Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Yemedm 25 le kapattm :) iyi gecelr :) mutfk tartisinida alicm en kisa zmnda

vaaaay canına diyorum

hadi bakalım bende 30luk günlere merhabaları çekiyorum.Gelişmelerin gözle görülür olması için bu şart oldu gerçekten tebrikler üzümcümm caaaan-ı gönülden

selam tüm karbonhidrat' çılar...
benide aranıza alırmısınız ?...yaklaşık iki aydır ters dönmüş böcük gibidebeleniyorum kendi çapımda vere vere 3 kilo verdim
aç bi aç günler geçirdim, ama nafile bu gün aranıza 63.9 kg ile katılmaya karar verdim ...
ben comadin(kan sulandırıcı), kullandığımdan dolayı fazla yeşillik tüketemiyorum zaten..
proteinin zayıflattığını biliyorum ...ben ameliyat olduğumda doktorlar, bol protein ve kalsiyum tüketmen lazım dediler, kemiklerin çabuk kaynaması için ve o zaman acayip zayıflamışdım...
neyse çok uzun yazmışım...dilerim herkes istediği kiloya iner arkadaşlar...

Kizlar sabah tuvalte gtmeden tartildim veeeeeeeeeeeeee 64.6 ptesiden bu yana 900 gr la vedalastm :) Aksm yemedgm incirin odulu olsa gerek :) seviyorum hepiniziiiiii :)az oncede kepekli ekmek sekerszi kahve Bide peynir yedm :) bi daha aksm ustune dogRU. Yerim sanirsm su icierm bol bol :)

aynı dileklerleeeeee :13: hoşgeldin umarım bu yaz birbirimize destekle şahane bi moda geliriz

woooooooow!!!

tebriklerrrrrr örnek beslenme menünüzü yazarmısınız kızlar?Bizde bilgilenelimkiii kilo verenler nasıl besleniyor örnek teşkil etsin

Sabah: 2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, maydonoz

Öğlen: kıymalı bamya

Akşam: İşkembe çorbası yapmıştım onu içeceğim.

Aralarda: şakersiz kahve ve yeşil çay

Acıkınca: Çemensiz hindi pastırma

Besin değerleri veren sitelerdeki karbonhidrat miktarları ile bu diyette verilen üniteler aynı şey değil arkadaşlar. Listede olmayan şeyler için elbette bakın ve fikir sahibi olun. 50 birim karbonhidrat alacağız denildiğinde o birimler bizim listedekiler. Ben artık birim de saymıyorum mesela, mantığı kavrıyor ve yüksek karbonhidratlı şeylerden kaçınıyorsunuz zamanla.

Kızlarrr bugün sürpriz biraz önce adet oldum siskinligim inecek oleyt oleyt
Bu arada 77.7 kilom sabah öyleydi ama bu iki gun tartilmayacam sanırım göbeğim kocaman oldu

Bu arada 77.7 kilom sabah öyleydi ama bu iki gun tartilmayacam sanırım göbeğim kocaman oldu

gadrielcim simdi yukarda secenekler yazisi var, orda konuya abone ol yazisi var oraya tiklican abone olucan.yok cnm ben kb yi dusuk tutmadan veriyorm kilolari.50 puan yapiyorum.oyle de gidiyor kilo.proteine yuklenmedikce karbohidratla veriliyor

TSK Ler tatlım yaptım
Tabi canım sen nasıl veriyorsan daha iyi bilirsin ben tavsiyede bulundum sadece
Birde bende mutfak tartısı almayı düşünüyorum açıkcası ise yarar degilmi

Hosgeldin canım aramıza herkes kendi bünyesini biliyor sonuçta nasıl vereceğini düşünüyorsan öyle yap ama kb puanlarına dikkat et tatlim

Tabiki alırız canım yeterki azimli ve sabırlı ol hosgeldin

arkadaslar bisey sormak istiyorum,tavuk kroket yada balik kroket yenebilirmi?ben bu gidalrin karb,degerelrini bulamadim.ve daha once hic bir sekilde tuketmiyordum.dukanda yasak.acaba sizler yiyormusunuz?
p.s.bu arada sizlerden tam 7 saat farkli bir yerdeyim:))guney amerikada..ondan foruma girerken saat farki cok oluyor:))

herkese günaydınnnnnnnnnnnn
bugün çok mutlu oldum arkadaşlarım ...çünkü bugün 63.3 oldum ...
kendimi misafirden sayarak bir sürü kaçamak yapmama rağmen daha doğrusu listeyi çıktı alamamışdım ...
dün 63.9
bugün 63.3.....
hepinize sonsuz teşekkürler yavruşkalar.....

Bugunde -300. 64.3. Le basladm gune :) hafta sonnda 63 u gorucem sanirim :) mucuk karbonkardesler :) citirlarim benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…