canım egerkı boyun 160 ustu ıse aslında kılon normal yanı bence:) ama o arkadasımız dedıgım gıbı yapıp vucudunu sasırtıyormus ama haklısın bu rısk bende goze alamam tam dıete alısmısken yememek gereken bıseyı yemek korkutur benıde :18: . Ama eger dırenıyorsa vucudun 1 -2 haftaya kırılır dırencı bence devam et. O meyvaları hıcc sorma bende kendımle savasıyorum ama yemıyorummmmmmmmm
pegasus seni çok tebrik ediyorum
topiği sürekli takip ediyorum bende şu an son 1 aydır yapıyorum yaklaşık 5 kg verdim ama durdu artık çok sıkı yapmadım zaten
ne yeyip içtiğini yazssana bacım bizde deneyelim maşallah çok hızlı gidiyorsun ama hergün yaz merak ettim
85.5dun karnim gurluyodu hemde yirtilcak gibi ama uydum yemedim ve ve ve sabah karsiligini aldim.cok mutluyum
pegasus canım çok sevindim senin adına harikasın vallahi
Hafta sonu memlekette hiç bozmadım diyetimi hatta daha az bile yemişimdir ama buraya geldim dün tartıya cıktım ki bide ne göreyim 60.1 ne rakammış yahu ne inatçı rakammış düşmüo yaBende akşam oturdum bi sürü karpuz şeftali yedim üstünede N**** (Siyahi) üstüne kaymaklı dondurma koydum kocaman bi tabak onu yedim bide arkasından doritos yiyince midem mahvoldu aman ohh dedim ya sefam olsun hiç de vicdan azabı duymadım valla bide bünye şaşırsın bakalım ne olacak diye yedim de yedim anlayacağınız :))
Bugun de o kb yapayım die uğraştım da olmuyo ya öğlen yumurta haşladım mahvetti beni çok rahatsız edio sıcakta akşamda haşlanmış tavukla geçiştircem bugunu 15 kbyle falan bitircem inşallah yarında 60.1i aşağı düşmezsem bırakıyorum bu diyeti çünkü 2 hafta kaldı düğünüme2- 2,5 kilo daha gitsin lütfen yaaaaaaaaaaa
pegasus canım çok sevindim senin adına harikasın vallahi
Hafta sonu memlekette hiç bozmadım diyetimi hatta daha az bile yemişimdir ama buraya geldim dün tartıya cıktım ki bide ne göreyim 60.1 ne rakammış yahu ne inatçı rakammış düşmüo yaBende akşam oturdum bi sürü karpuz şeftali yedim üstünede N**** (Siyahi) üstüne kaymaklı dondurma koydum kocaman bi tabak onu yedim bide arkasından doritos yiyince midem mahvoldu aman ohh dedim ya sefam olsun hiç de vicdan azabı duymadım valla bide bünye şaşırsın bakalım ne olacak diye yedim de yedim anlayacağınız :))
Bugun de o kb yapayım die uğraştım da olmuyo ya öğlen yumurta haşladım mahvetti beni çok rahatsız edio sıcakta akşamda haşlanmış tavukla geçiştircem bugunu 15 kbyle falan bitircem inşallah yarında 60.1i aşağı düşmezsem bırakıyorum bu diyeti çünkü 2 hafta kaldı düğünüme2- 2,5 kilo daha gitsin lütfen yaaaaaaaaaaa
harikasin süper gidiyorsun yine daha önce menünü yazmani rica etmistim yazmissin saol canim benimde bu hafta ilaclarim bitiyor hemen arkasindan SIKI diete basliyacagim türkiyeye gidene kadar kadar artik ne verirsem
benimde bir süre kilo vermem takilmisti inat etmisti inmemekte bir arkadasimiz bana dukanin atak evresini önermisti cok SIKICI ama kilo vermekte cok etkili dügününe az kalmis bence onu denemelisin dayanabilirsen 5 gün yap en az 2-3 kilo verebilirsin yalniz yaparsan sana tavsiyem yinede belirtilen yicekleri cok fazla yememen cünkü cok yemek yemek kilo miktarini etkiliyor eger yapmaya karar verirsen kahvalti icinde bir tarif ve ufak tefek tavsiyelerde bulunabilirim
kiyamam ben sana az daha dayan.senin kilon zaten az oldugu icin kilo hemencik inmiyor.sabr et.dugune kadar kesin 2 kilo verirsin bak garanti ediyom.bide yuruyus yap inan cok faydali.tempolu degil normal yuruyus yap o bile yetiyor.sana bravo vallahi gitmissin tatile bozmamissin,ben kesin bozardim.hele cay sofrasindaki tatlilari gorunce hic dayanamazdim.alkisliyorum senibak gecen bi yazi okudum motive etti beni.bir bayan 30 kilo zayiflmis aynen sunu yazmisdi.istedim basardim.canim bir sey istediginde sofrada gordugumde elim gidiyordu, ama aklima gelen suydu.40 senedir yedim tika basa ne oldu?bana faydasi ne oldu?sadece 1ay dur sonra gene devam edersin.bi kerede yeme.bu soz bana faydali oldu acikcasi.26 senedir yedim faydasi yok zarari var.birazcik sabrla yemicez istediklerimiz olucak.annemin de bi r lafi vardir , bir seyki karnindan tuvalete gidicek sana faydasi ne
bugunku menumu de yazayim5 tane izgara kofte 1kilo karpuz.500gr mi 20 kb ydi.1 kilo yaptim 40 kb.ama hepsini yiyemedim midem kuculmus hayret ha bi de aksam 6 dan sonra yemiyorum onunda faydasini gordum.80 ne inene kadar boyle sIkI devam edicem sonra rahat birakicam gerisi yavaslasa da olur.aksama diyet kola aldim artik icebildigim kadariyla yetinecem.yarina 84 olursam mutluluktan ziplarim, ama hic umidim yok acikcasi bakalim
Bi süre dediğin ne kadardı peri benim nerdeyse 3 hafta olacak biliyormusun bana çok geldi ya 3 haftaaa koskocaman 3 yani vallahi sinir oldum bünyemehmm 5 gün dukan diyorsun bu yaz sıcağına 5 gün nasıl dayanılır bilmiyorum ki en büyük korkumda kabız olmak az da olsa kb almazsam hemencik kabız oluyorum ben ama gerçektn etkili olacaksa yaparım 5 gün ya ilaçta kullanırım yaparken kabız için ne yapayım zamanla yarışıyorum sonuçta dimi
Ben dukan diyetini çok bilmiyorum ama bizim diyetten farklı heralde biraz anlatırmısın ne yapmalıyım tam olarak yormazsam tabi seni ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?