benimde yaklasik 3 hafta durmustu ama dukanin atak evresi ile cok güzel kilo vermistim zamanla yaristigin ve dügününe az kaldigi icin tavsiye ettim inan moralin yerine gelicek biraz sabretmen gerekicek kahvalti icin dedigim tarifi denersen kabizlik olmuyor normalde dedigin ilaclari sürekli kullanmak iyi degil ama sonucta bu dieti 5 gün yapicaksin onun icin destek alabilirsin
bu dietin en önemli kurali yagdan uzak durmak,light süt ve süt ürünleri serbest,etin en yagsiz olanlarini tercih et ve balik serbest. bak ben kisaca nasil kilo verdigimi yazayim
kahvalti icin 2 yumurtayi mikserle güzelce cirparak cogalttim icine 1,5 yemek kasigi yulaf kepegi ve light peynir koydum 10 dk beklettim kepekler biraz sissin diye silikon kalipta pisirdim ince oldu ama cok oldu tabaga dilimledim birazini kahvaltida yedim aclik cektigimde yine biraz yedim yani elimin altinda atistirmalik güzel bir yiyecekti diger menülerimdede firin naylonunda tavuk gögsü pisirdim,tavuk gögsünden kiyma yapip icine sadece yumurta ve bol baharat koyup firinda tepsisine firin kagidi sererek pisirdim,yine firin naylonunda bol baharat ekleyerek tavuk cigeri pisirdim,izgara balik yaptim,hindi füme yedim ama hep et türü yiceklerin yaninda ya light yogurt ya light ayran yada zero ictim sürekli et yiyince ve yaninda salata yada sebze yemeyince insanin cani daha cok tatli istiyor bunun icinde dondurma kaliplari aldim light yogurdun icine tatlandirici ekledim ve yogurdu kaliplara koydum ondan sonra dondurucuya koydum yani yogurttan dondurma yaptim bu bile sicaklarda ve aralarda insani ferahlatiyor
insallah faydasi olur yazdiklarimin yine aklina takilan birsey olursa seve seve cevaplarim hadi sabir sadece 5 gün dene dügününü düsün
Merhaba,
Yarın sabahtan itibaren ben de bu diyete başlıyorum.Yaşım 27 boyum 1.66 kilom 76.Ağustos sonuna kadar 60 kg a inersem super olacak:)Yazılanları, birbirinize verdiginiz destegi gorunce bende katilmak istedim:)
pperi çok teşekkür ederim anlattıkların için dböyle dönemlerde insan kendini anlayan birileri tarafından desteğe ne çok ihtiyaç duyuyormuş meğer ne desem az size arkadaşarlım çok sağolun....
ben karar verdim yarın başlıyorum dukana p.tesiye kadar ne olacak bakalım 4 gün tam, p.tesi gelinliğimi alacağım hadi hayırlısı :) hafta sonuda sınavalrım var ama artık idare etcez sıcaktan zaten iştahım azaldı heralde başarabilirim başaranlar nasıl yapıo dimi ama ya yaparım yaparım
bu arada dün 15 kb ile bitirdim ya günümü bu sabah 400 gr vermişim nasıl sevindim anlatamam 59.7 gösteriyordu tartımben bu dukan atağı ile 57yi görcem inşalllaaahhh
Etten çok haz etmeyen biri olarak sebze bile yemeden zor olacagını bilsemde kurtuluş yok gidecek bu kilolar yarın sabah başlıyorum, benim henüz fırınım yok ama tost makinam süper ızagara yapıyo artık ızgara haşlama falan idare etcem 4 gün ayyy çok heycanlandım yine beeennn
gün gün yazcam size sizde beni yalnız bırakmayın lütfeeennnnn...
bugun kiloda kipirdama olmadi.ama olsun 85 goruyorumya bana zevk veriyortuvalete cikamiyorum galiba sorun orda.artik kblerimi karpuzdan yana kullancam boylelikle tuvalete de yardimi olur.hem bundan sonra yavaslicagnida bildigim icin skintiya girmiyorum.,bugunku menum 1 kilo karpuz beyaz peynir.baska da bir sey yemicemmmmmm
bugun kiloda kipirdama olmadi.ama olsun 85 goruyorumya bana zevk veriyortuvalete cikamiyorum galiba sorun orda.artik kblerimi karpuzdan yana kullancam boylelikle tuvalete de yardimi olur.hem bundan sonra yavaslicagnida bildigim icin skintiya girmiyorum.,bugunku menum 1 kilo karpuz beyaz peynir.baska da bir sey yemicemmmmmm
rica ederim, cok haklisin destek ile motivasyon daha artiyor ve diet daha zevkli bir hale geliyor.kilo vermis olmana cok sevindim insallah dukan sonucuda 57´yi rahat görürsün dedigim gibi SIKICI bir diet ama kurtarici bir diet verdigin kiloyu görünce pisman olmayacaksin ve o SIKINTIYI cekmeye degicek inan
yalniz bu diet sürecinde sakin kücücükde olsa kacamak yapma bu diet minicikte olsa kacamagi affetmiyor ve günde en az mutlaka 1,5 lt su icmelisin
bugunude 15 kapatcam inşallah sabredip bakalım yarın bişey değişecekmi, ona göre yarın başlamayı planlıyorum ee başlamayı göze alabilirsem artık kaçamakda yapmıcam.. Bu arada diyet yoğurt ve süt istediğim kadar tüketebiliyormuyum? içimi ferahlatcak bi yogurt var çünkü o bari ölçüsüz olsun ...
bu diyeti 4 gündür yapıyorum 3 kilo gitti bile çok güzel ya
kizlaar ben dayanamadim 1 dilim ekmek yedim.bugunluk ara veriyorummm diyeteee.aksama dondurma cikolata anasini aglatacam hepsininyarindan gene diyete devam ederim
süt ve yoğurtta karbonhidrat biraz fazla var bence sınırsız tüketmeyin derim ama et istediğiniz kadar yiyebilirsiniz
kizlaar ben dayanamadim 1 dilim ekmek yedim.bugunluk ara veriyorummm diyeteee.aksama dondurma cikolata anasini aglatacam hepsininyarindan gene diyete devam ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?