Canım tamamdir sen 82,3 pegasus 83 ben 82,800 den başlamış olduk.cuma tartilip 1. Belirlicez
Ben Çarşamba gunü pasta yicem rahat olun dogum günümün hatırına
puanini gecmeden ye.bende eti peykek yiyorum yeri geldiginde ama puanim kadar.kacamak yapipta siyrilirim sanma
dusunsenize mini uzerimize yapisan dar elbiselerle fotolarimiz koyuyoruz, oncesi ve sonrasi diyeay INSALLAHH.benden tavsiye bayramdada kacamak yapmayi, ben yapmicam mesela.cunku kacamak sonrasi ille2,3 kilo alicaksiniz.yazik degilmis o kadar emege.gelecek bayrama tig gibi olunca istedigimizi yiyebilirz,
puanini gecmedin dimi?
dusunsenize mini uzerimize yapisan dar elbiselerle fotolarimiz koyuyoruz, oncesi ve sonrasi diyeay INSALLAHH.benden tavsiye bayramdada kacamak yapmayi, ben yapmicam mesela.cunku kacamak sonrasi ille2,3 kilo alicaksiniz.yazik degilmis o kadar emege.gelecek bayrama tig gibi olunca istedigimizi yiyebilirz,
Bakalım bayrama kadar kac kilo vericezz cok heyecanlandim birden gözle görülür bir fark olsa keske...her gören ayy ne kadar zayıflamıssin dese Bayram böyle geçse
oooo hayalin güzelliğine bak sen hele ay heycanlandım ben kaçamak yok sadece şeker yeme hastalığım oluyor bayramda sanırım onu yemem olur biterrrrrr
hiç merak etme suan da bile belli oluyordur eminim aman sonrada gaza gelip azıcık yiyeyim yiyeyim demede aman ha ama tatlım maşallahın var ay cumaya kadar ne yapsam ek olarak vallahi zayıflayamazsam çatlarım
yok tatlım 25 ti zaten 2.5 tane doritos 2.5 puan eder hadi etsin 5 ama geçmedimmm oleyt oleyt
ek olarak proteini azaltabilrsin.ben bazi gunler hic almiyorum.kb 50 olunca baska bir sey yemiyorum.2,3 gunden bir sende oyle yap daha cabuk zayiflarsin
bende baylirim kirmizi doritosa.hergun 25 gr yerdim , puana gore tabi.geri kalan puanima da cikolata yerdim
bende sadece sabah peynirden alıyorum ama haklısın tatlım biirde böyle deniyeyim bakalım nasıl olacak yada olacak olacak ve ben basardım diyeceğim sonunda oleyttt oleytttt
bu arada tuzlu seyler kilo vermeyi zorlastryorbeyaz peynir mesela karpuzla birlesince mukemmel lezzet.ama gel gor ki 500 gr veriyorum onu yiyince oyle.yemesem 1 kilo gitcek halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?