Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

puanini gecmeden ye.bende eti peykek yiyorum yeri geldiginde ama puanim kadar.kacamak yapipta siyrilirim sanma

Merak etme sizi yalnız bırakmaya hiç niyetim yok ..
Başladık bikere kaçamak hakkımı bayrama bırakıyorum ...
Biz zayiflicaz o kadar başka çaresi yok burda beraber 75 i görücez tamam mı hele bı 79 olup 7 yı görelimde geriside gelicek...
Tiğ gibi olucaz gadriel pegasus kilolarımız da yakın super

Son düzenleme:
dusunsenize mini uzerimize yapisan dar elbiselerle fotolarimiz koyuyoruz, oncesi ve sonrasi diye ay INSALLAHH.benden tavsiye bayramdada kacamak yapmayi, ben yapmicam mesela.cunku kacamak sonrasi ille2,3 kilo alicaksiniz.yazik degilmis o kadar emege.gelecek bayrama tig gibi olunca istedigimizi yiyebilirz,

Tabi haklisin coşmamalı bu bayramda hemen gelir 3 kilo yeniden
Kurbana kadarrrr belki 6 lari goruruzzzz ...
Âmin inşallah

oooo hayalin güzelliğine bak sen hele ay heycanlandım ben kaçamak yok sadece şeker yeme hastalığım oluyor bayramda sanırım onu yemem olur biterrrrrr

Bakalım bayrama kadar kac kilo vericezz cok heyecanlandim birden gözle görülür bir fark olsa keske...her gören ayy ne kadar zayıflamıssin dese Bayram böyle geçse

hiç merak etme suan da bile belli oluyordur eminim aman sonrada gaza gelip azıcık yiyeyim yiyeyim demede aman ha ama tatlım maşallahın var ay cumaya kadar ne yapsam ek olarak vallahi zayıflayamazsam çatlarım

oooo hayalin güzelliğine bak sen hele ay heycanlandım ben kaçamak yok sadece şeker yeme hastalığım oluyor bayramda sanırım onu yemem olur biterrrrrr

tatli seviyosan benim gibi kisma tatliyi.kb yi ordan al.ama puana gore ayarla.mesela 2 ye bol.ayarlamak bizim elmizde hepsi.kb degeri yazmayan seylere goggldan bak.besin degeri yaz cikiyor.hic bi seyden kisma.o zaman rahat olucan diyet sana

hiç merak etme suan da bile belli oluyordur eminim aman sonrada gaza gelip azıcık yiyeyim yiyeyim demede aman ha ama tatlım maşallahın var ay cumaya kadar ne yapsam ek olarak vallahi zayıflayamazsam çatlarım

ek olarak proteini azaltabilrsin.ben bazi gunler hic almiyorum.kb 50 olunca baska bir sey yemiyorum.2,3 gunden bir sende oyle yap daha cabuk zayiflarsin

ek olarak proteini azaltabilrsin.ben bazi gunler hic almiyorum.kb 50 olunca baska bir sey yemiyorum.2,3 gunden bir sende oyle yap daha cabuk zayiflarsin

bende sadece sabah peynirden alıyorum ama haklısın tatlım biirde böyle deniyeyim bakalım nasıl olacak yada olacak olacak ve ben basardım diyeceğim sonunda oleyttt oleytttt

bende baylirim kirmizi doritosa.hergun 25 gr yerdim , puana gore tabi.geri kalan puanima da cikolata yerdim

aynen de öyle kırmızıydı koktu napimmm zaten diytin bu yonunu seviyorum ben en cok en azından bir tane de olsa yiyebiliyorsun
eski ölümcül diyetimi hatırlıyorsundur sanırım ne kadar vahim bir haldeydim

bu arada tuzlu seyler kilo vermeyi zorlastryorbeyaz peynir mesela karpuzla birlesince mukemmel lezzet.ama gel gor ki 500 gr veriyorum onu yiyince oyle.yemesem 1 kilo gitcek halbuki

bu arada tuzlu seyler kilo vermeyi zorlastryorbeyaz peynir mesela karpuzla birlesince mukemmel lezzet.ama gel gor ki 500 gr veriyorum onu yiyince oyle.yemesem 1 kilo gitcek halbuki

Ya 500 gr mı azimsayip devam edeceksin yemeye yada derhal azaltacaksın bak cuma gunu yaklaşıyor canım hatırlatırım :)

Ben yatıyorum artık sekerler hepinize iyi geceler öpüyorum sizi rüyamızda zap zayıf oldugumuzu görelim

KIZLAR merhaba ben 1 adet sımıt 25 puan dıye bılıorum burda bır arkadasımız 53 puan demıs dogrumu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…