Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

çok sevindim canım kilo vermiş olmana harikasın

Sirkeli su işini bende çok duydum ama aman dikkat et ev sirkesi olsun diye özellikle söylüyorlar hazır üretimlerin asit oranı mideye çok zarar verebiliyormuş, bence doğla limon en iyisi...
Bende bu ara canım çok tatlı isteyince diet cola içmeye başladım biliyorum zararlı ama ne yapayım biraz kesiyo 0 kb die içiorum artık bugun regl olmadan önceki kiloma döndüm çok mutluyum sanırım böyle giderse p.tesi 59u göreceğim

Seninde iyi haberlerini merakla bekliyorum asla bozmak yook bu kilolar gideceeek

Kızlar merhaba bılen varsa aranızda bısı sormak ıstıyorum

ben karbonhıdrat dıetı yapıyorum ve gunluk genelde 20 puan ıle bıtırıyoum. Gecen gun dıyabetler ıcın satılan ıcınde seker olmayan karbon degerıde 100 kg da 12 olan dondurmadan aldım. Gunluk 3-4 cay kasıgı yememde sakınca varmı?? ıcınde seker yok :26:

pegasus süpersin darısı başıma ben basküle küsüm hala :) bugun kendimi biraz şişkin hissediyordum yarın sabah tartınmaya karar verdim inşallah eksik bişeyler görürüm orda ....

melekuguzhan 3 4 çay kaşığı 15 20 gr civarı olsa 3 kb falan alıyorsundur sorun olmaz diye düşünüyorum ben... 20 ünite çok düşük zaten tebrik ederim dayanmak zor oluyordur o kadar az kb ye...

Kızlar durdu veremiyorum kilo 60.1de kaldım 2 hafta olacak neredeyse ( ne yapacağım şimdi ben ya çok üzüldüm bugun bu kiloyu görünce ( bana bi akıl verin ya lütfen HATUN Hanım siz tecrübelisiniz bişey söyleyin lütfen ya (( Detoks falan mı yapsam bi gün bilmedim (((((((((((((((((((((((((((

Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlarr

hic bozmadan sadece 1 hafta dayanabilsen bu kilo kalmazdi bole bence :S bi yerde bi hata var.aralarda atistrmalar yapmis olmayasain?

hayır ya inan ki atıştırma bile yapmıyorum nerdeyse ana öğünlerimi yiyorum 50 kb yi bile bulmadım diyebilirim, ama yok tıkandı işte Sadece akşam yemeklerini yemem 9u buluyor ondan dolayı kilo veremıyor olabilir miyim pegasus? birde detoks yaptın mı sen hiç ? meyve suyu detoksu yapmak istiyorum bir gün ama %100 doğal meyve sularından alsam dışarda satılan onlarla yapsam olurmu dersin ??

canım bu diyette ben geçen sene 1 ayda 7 kilo verdim.bazen takılıyor hatta almış gibi oluyosun ama aldırma biraz fizik aktiviteni artır sonra bi bakıyosun mübalağasız 3 kilo birden gitmiş.ben 97 dim aradan bi kaç gün geçti umudu kesmiştim bi çıktım basküle kalakaldım.
ayrıca analiz yapmayan basküllerde ne kadar gittiğini bilemediğimiz için vucudun ödemini kilo zannedebiliyoruz.
ödem sökücü çaylardan iç.terletici spor yap.kb yi 0 a çek bak nasıl gidecek.kolay gele...

Teşekkür ederim Guide düğünüme çok az kaldı iyice stres yaptım Detoks yapmayayım sabredeyimmi yani 0 kb yapmam çok zor mesela bir iki gün tavuklu, ton balıklı salata yesem sadece işe yararmı dersin??? Ödem söktürücü çay nasıl oluyor kb siz? Yeşil çay içsem sadece olur mu ki? Off çok üzüldüm ya onca zamandır gram oynamazmı (( pes etmesem iyidir (((

