Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar bu dıyeti bikaç ay önce uygulayıp güzel sonuçlar almıştım dün tekrar başladım hadi bakalım hedef 3 ayda 15 kg

Evet canım maalesef bu arada emin olmak için Google a yaz besin degeri diye hepsi çıkıyor

COK sagol canım cevapladıgın ıcın bır daha agzıma surmem gercı yarım yıyordum 25 dıye puanı 12 almıs olurum dıyordum ama mademkı 53 yarım falanda yemem

ek olarak proteini azaltabilrsin.ben bazi gunler hic almiyorum.kb 50 olunca baska bir sey yemiyorum.2,3 gunden bir sende oyle yap daha cabuk zayiflarsin

Ben dün kahvaltı etmedim öğle ve akşam yedim tahmini 20-25 kb aldım ama protein çok azdı pegasus ve sadece 400 gr gitmiş gözüküyordu bence proteini bol almak gerekiyor kb si 0 olanları daha çok proteinle daha çok kilo gidiyor sanki, dün o kadar az yedim ki kb de az olunca kesin 1 kiloya yakın gider diodum bide ne zamandır yapmıyorum malum beklentim fazlaydı ama 400 gr. aklımı başıma getirdi

metabolizma farkli demekki.ben protein almadigim gunlerde daha cok zayifliyorum.mesela dun sosis yedim, bugun kilo veremedim:2:

Tatlım haklı olabilirsin aslında bende arastirirken okumuştum karbonhidrat in kolay yakılması için protein e ihtiyac var diye

metabolizma farkli demekki.ben protein almadigim gunlerde daha cok zayifliyorum.mesela dun sosis yedim, bugun kilo veremedim:2:

Yeme bende önce yanıldım yedim ama yok artık dikkat ediyorum bende
Kac kilosun canım hedefin ne

CANım bu dıete basladıgımda 17,05,2012 de yanı 88,90 kıloydum su anda 78,100 kg oldum hedefım sımdılık 70 bakalım. sen kac kılosun canım hedefın ne

CANım bu dıete basladıgımda 17,05,2012 de yanı 88,90 kıloydum su anda 78,100 kg oldum hedefım sımdılık 70 bakalım. sen kac kılosun canım hedefın ne

Canım ben 92 kiloyla başladım önce ölümcül diyetle 81 e geldim ama o diyeti bıraktım buna başladım bakalım bir ara geri aldım bir kac kilo ama şimdi geri 81 e geldim hedefim 65 ama zor sanirim

Ben birşey merak ediyorum acaba aldığımız ürünlerin üzerinde ki degere mı bakacaz yoksa listeye mı farklı oluyorda bazen yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…