Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Bunun dışında hiç ekmek tüketmiyorum ama kahvaltıda dahıl sadec haftada 1 gun durum yada pide döner yinede zararlımı sonuçta kb limitini aşmıyorum ama
limiti doldurmak için cips ve çikolata yiyoruz denmişti eski sayfalarda :26: kafam karıştı şimdi

canım evet bu dıet puanlı ama bızler henuz sırf nasılsa puanı asmıyoruz dıye cıpsler cıkolatalar kı seker dolu ıcı dondurmalar vs vs yıyecek lukse sahıp deılız malesef. ben 2 ayda 11 kılo verdım ve bole zararlı seylerı puanımda yer kalsa bıle asla yemedım

hımm biraz daha dikkat edıcem o zaman peki karpuz ??
puanı 4 ama 100 grm nekadar ederki?

hımm biraz daha dikkat edıcem o zaman peki karpuz ??
puanı 4 ama 100 grm nekadar ederki?

canım karpuzda glısemık seker var yanı dırek kana karısan bı seker bence sımdılerde cok yememelısın felaket habercısı gıbı oldum ama dıkkat etmeden de bısıler olmuyor malesef. ben daha yenı yenı br kıbrıt kutusu kadar yıyorum oda hergun deıl

adetin ilk 3 gunu kilo pek verilmez.yani bende oyle oldu.sonrasinda kilo verilir ama az verilir.sakin moralini bozmasin bu verilen kilo kesinlikle kalici olur.denenmis yontem emin ol.bosuna diyetini devam ettrmiyorsun merak etme

tamam canım aynen devam ediyorum..tartılmıcam cumaya kadar moralim bozulmasın boşuna...

Hiç üzülme tatlım adetken normal bunlar adetin bir bitsin bak bir iki kilo birden gidecek sakın pes etme tatlim

etmiyorumm pes :))
aynen devam...
bi bitsin çılgınlar gibi geliyorumm kaçılınn :)
gerçi 7 leri görcektim çok hevesliydim ama sağlık olsun artık haftaya :))

merhaba bennu valla bende bulaşma pideli yemeklere derim...
gerçi haftada bir kez diyorsun yani abartmadığın sürece sıkıntı olmaz sanmıyorum daha yavaş kilo verirsin sadece acelem yok diyorsan takıl v-bence haftada bir ve sadece bir öğünden birşey olmaz o günü dengelersin düşük karbonlarla peynir yumurta fln yersin günü öyle bitirirsin :))
kolay gelsin ...
bu arada yarışma yapıyoruz...2.tur cuma başlıyor...katılmak isteyenler yazsın liste yapalım...
cuma günü 1. tur biticek ve birinci belli olucak :)
ve yine katılmak isteyenler cuma günü tartılıp kilo bildirimi yapsınlar liste yapıp maratonu başlatalımmmm :)))

ben katılmak ısterım canım nasıl katılacagım?:26:

o eski sayfadaki kiz benim limiti asmadan istedigini ye.kilo verdigini kendinde goreceksin.ben mesela bugun patlican dolmasi yedim icinde pirinc yoktu.bi catal pasta, bi tane kucuk cikolata,bi kasik dondurma, bi dislem pogaca.hepsi puanima uygun sekilde yenildi afiyetle.herkes aaaa ne kadar zayiflamissin dedin.bu insanlar beni gecen hafta gorduler,.1 haftada gozle gorulur kilo kaybini herkes anladi

eyvah pegasus 1.ciliği kaptı gadriel yetiş :))

yok kiz ne 1 ciligi.orucken yuzmek cok zor.10 dak dolandim suda ciktim.sonra da yemekelr falan geldi sofraya puanimca hepsinden tattim.tabiki yemekten cok tatli hastasi oldugum icin tatrlilara hucum etttim.bi kasik bi catal da olsa tattim.boyle diyet cok zevkliya.kendimi hic diyette hissetmiyorum.ve sunu da soyleyeyim gorenler sasirdi aaaaa ne kadar zayifladin diye.haftada 5 kilo vermisim bu arada

ben tatlıyı hiç sevmem zaten aramam aklıma gelmez
meyveninde peşine düşmem
ama öğlenleri hep aynı şeyler içimi bayıyo
ama mesela pide yada lavaş ekmeği yediysem kahvaltım ve akşamı 0 kb tutmaya çalışıyorum
dün akşam annemlerdeydim ipin ucu kaçtııııı tutamadım bugün 15 puanı geçmem mesela
bu haliylede işe yarar dimi

Moralim cok bozuk dün gittim digital tartı aldım hep fazla gösteriyor birde 80.3 diye sevinirken bunda 81.3 gösteriyor moralim bozuk birde aciktim

Moralim cok bozuk dün gittim digital tartı aldım hep fazla gösteriyor birde 80.3 diye sevinirken bunda 81.3 gösteriyor moralim bozuk birde aciktim

canım bozuk olmasın? gıdıp aldıgın yere bır gostersen? bıde bence hep aynı tartıda aynı saatte tartıl . ben oyle yapıorum

dijital tarti daha dogru gosteriyor.benim eski tartima kalsa suan 79 kilo olmam lazimdi.gittim attim dijital aldim.sen kotu dusunme bozma moralini.soyle dusun.daha fazla olmussun demekki eskiden, ama bak vermissin kilolari.sakin ole moralim bozuldu falan gibilerine gorme.sevinmelisin.simdi daha dogru bilecen kilonu ona gore zayiflican

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…