Kardeşimde morarmalar oluyor, neden olabilir?

çok gecmiş olsun umarım güzel haberler alırız
son durum nedir merak ettim

çok gecmiş olsun umarım güzel haberler alırız
son durum nedir merak ettim

walla canım ankarada 2 ayrı dr.a göründü, bi teşhis koyamadılar. test sonuçları normal görünüyomuş. haftaya buraya gelcek, o zaman bi yerlere daha götürmeyi düşünüyorum ama nereye götürsem daha iyi olur bilmiyorumfisfisfis

sevgili miska yardimlarin alakan icin tesekkur edrim hosbulduk.kardesinin sonuclari umarim temiz cikar,acil sifalar...

kızlar kardeşim 2 haftadır istanbulda. hiç bir teşhis konulamadı, morluklar da azaldı. inşallah geçer gider, moralimiz düzelir.

kızlar kardeşim 2 haftadır istanbulda. hiç bir teşhis konulamadı, morluklar da azaldı. inşallah geçer gider, moralimiz düzelir.

Umarım dediğin gibi olur, sevindim ben de. Benim kızımda da tekrar etmedi ve demir depolarının boş olmasından başka birşey çıkmadı.

Allah yardımcınız olsun umarım hiç bişey çıokmaz...

Canım hangi hastaneye gittiniz. ben Üniversite hastanelerini öneriyorum. Cerrahpaşa mesela. Ordakilerin çoğu profosör...
İnşallah bişi çıkmaz. Geçmiş olsun..

Canım hangi hastaneye gittiniz. ben Üniversite hastanelerini öneriyorum. Cerrahpaşa mesela. Ordakilerin çoğu profosör...
İnşallah bişi çıkmaz. Geçmiş olsun..

canım ankarada gaziye gitti, burda da kağıthane d.h.ye götürdük.

gazi hastanesi bence çok iyi canım, ben ne zaman bir sorunum olsa oraya giderim, inşallah birşeyi yoktur kardeşinin canım Şeniz

Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi ileteyim. Benim de kardeşimde 1998 de böyle morluklar oluşmuştu. İbni Sina Hematolojiye götürmüştük. Kemik iliği falan alınmıştı. İncelendi kanındaki trombosit değerleri düşük olduğu görüldü. Vitamin vs.verdiler. Moral ve beslenme iyi olduğu zaman dedğerler yükseliyor. Zor bi durum allah herkese şifa versin diyorum. :teselli:

üşümeyle birlikte vücutta morluk belirtileri olan birde "reyno" var.çok stresli,çalışkan,yorulan insanlarda oluyo genelde ama korkulacak bi rahatsızlık değil o. Gölnünüzü ferah tutun, inşallah bişeyi yoktur kardeşinizin..

canım morarmalar sürekli mi oluyordu kardeşinde peki? olup geçip sonra tekrar mı oluyordu?

Önce çarpma sonucu falan sanmıştık fakat baktık başka yerlerde de olmaya başladı. Bazen geçiyor bazen çıkıyor halen sorun devam ediyor yani canım.

slm o morarmalar bende de oluşuyo sebebini bilmiyorum aniden bi yere vurmadan çarpmadan bi anda acıyla birlikte 2 saat içinde vücudumda morluklar oluşuyo acaba krdeşinki demi böyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…