yok canimya 0 kb yapinca kilolar ilk 5 gun gidiyor sonra duruyor.ben 50 yaptim puani.burdaki arkadaslar biliyor cikolata doritosla o kadar kilo verdim.proteine yuklenmedim.ilk once kb mi yedim.sonra acikinca artik yumurta falan yemeye basladim.ole gitti kilolar.ama hic 50 yi gecmedim, hic kacamak yapmadim.bazen aksamlari karnim gurluyarak uyudum, ama kb mi asmadim kesinlikle.sana bi tavsiyem daha var, savas ay demiski her sbah sirkeli su iciyorum ac karnina.ben zaten severim sirkeli suyu eksi tadi oldugu icin.limon da sikabilirsin icine sirke yerine,tabi ac karnina derken bu saglam midesi olanlar icindir.benim mide bagirsak sorunum olmadigi icin rahat rahat iciyorum hic sorun yapmiyor bende..qastrit ulser falan sorunu olanlar sakin ac karnina icmesin.
Kızlar durdu veremiyorum kilo 60.1de kaldım 2 hafta olacak neredeyse( ne yapacağım şimdi ben ya çok üzüldüm bugun bu kiloyu görünce ( bana bi akıl verin ya lütfen HATUN Hanım siz tecrübelisiniz bişey söyleyin lütfen ya (( Detoks falan mı yapsam bi gün bilmedim (((((((((((((((((((((((((((
Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlarr
Kızlar durdu veremiyorum kilo 60.1de kaldım 2 hafta olacak neredeyse( ne yapacağım şimdi ben ya çok üzüldüm bugun bu kiloyu görünce ( bana bi akıl verin ya lütfen HATUN Hanım siz tecrübelisiniz bişey söyleyin lütfen ya (( Detoks falan mı yapsam bi gün bilmedim (((((((((((((((((((((((((((
Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlarr
canım bu diyette ben geçen sene 1 ayda 7 kilo verdim.bazen takılıyor hatta almış gibi oluyosun ama aldırma biraz fizik aktiviteni artır sonra bi bakıyosun mübalağasız 3 kilo birden gitmiş.ben 97 dim aradan bi kaç gün geçti umudu kesmiştim bi çıktım basküle kalakaldım.
ayrıca analiz yapmayan basküllerde ne kadar gittiğini bilemediğimiz için vucudun ödemini kilo zannedebiliyoruz.
ödem sökücü çaylardan iç.terletici spor yap.kb yi 0 a çek bak nasıl gidecek.kolay gele...
hayır ya inan ki atıştırma bile yapmıyorum nerdeyse ana öğünlerimi yiyorum 50 kb yi bile bulmadım diyebilirim, ama yok tıkandı işteSadece akşam yemeklerini yemem 9u buluyor ondan dolayı kilo veremıyor olabilir miyim pegasus? birde detoks yaptın mı sen hiç ? meyve suyu detoksu yapmak istiyorum bir gün ama %100 doğal meyve sularından alsam dışarda satılan onlarla yapsam olurmu dersin ??
Teşekkür ederim Guide düğünüme çok az kaldı iyice stres yaptımDetoks yapmayayım sabredeyimmi yani 0 kb yapmam çok zor mesela bir iki gün tavuklu, ton balıklı salata yesem sadece işe yararmı dersin??? Ödem söktürücü çay nasıl oluyor kb siz? Yeşil çay içsem sadece olur mu ki? Off çok üzüldüm ya onca zamandır gram oynamazmı (( pes etmesem iyidir (((
canım o zaman suyu artır öncelikle ödem atıcı çaylar da kb diye bişi olacağını sanmıyorum.mısır püskülü kiraz sapı ödem atar.salata ye olur tabi ama kb yi düşük tutmak için içine salatalık domates yerine dereotu maydanoz roka felan koy.diğerlerinin içinde az da olsa şeker var.
düğün konusundan haberim yktu Allah tamamına erdirsin.
pegasus süpersin darısı başıma ben basküle küsüm hala :) bugun kendimi biraz şişkin hissediyordum yarın sabah tartınmaya karar verdim inşallah eksik bişeyler görürüm orda ....
Melekuguzhan 3 4 çay kaşığı 15 20 gr civarı olsa 3 kb falan alıyorsundur sorun olmaz diye düşünüyorum ben... 20 ünite çok düşük zaten tebrik ederim dayanmak zor oluyordur o kadar az kb ye...
kızlar durdu veremiyorum kilo 60.1de kaldım 2 hafta olacak neredeyse( ne yapacağım şimdi ben ya çok üzüldüm bugun bu kiloyu görünce ( bana bi akıl verin ya lütfen hatun hanım siz tecrübelisiniz bişey söyleyin lütfen ya (( detoks falan mı yapsam bi gün bilmedim (((((((((((((((((((((((((((
cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlarr
canım bana soracak olursan vucudunu şaşırt mesela yememen gereken bıseyden ye bı porsıyon burda asebru arkadasımız vardı sanrıım artık o gırmıyor 3 ayda bu dıetle 45 kg vermıs durdugunda kılo vermem ole yapıyorum demıstı
zaten veremıyorum bide alırsam diye korkuyotum ama( dün gece resmen kendimle savaştım ya nasıl meyve yiyesim vardı böyle buz gibi ferah ferah kb çok olcak die bi lokma bile yemedim bedenimin pes etmesini bekliyorum bakalım hangimiz galip gelecek :) ben 60 kiloyum sanırım ondan zor veriyorum ... Ya da kendi kendimi avutuyorum bilmiyorum ki
kilosu dusuk olanlar az kilo verir, bu da etkiliyordur seni tabiki pes etme sakin.devam et elbet gidicek kilolar.ben mesela bugun adet oldum hemen ciktim tartiya bakalim nasilmisim diye 89 gosterdi.ama hic moralimi bozmadim.bu donemde devam edersem bozmassam adet sonrasi hem siskinlik gidecek hem kilolar cifte mutluluk yasicam INSALLAHbugunku menum sabahtan aksama kadar sadece peynir ve salatalik bakalim basarabilcemmiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?