detoksla verilen kilo hemen geri geldigi icin bilemiyorum iste :S ben 2 gun ac gezdim 2 kilo gitti , ertesi diyetle devam ettim geri geldi.o yuzden bilemiyomki ne diyeyim.ama yuruyusun faydasi olur diye biliyorum.takilinca yuruyus arttir ole gidiyor hemencik.bir dene istersen.gunde 1 saat

canım o zaman suyu artır öncelikle ödem atıcı çaylar da kb diye bişi olacağını sanmıyorum.mısır püskülü kiraz sapı ödem atar.salata ye olur tabi ama kb yi düşük tutmak için içine salatalık domates yerine dereotu maydanoz roka felan koy.diğerlerinin içinde az da olsa şeker var.
düğün konusundan haberim yktu Allah tamamına erdirsin.

Tamam salataya devam öyleyse :)) ya ödem atıcı çay yazıyorum bi bağ maydonoz yesil elma kaynatın falan diyordu onlarda da kb var haklısın bol bhol yeşil çay su kşraz sapı içeyim yarın akşam memleketime gidiyorum evde zor olacak ama dayanmalıyım ... Orda baskül yok tartınamayacağım umarım geldiğimde güzel bir süprizle karşılaşırım dua edin lütfeennn (

12-14 Temmuzda düğünüm var inşallah :) 2 Temmuzda gelinliğimi teslim alacağım o zamana kadar verebilseydim gelinlikte sorun olursa düzeltirlerdi en azında neyse bakalım arkadan ipleri olcak zayıflarsam sıkarım ne yapayım yeter ki gitsin şu kilolar :))

Pegasus'cum haklısın canım detoks yapsam hemen geri gelecek eziyet etmeyim kendime sabretmem gerek daha az kb ile teşekkür ediyorum sizlere arkadaşlar çok sağolun ya gerçekten :))

haklısın canım dusuk ama 83,9 kg yım o yuzden de dusuk tutmaya calısıyorum kılo vermem durmasın dıye Bıde polıkıstık over hastası oldugum ıcın zor verıyorum kılo o yuzden nekadar az karbon okadar ıyı

canım bana soracak olursan vucudunu şaşırt mesela yememen gereken bıseyden ye bı porsıyon burda asebru arkadasımız vardı sanrıım artık o gırmıyor 3 ayda bu dıetle 45 kg vermıs durdugunda kılo vermem ole yapıyorum demıstı

zaten veremıyorum bide alırsam diye korkuyotum ama ( DÜn gece resmen kendimle savaştım ya nasıl meyve yiyesim vardı böyle buz gibi ferah ferah kb çok olcak die bi lokma bile yemedim bedenimin pes etmesini bekliyorum bakalım hangimiz galip gelecek :) ben 60 kiloyum sanırım ondan zor veriyorum ... ya da kendi kendimi avutuyorum bilmiyorum ki

kilosu dusuk olanlar az kilo verir, bu da etkiliyordur seni tabiki pes etme sakin.devam et elbet gidicek kilolar.ben mesela bugun adet oldum hemen ciktim tartiya bakalim nasilmisim diye 89 gosterdi.ama hic moralimi bozmadim.bu donemde devam edersem bozmassam adet sonrasi hem siskinlik gidecek hem kilolar cifte mutluluk yasicam INSALLAH bugunku menum sabahtan aksama kadar sadece peynir ve salatalik bakalim basarabilcemmiiiiiii

canım egerkı boyun 160 ustu ıse aslında kılon normal yanı bence:) ama o arkadasımız dedıgım gıbı yapıp vucudunu sasırtıyormus ama haklısın bu rısk bende goze alamam tam dıete alısmısken yememek gereken bıseyı yemek korkutur benıde :18: . Ama eger dırenıyorsa vucudun 1 -2 haftaya kırılır dırencı bence devam et. O meyvaları hıcc sorma bende kendımle savasıyorum ama yemıyorummmmmmmmm

Ben acayip bi ruh halindeyim pegasus basküle çıkmaktan normal zanamda korkuyoken regl dönemi hayatta çıkamam, hadi inşallah tatlım inşallah çabuk çabuk verirsin :) imreniyorum sana ya acayip pozitifsin :) akşama kadar peynir ve salatalık woooo çok zor gözüküyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…