E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi miska
yarın gazi ünv.hastanesine gitcek canım.. inşallah kansızlık falan gibi bişidirsenağlama
nasıl bi hastalık o arkadaşım, bilgilendirir msin?
Geçmiş olsun arkadaşım bendede sürekli bu tür morarmalar oluyordu.Şüplehenerek dahiliye doktoruna gittim.Çeşitli tahlillerden sonra ıtp tanısı konuldu.hemataloji bölümüne sevk edildi.Bu kandaki kemik iliginde üretilen ,kanın pıhtılaşmasını sağlayan maddenin vücüdün kendi tarafından antikor olarak görüp yok etmesi.Bir hastalık diyemem tam olarak ama dikkat edilmesi gerekn bir durum.kardeşinizde plt değerine bakılması lazım.Normalde kanda plt değeri 150-400 olması gerekirken benim değerim 70 mesela kardeşinizin bu değeri önemli.
Doktora gittikten sonra bizide habaerdar edersen sevinirim.
Geçmiş olsun canım.
arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim. kardeşim gitmiş ama bakmamışlar biliyo musunuz. 1 temmuza randevu vermişler, geri dönmüş kızcağız napsın. 1 temmuzda gitcek, tabi ben o zamana kadar kalp krizi falan geçirmezsem.
ama-allah korusun-kanserden başka hastalıkların belirtisi de olabileceğini okuyunca biraz içime su serpildi. bilgilerini paylaşan, uyaran herkesten allah razı olsun, hepinizi çokk seviyorum:1hug:a.s.
arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim. kardeşim gitmiş ama bakmamışlar biliyo musunuz. 1 temmuza randevu vermişler, geri dönmüş kızcağız napsın. 1 temmuzda gitcek, tabi ben o zamana kadar kalp krizi falan geçirmezsem.
ama-allah korusun-kanserden başka hastalıkların belirtisi de olabileceğini okuyunca biraz içime su serpildi. bilgilerini paylaşan, uyaran herkesten allah razı olsun, hepinizi çokk seviyorum:1hug:a.s.
Canım ,başka bir hastaneye gitselerdi keşke .süprizzzzz
canım çok geçmiş olsun.içime bi kurt düştü şimdi benimde.bundan yaklaşık 1 ay önce bende de aynı şeyler oldu.kendimi hiçbiryere çarpmamışken bacaklarımda kocman kocaman morluklar oluştu moru da geçmişti hatta karardı.normalde tatlıya karşı alerjim var.kabarırdım hep yine o dönemde çok tatlı yemiştim bende ona bağladım artık kabarmıyor direk kararıyor diye.bende bi problem olabilirmi ki korktum şimdi bunları okuyunca yasenağlamapazartesi ilk işim doktora gitmek olucaksenağlama
benımde bacaklarımda oluyor sadece bıryere carptım sanıyorum tedırgın oldum sımdı