabilir türlü kan hastalıkları var bazılarında oluyo yanii kardeşiniz tabi çok normal endişelenmenizz ama pozitif düşünün atmosfere yaydığımız enerjinin bizlere geri döndüğünü düşünüyorumm pek çok kezde tecrübe ettimm pozitif enerji yaymaya çalışın teşhis aşamasında bol bol dua edinn Allaha emanet olun neticeyi buraya yazarsınız herhaldee:teselli:

arkadaşım geçmiş olsun ama löseminin ilk belirtisi lenflere yakın bölgelerin şişmesidir morarma türü ise sadece eklem bölgelerinde olur birde kanserin hiç biri başlangıçta ağrı yada acı yapmaz acımayandan kork derler ya artı düşmeyen ateş eşlik eder en düşüğü bile 38.5 seyreder korkma ama teşhisin her zaman erkeni önemli geçmiş olsun

miska bence hacettepeye gitsinler oranın protokolu çokk iyiii a.s.

evet canım kan hastalığı olabilir. benim de olmuş tu . doktor bana dedi ki bazı bayanların bağ dokusu zayıftır. ondan olabilir belki. bu arada kardeşin kız mı?? kansızlıkta buna sebep olabilir canım. geçmiş olsun.. panik olmayın ama ben de çok panik olmuştum şükür bişi çıkmadı.

yalnız bende de hiç ağrı yoktu. hemen panik olmayın. doktora gitsin kötü şeyler düşünüpte moralinizi bozmayın canım

arkadaşlar kusura bakmayın, birkaç gündür uğrayamadım. kardeşimi dr.a götürdüler, testler yapmışlar. zavallımdan 3 tüp kan almaya çalışmışlar, 3.tüp çıkmamış yaa
değerleri normalmiş, anormal hiçbişi yokmuş. parmağından kan alıp pıhtılaşmayı sağlayan maddenin miktarına bakmışlar ama parmağından kan çıkarabilmek için 2 kere kesmişler, hiç kanı yok yaa. ama dr. korkmayın kanın çok olması çok da iyi bişi değil, böylesi daha iyi, değerleri çok normal demiş.

1 temmuzdaki randevuları kanser konusunda uzman bi profosörden. 1 temmuzda da ona görüncek. şimdilik bir teşhis yok, sadece değerleri normal demişler o kadar.. belki besinsizlikten bilmiyorum. çok zayıf çünkü. Bu ara kardeşim kız, evet:)

desteğiniz için sonsuz teşekkürlera.s.

1 temmuzda burda olamıcam, ama döndüğümde hemen sonucu size yazarım.

kızlar kardeşim 1 temmuzda da gitmiş. yine aynı testleri yapmışlar zavallının kolları mosmor olmuş
2 haftaya kadar istanbula getircem onu, nereye götürmeliyim hangi hastaneye?

Miska çok geçmiş lsun.Umarım hasta değildir. Ben de kızımda durduk yere oluşan kırmızı mor lekeler için kaygılanmıştım aynı endişeyle. 3 tüp kan birsürü tahlil...demit depoları boş, başka hiçbir sorun görünmüyor dediler ama hala da içim rahat değil.Üni.hastanesinde malum asistan doktorlar bakıyorlar. Sonuç alınca mutlaka bildir olur mu? Geçmiş olsun.

tabii bildiririm arkadaşım, size de geçmiş olsun

Canım çok sevindim , muhakkak güzel şeyler duyacağız .Sevgiler...:1hug:

merhaaba arkadasr dun bu siteye uye oldu 2aylik evliyim moskovaya geldik esimin isi nedeniyle bende calismaya basladim.benim problemimde sizinkilere benziyor yaklasik 5yil kadar bacaklarimda kan dolasimindan kaynaklandigini soledikleri bi lekeler olusuyor ,mor degil kirmizimsi saglik acisindan beni rahatsiz etmiyor agrisi yok ama gorsel acidan beni rahatsiz ediyor doktorlarda bisi bulamadi eger bana yardimci olursaniz sevinirim...bu arada bacaklarimi kaldirdigimda uzattigimda duz bi yere kayboluyor lekeler,simdiden tesekkurler.....

sevgili feko, aramıza hoşgeldin. benim kardeşime bir teşhis konulabilirse, teşhisi ve tedavi için ne önerildiğini burdan paylaşacağım, umarım yardımımız dokunur. sevgiler.

kızlar bu arada, bu durum için bana tavsiye edebileceğiniz bir dr ya da hastane var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…